Str. Carantina, nr. 4
+40.239619205
csm_braila@yahoo.com
f
Clubul Sportiv Municipal Braila
"Activitatea sportiva si de performanta sunt gratuite pentru orice nivel"
Box
Antrenori
Balan Cristian
Dafinoiu Costica
George Mihai Pertea
Nita Robu
Program
STIRI
2019-09-29 CSM Brăila organizează naţionalele de box pentru juniori
IN Categoria Box
Anul acesta, Campionatul Naţional de Box rezervat juniorilor, unde au dreptul de a participa sportivii născuţi în anii 2003 şi 2004, va avea loc la Brăila. Competiţia este organizată de Federaţia Română de Box şi CSM Brăila, în perioada 7-13 octombrie.
2019-07-31 Boxerul Eduard Muşat medaliat cu argint la Cupa României
IN Categoria Box
La ediţia 2019 a Cupei României la box, competiţie rezervată cadeţilor care a avut loc săptămâna trecută în sala Sporturilor din Târgu Jiu, pugilistul Eduard Muşat de la CSM Brăila a cucerit medalia de argint la categoria 56 kg.
2019-05-13 CSM Brăila are deja 2 medalii de bronz la naţionalele de box ale cadeţilor
IN Categoria Box
În perioada 6-11 mai, la Sala Sporturilor din Târgu Jiu se desfăşoară finalele Campionatului Naţional de box pentru cadeţi, competiţie la care deja, doi pugilişti de la CSM Brăila au asigurate medaliile de bronz.
2019-03-07 Pugilistul Costică Dafinoiu, cetăţean de onoare al municipiului Brăila
IN Categoria Box
Consilierii municipali brăileni au decis să acorde distincţia de Cetăţean de Onoare al Municipiului Brăila unui sportiv care a reuşit să ducă faima oraşului nostru peste hotare. Este vorba despre singurul pugilist legitimat la un club brăilean care a cucerit o medalie la Jocurile Olimpice la box, Costică Dafinoiu.
2019-02-08 Pugiliştii de la CSM Brăila şi-au testat forţele cu omologii de la Axiopolis Cernavodă
IN Categoria Box
Boxerii de la CSM Brăila au avut prestaţii bune în prima gală amicală din acest an, una cu 13 meciuri, desfăşurată la Cernavodă, în compania sportivilor de la Axiopolis. O gală în care nu s-au acordat decizii, dar în care s-a văzut clar că brăilenii pregătiţi de antrenorii Costică Dafinoiu, Niţă Robu şi Cristian Bălan, prezenţi şi ei la acţiunea de la Cernavodă, au avut evoluţii superioare adversarilor.
2019-02-01 Gală amicală de box între Axiopolis Cernavodă şi CSM Brăila
IN Categoria Box
După aproape o lună de zile de antrenamente, boxerii de la CSM Brăila vor susţine, sâmbătă, la Cernavodă, primele examene din acest an. Cele două cluburi au căzut de acord să organizeze o gală amicală, fiecare dintre cele două grupări sportive având în lot pentru această competiţie câte 13 pugilişti.
2019-01-11 Pugiliştii de la CSM Brăila şi-au realizat obiectivele în 2018
IN Categoria Box
Anul competiţional recent încheiat a fost unul bun pentru secţiunea de box de la CSM Brăila. S-au cucerit multe medalii la nivelul cadeţilor ceea ce înseamnă că gruparea sportivă brăileană la care activează antrenorii Costică Dafinoiu, George Perţea, Niţă Robu şi Cristian Bălan, are viitor în competiţiile naţionale şi internaţionale.
2018-11-19 Cinci medalii pentru cadeţii brăileni de la CSM, la naţionalele de box
IN Categoria Box
În aprilie, şase pugilişti de la CSM Brăila au urcat pe podium la Cupa României, competiţie rezervată cadeţilor. Atunci, Marian Fălcaru a cucerit aurul la categoria 50 kg, Georgian Aelenei, Darius Spirea şi George Dan au obţinut medaliile de argint, iar Matei Dan şi Valentin Avram au urcat pe treapta a treia a podiumului de premiere.
