Str. Carantina, nr. 4 +40.239619205 csm_braila@yahoo.com
Club Sportiv Municipal Braila
"Activitatea sportiva si de performanta sunt gratuite pentru orice nivel"
Despre Stiri Sectii Baze Sportive Administratie Contact
Administratie
Informatii administrative
2019-02-01 CSM Brăila începe un parteneriat cu Universitatea Timişoara
IN Categoria Administratie
CSM Brăila încearcă să le asigure sportivilor juniori continuitate în pregătire şi atunci când aceştia trec la seniori, prin parteneriate cu grupări sportive importante din România. După ce a început parteneriatul cu Steaua Bucureşti, clubul brăilean începe din acest an colaborarea cu Universitatea Timişoara. Sportivii vor avea dublă legitimare în primul an, iar din cel de-al doilea vor concura numai pentru gruparea sportivă timişoreană.
2019-01-28 CSM Brăila la ora bilanţului: 74 de medalii la Cupa României şi la Campionatele Naţionale
IN Categoria Administratie

Anul 2018 a fost unul foarte bun pentru Clubul SportivMunicipal (CSM) Brăila. Gruparea sportivă brăileană a început sezonul competiţional cu 266 de sportivi, dintre care 207 legitimaţi la 11 ramuri sportive. La seniori au concurat 19 sportivi, la tineret 14, la juniori 69, la cadeţi 41 şI la copii 64.

2018-12-10 Gala Campionilor 2018
IN Categoria Administratie

Gala Campionilor 2018

Federatia Romana de Motociclism

2018-02-05 Diana Mocanu, olimpica de aur a Brăilei, primită cu aplauze la şcoala “I.L. Caragiale”
IN Categoria Administratie

În jur de 170 de elevi şi cadre didactice de la şcoala “I.L. Caragiale” au participat la întâlnirea cu Diana Mocanu, sportiva care a uimit o lume întreagă în anul 2000, la Sydney. Participarea primei campioane olimpice din nataţia feminină din România a reprezentat un eveniment deosebit pentru elevii şi profesorii acestei unităţi de învăţământ, care au aplaudat-o pe fosta sportivă la scenă deschisă.

2018-01-22 GALERIE FOTO Campionul european Vasile Crăciun s-a întâlnit cu elevii de la “Radu Tudoran”
IN Categoria Administratie
Aproximativ 90 de elevi de la Școala Gimnazială “Radu Tudoran” din Brăila au fost prezenți la întâlnirea cu Vasile Crăciun, una dintre legendele culturismului din România. Evenimentul organizat de către Direcția Județeană pentru Sport și Tineret Brăila a făcut parte din proiecul național “Campionii României în școală, liceu și universitate”. Cu acest prilej, masterul culturismului european, Vasile Crăciun, le-a povestit despre realizările sale și cât a trebuit să muncească pentru a le obține și i-a îndemnat să facă sport, nu culturism neapărat, ci să facă mișcare pentru a fi sănătoși. Așa cum a procedat și la celelalte evenimente de acest gen pe care le-a organizat, și de data aceasta Mircea Cărbunaru a prezentat un fimuleț cu momente inedite din viața sportivă a culturistului brăilean, unele mai puțin cunoscute publicului brăilean. Inițiator al culturismului în Brăila, Vasile Crăciun este în acest moment cel mai longeviv culturist în activitate din România, iar palmaresul său este unul impresionant. Crăciun s-a născut pe 11 aprilie 1959, la Brăila, iar la vârsta de 9 ani a început să practice boxul. La 22 de ani și-a descoperit pasiunea pentru culturism și tot atunci a început să se antreneze. Sportiv dar și antrenor cu rezultate deosebite în palmares, Vasile Crăciun a devenit campion european la culturism, la clasa master, în 2010, la competiția continentală care a avut loc la Donetsk, în Ucraina. Tot la această secțiune de vârstă, cu un an înainte brăileanul a obținut medalia de bronz la europenele de culturism de la Budapesta, iar în 2008 s-a clasat pe locul al patrulea. Este triplu vicecampion balcanic la master, iar de alte cinci ori a cucerit medalia de bronz și în competițiile masters și-a trecut în cont 12 titluri de campion național, între anii 2000 și 2016. La naționalele de seniori, Crăciun a obținut aurul în 1993 și 1994, iar pe plan internațional, mai precis la Campionatele Balcanice, în aceeași ani, a cucerit medalia de bronz și, respectiv, pe cea de argint. Ajuns la vârsta de 59 de ani, Vasile Crăciun continuă să se antreneze și să participe la competiții naționale și internaționale de culturism, devenind un model pentru tinerele generații de sportivi din Brăila și din țară. Organizatorii acestui eveniment au fost Ministerul Tineretului și Sportului, Direcția Județeană pentru Sport și Tineret Brăila, în parteneriat cu Inspectoratul Școlar Județean Brăila, Școala Gimnazială “Radu Tudoran” și Clubul Sportiv “Atlas” Brăila.
2018-01-19 Masterul culturismului european, Vasile Crăciun, în dialog cu elevii
IN Categoria Administratie
Astăzi, de la ora 13.00, în cadrul proiectului național “Campionii României în școală, liceu și universitate”, Direcția Județeană pentru Tineret și Sport Brăila organizează la școala “Radu Tudoran” o nouă întâlnire a valorilor sportive de pe plan local cu elevii, invitat fiind masterul culturismului european, Vasile Crăciun, un sportiv cu un palmares impresionant. Inițiator al culturismului în Brăila, Vasile Crăciun este în acest moment cel mai longeviv culturist în activitate din România. Sportiv dar și antrenor cu rezultate deosebite în palmares, Vasile Crăciun a devenit campion european la culturism, la clasa master, în 2010, la competiția continentală care a avut loc la Donetsk, în Ucraina. Tot la această secțiune, cu un an înainte brăileanul a obținut medalia de bronz la europenele de culturism de la Budapesta, iar în 2008 s-a clasat pe locul al patrulea. Vasile Crăciun este triplu vicecampion balcanic la master, iar de alte cinci ori a cucerit medalia de bronz, secțiune de vârstă la care și-a trecut în cont 12 titluri de campion național, între anii 2000 și 2016. La naționalele de seniori Crăciun a cucerit aurul în 1993 și 1994, iar pe plan internațional, mai precis la Campionatele Balcanice, în aceeași ani, a obținut medalia de bronz și, respectiv, pe cea de argint. Ajuns la vârsta de 59 de ani, Vasile Crăciun continuă să se antreneze și să participe la competiții naționale și internaționale de culturism, devenind un model pentru tinerele generații de sportivi din Brăila și din țară. Astăzi, 18 ianuarie 2018, culturistul se va reîntoarce la școala unde a învățat în copilărie pentru a împărtăși povestea sa de succes generațiilor actuale. Organizatorii acestui eveniment sunt Ministerul Tineretului și Sportului, Direcția Județeană pentru Sport și Tineret Brăila, în parteneriat cu Inspectoratul Școlar Județean Brăila, Școala Gimnazială “Radu Tudoran” și Clubul Sportiv “Atlas” Brăila.
2017-12-21 DJST Brăila lansează numărul 9 al revistei “Sportul Brăilean”
IN Categoria Administratie
Astăzi, la Biblioteca Judeţeană “Panait Istrati”, Direcţia Judeţeană pentru Sport şi Tineret Brăila va lansa numărul 9 al revistei “Sportul Brăilean”, evenimentul urmând să înceapă la ora 14.00, în sala “Mediateca”.
2017-12-21 DJST a lansat numărul 9 al revistei “Sportul Brăilean”
IN Categoria Administratie
Miercuri, la ora 14.00, în sala “Mediateca” a Bibliotecii Judeţeane “Panait Istrati”, Direcţia Judeţeană pentru Sport şi Tineret Brăila a lansat numărul 9 al revistei “Sportul Brăilean”. Instituţia fost reprezentată de directorul adjunct Nicuşor Hagiu, Mircea Cărbunaru, coordonatorul publicaţiei, iar în sală s-au aflat şi personalităţi din lumea sportului brăilean, Anamaria Ioniţă, Florentina Ion, Valentin Nemţanu, Dan Niculescu.
2017-12-11 Curs de initiere si instruire in psihologia sportului
IN Categoria Administratie
Curs de initiere si instruire in psihologia sportului
2017-12-08 Campionii Romaniei, invitat: Costica Dafinoiu
IN Categoria Administratie
Invitat: Costica Dafinoiu, medaliat cu bronz (box) la J.O. de la Montreal, 1976. Sportivul brailean le-a vorbit celor 80 de elevi prezenti de la Scoala Gimnaziala "G. Cosbuc" din Braila. Organizator local: Directia Judeteana pentru Sport si Tineret Braila. Parteneri: Inspectoratul Scolar Judetean Braila, Clubul Sportiv Municipal Braila, Scoala Gimnaziala "G. Cosbuc" Braila.
2017-12-04 “Dansul Împreună... Sănătate, Frumuseţe, Bucurie”
IN Categoria Administratie

Pe 25 noiembrie, în cadrul Club Sportiv Municipal (CSM) Brăila s-a desfăşurat cea de-a VII-a ediţie a Concursului Regional de Dans “Rapsodii de Toamnă”.