2018-09-06 Pugilista Alina Turtoi, vicecampioană naţională
IN Categoria Box
La ediţia 2018 a Campionatului Naţional de box feminin, competiţie care a avut loc la Eforie Nord, CSM Brăila a participat cu două sportive senioare, Alina Turtoi şi Andreea Bordea, şi a obţiut două medalii, una de argint şi una de bronz.
2018-08-22 România a avut doi finalişti la Cupa Naţiunilor la box
IN Categoria Box
România s-a regăsit printre protagonistele Cupei Naţiunilor la box, competiţie rezervată juniorilor care s-a desfăşurat, săptămâna trecută, în Serbia, şi care a reunit la start 180 de pugilişti din 26 de ţări. Echipa României, coordonată de antrenorii George Perţea şi Georgia Traian, a fost formată din 10 sportivi şi a cucerit patru medalii, una de aur, una de argint şi două de bronz.
2018-05-22 Boxerul Marian Fălcaru, în faţa primului examen internaţional
IN Categoria Box
Pugilistul Marian Fălcaru de la CSM Brăila va participa, în această săptămână, la Campionatul European de box care se desfăşoară la Albena, în Bulgaria, în perioada 21 – 30 mai. Sportivul brăilean şi-a asigurat biletul pentru confruntarea continentală după ce a câştigat medalia de aur la categoria 50 kg, la Cupa României la box rezervată cadeţilor. Elev la şcoala “Nikos Kazantzakis” din Brăila, boxerul pregătit de Niţă Robu se află pentru prima dată în faţa unei competiţii de o asemenea anvergură, însă este decis să se lupte pentru un loc pe podium. Ca să poată participa la această competiţie brăileanul a avut nevoie de 3.100 lei, bani pe care clubul în mod oficial nu putea să-i acorde acestuia din bugetul pe care l-a primit de la MTS, însă i-a putut obţine din sponsorizări.
2018-05-10 Marian Fălcaru, în lotul României pentru europenele de box cadeţi
IN Categoria Box
Pugilistul pregătit la CSM Brăila de antrenorul Niţă Robu, Marian Fălcaru este titular în lotul naţional al României care va participa în perioada 21 – 30 mai, la Campionatul European de box rezervat cadeţilor şi care va avea loc în Bulgaria.
2018-04-20 CSM Brăila a obţinut şase medalii la Cupa României la box cadeţi
IN Categoria Box
Pugiliştii de la CSM Brăila au avut prestaţii foarte bune la Cupa României la box cadeţi, competiţie care a avut loc săptămâna trecută, la Brezoi, în judeţul Vâlcea, unde au cucerit o medalie de aur, trei de argint şi două de bronz. Clubul brăilean a fost reprezentat de opt boxeri, iar şase dintre ei au urcat pe podiumul de premiere.
2018-01-16 Andreea Bordea, sportiva numărul 1 a secţiei de box de la CSM Brăila în 2017
IN Categoria Box
În anul recent încheiat, cele mai bune rezultate de la secţia de box a Clubului Sportiv Municipal Brăila au fost realizate de pugilistele de la grupa antrenorului Cristian Bălan, iar sportiva anului poate fi considerată Andreea Bordea.
2017-11-14 Adrian Bărbieru de la CSM Brăila a cucerit medalia de bronz
IN Categoria Box
Conform aşteptărilor, cei doi pugilişti brăileni legitimaţi la Steaua Bucureşti, Robert Jitaru şi Marian Piţa, sportivi pregătiţi de Valentin Vrânceanu şi George Perţea, şi-au apărat cu succes titlurile de campioni naţionali.
2017-11-09 Trei brăileni la naţionalele de box pentru seniori
IN Categoria Box
Începând de ieri şi până duminică la Circul Globus din Bucureşti au loc întrecerile din cadrul Campionatului Naţional de box pentru seniori, competiţie la care participă şi trei boxeri brăileni, Adrian Bărbieru de la CSM Brăila, care va concura la categoria 69 kg, Marian Piţa şi Robert Jitaru, sportivi legitimaţi la Steaua Bucureşti, ei urmând să participe la această competiţie la categoriile de greutate, 69 kg şi respectiv, 56 kg.