2017-11-07 Dumitru Aurelian Blanaru - Colaborare Bookland Braila (ed. 4-a)
IN Categoria Administratie
Va asteptam cu drag marti, 07 Noiembrie la Conferintele BooKLand Evolution la Biblioteca Judeteana Panait Istrati din Pta Poligon nr. 4, unde domnul director Dumitru Aurelian Blanaru va tine o prezentare in fata tinerilor braileni despre activitatea sportiva a Clubului Sportiv Municipal. La conferinta i se va alatura si sportiva emblematica a atletismului brailean, Ana Maria Ionita.
2017-06-12 Grevă la Clubul Sportiv Municipal Brăila
IN Categoria Administratie
După câteva acţiuni de protest spontane prin care au încercat să atragă atenţia guvernanţilor cu privire la modul lor de salarizare, antrenorii şi pesonalul auxiliar de la Clubul Sportiv Municipal Brăila au declanşat, ieri, la prânz, o acţiune de protest.
2017-02-21 Mos Craciun la C.S.M. Braila
IN Categoria Administratie
In 2016 Mos Craciun a venit si la Clubul Sportiv Municipal Braila.
2017-01-11 Sportivi de nota 10
IN Categoria Administratie
Sportul brăilean a avut rezultate remarcabile anul trecut, atât la disciplinele olimpice cât şi la cele neolimpice, cele mai valoroase după o perioadă de 15 ani. Podiumul acestei secţiuni este ocupat de atleta Anamaria Ioniţă, canoistul Alexandru Gheorghe Stoian şi boxerul Fernando Anton, însă la această categorie de sportivi performanţi, pe listă mai sunt şi pugiliştii seniori pregătiţi de George Perţea, respectiv Marian Piţa şi Robert Jitaru,
2016-12-22 Festivitatea de premiere a celor mai buni sportivi braileni
IN Categoria Administratie
Sportivii Clubului Sportiv Municipal Braila si in anul 2016 au obtinut cele mai bune rezultate nationale si internationale.
2016-12-15 Cei mai buni sportivi din 2016 sunt premiaţi astăzi de DJST Brăila
IN Categoria Administratie
Cei mai buni sportivi brăileni din 2016 vor fi premiaţi astăzi de către Direcţia Judeţeană pentru Sport şi Tineret Brăila, evenimentul urmând a avea loc la ora 13.00, la Sala “Panait Istrati” de la Teatrul “Maria Filotti”.
2016-11-03 Dumitru Aurelian Blănaru, director cu acte în regulă la CSM Brăila
IN Categoria Administratie
Director interimar la CSM Brăila din 13 august 2015, Dumitru Aurelian Blănaru a luat notă de trecere la examenul pentru titularizare pe post, pe care l-a susţinut în urmă cu puţin timp la Ministerul Tineretului şi Sportului, iar obiectivul pe care şi l-a propus este acela de a continua proiectele începute.
2016-10-24 Dragomir ameninţă şi cere din nou preluarea în administrare a Stadionului de Atletism
IN Categoria Administratie
Primarul Marian Dragomir a decis să facă încă o solicitare către ministrul Sportului, de această dată printr-un intermediar - Dumitru Blănaru, directorul Clubului Sportiv Municipal Brăila • edilul-şef i-a transmis acestuia, ieri, în cadrul Colegiului Prefectural că dacă cererea Primăriei va fi respinsă, municipalitatea va monta un panou informativ în faţa stadionului, pe care va scrie că obiectivul aparţine Ministerului Sportului, astfel încât, brăilenii să cunoască motivul privind starea jalnică a acestuia
Organigrama
Documente
Proiecte
Parteneri
Presa
Raport activitate
Adresa petitie
Informatii publice
Istoric
Sinteza jurisprudenta CEDO