2017-09-25 Daniel Valentin Velicu are asigurat bonzul la naţionalele de box pentru tineret
IN Categoria Box
La ediţia din acest an a Campionatului Naţional de box pentru tineret CSM Brăila a participat cu trei pugilişti, însă doar unul dintre ei a ajuns în semifinalele competiţiei şi, în felul acesta, şi-a asigurat o medalie, pe cea de bronz.
2017-09-21 Soare şi Velicu luptă astăzi pentru medalii la naţionalele de box pentru tineret
IN Categoria Box
În prima zi a naţionalelor de box pentru tineret, care au loc în această săptămână în Sala Sporturilor din Bacău, pe ring au urcat doi pugilişti brăileni însă doar unul, Iulian Soare s-a calificat în faza sferturilor de finală.
2017-09-20 Trei pugilişti brăileni participă la naţionalele de box pentru tineret
IN Categoria Box
La ediţia 2017 a Campionatului Naţional de Box pentru Tineret, CSM Brăila participă cu trei pugilişti, doi de la grupa antrenorului George Perţea, Iulian Soare la categoria 60 kg şi Valentin Velicu la categoria 56 kg şi unul de la grupa antrenorului Cristian Bălan, Fernando Anton, sportiv care va concura în cadrul categoriei 69 kg.
2017-09-07 Andreea Bordea, vicecampioană naţională la box
IN Categoria Box
La ediţia din acest an a Campionatului Naţional de box pentru tineret care a avut loc la Mangalia brăileanca Andreea Bordea a devenit vicecampioană naţională la categoria 54 kg.
2017-08-22 Cinci boxeri juniori de la CSM Brăila participă la naţionalele de la Târgu Jiu
IN Categoria Box
În această săptămână, în sala de sport a şcolii gimnaziale “Voievod Litovoi”, din Târgu Jiu, se desfăşoară întrecerile din cadrul Campionatului Naţional de box pentru juniori, competiţie la care sunt prezenţi şi cinci pugilişti de la CSM Brăila.
2017-07-03 Cosmin Sitaru, medaliat cu bronz la Cupa României - juniori
IN Categoria Box
Sala de sport liceului Constantin Brâncoveanu din Horezu a găzduit săptămâna trecută Cupa României la box, competiţie rezervată juniorilor născuţi în 2001 şi 2002, la care au participat 124 de sportivi de la toate cluburile de profil din ţară, printre acestea figurând şi reprezentanţii CSM Brăila.
2017-06-19 Jitaru şi Piţa, în faţa unor noi examene internaţionale oficiale
IN Categoria Box
Începând de astăzi şi până pe 24 iunie, la Harkov se desfăşoară Campionatul European de box pentru seniori, competiţie la care România participă cu opt sportivi, doi dintre ei fiind brăileni - Robert Jitaru şi Marian Piţa.
2017-06-12 Andreea Bordea este în lotul României pentru europenele de box tineret
IN Categoria Box
Pentru al doilea an consecutiv, pugilista de la CSM Brăila, Andreea Bordea a obţinut în ring dreptul de a participa la Campionatul European feminin de box.
2017-05-17 Robert Jitaru şi Marian Piţa boxează în semifinalele Centurii de aur
IN Categoria Box
Începând de miercuri, 10 mai, şi până duminică, 14 mai, aproximativ 100 de pugilişti din 14 ţări participă la Iaşi, la cea de a 42-a ediţie a Centurii de aur. Pe ringul din Sala Polivalentă vor urca astăzi şi doi pugilişti brăileni, Robert Jitaru, campionul european U22 en titre la categoria 56 kg, şi Marian Piţa,
2017-05-17 A doua Centură de aur pentru Marian Piţa
IN Categoria Box
Cei doi pugilişti brăileni legitimaţi la Steaua Bucureşti, Marian Piţa şi Robert Jitaru, au avut evoluţii foarte bune la ediţia a  42-a a Centurii de aur, competiţie care a avut loc în Sala Polivalentă din Iaşi.
2017-05-09 Trei boxeri de la CSM Brăila participă la naţionalele de cadeţi
IN Categoria Box
Astăzi, la Brezoi, în judeţul Vâlcea începe Campionatul Naţional de box rezervat cadeţilor, competiţie la care vor participa şi trei pugilişti de la CSM Brăila, de la grupa antrenorului Cristian Bălan
2017-03-28 Robert Jitaru, MVP-ul Campionatului European de box U22
IN Categoria Box
Pugilistul brăilean Robert Jitaru este campionul continental la categoria 56 kg, dar a fost desemnat şi cel mai tehnic pugilist al Campionatului European de box U22 care a avut loc la Brăila.
2017-03-21 Marian Piţa a trecut cu brio de primul examen la europeanul de box U22
IN Categoria Box
În urmă cu câteva minute, în cadrul categoriei 69 kg, brăileanul Marian Piţa l-a învins cu o decizie de 5-0 pe Andrei Sanjura, din Republica Moldova. Cu această victorie pugilistul, legitimat în urmă cu puţin timp la Steaua Bucureşti, a început cu dreptul cursa spre podium şi, implicit, spre o medalie.
2017-03-21 Doar Piţa a trecut de primul tur la Campionatul European de box U22
IN Categoria Box
Marţi, în prima zi a Campionatului European de box U22 s-au desfăşurat două gale, iar în prima dintre ele publicul spectator a aplaudat victroria clară şi categorică a brăileanului Marian Piţa în faţa Andrei Sanjura din Republica Moldova.
2017-03-21 Piţa, eliminat din cursa pentru medalii de georgianul Eskerkhan Madiev
IN Categoria Box
Joi, în cea de a treia zi a Campionatului European de box U22, în ring, în cel de-al şaselea meci al galei a doua, a urcat Marian Piţa şi toţi spectatorii aflaţi în Sala Polivalentă aşteptau o replică bună din partea brăileanului legitimat la Steaua.
2017-03-21 Robert Jitaru s-a calificat în semifinalele Campionatului European de box
IN Categoria Box
Cotat ca favorit la o medalie la Campionatul European de box U22, brăileanul legitimat la Steaua Bucureşti, Robert Jitaru, a demonstrat în ring că îşi merită locul între protagoniştii competiţiei. Ieri, la ora 14.00, în prima gală a sferturilor de finală Robert Jitaru, asistat la colţ de antrenorul lotului naţional de box al României, Valentin Vrânceanu, şi de antrenorul George Perţea a câştigat într-o manieră clară meciul de la categoria 56 kg cu albanezul Krenar Zaneli şi şi-a asigurat medalia de bronz.
2017-03-21 Robert Jitaru a schimbat bronzul în argint
IN Categoria Box
Luni, în cel de-al treilea meci din cadrul primei gale semifinale a Campionatului European de box U22, Robert Jitaru Robert Jitaru l-a învins cu o decizie de 4-1, pe slovacul Viliam Tancko şi s-a calificat în finala categoriei 56 kg. Pugilistul brăilean pregătit de antrenorii Valentin Vrânceanu şi George Perţea, a schimbat bronzul în argint, iar marţi va boxa cu englezul Peter Mc Grail, pugilist care, la rândul lui, în semifinale s-a impus în faţa turcului Ali Insan Alagas.
2017-03-14 Brăila, capitala boxului european
IN Categoria Box
În cursul zilei de luni, la Brăila au sosit toate naţionalele participante la Campionatul European de box U22, iar în această dimineaţă, între 7.00 şi 9.00, la Hotelul Traian va avea loc cântarul oficial.
2017-03-13 Polivalenta se transformă pentru evenimentul sportiv al anului în Brăila
IN Categoria Box
Au mai rămas câteva zile până la primul gong al Campionatului European de box U22, prima competiţie pugilistică europeană de acest gen care se desfăşoară România, iar organizatorii sunt în febra pregătirilor.
2017-03-13 Sala Polivalentă, gata pentru Campionatul European de Box
IN Categoria Box
Ieri dimineaţă supervizorul Terry Smith şi Sasha Egorov, directorul Federaţiei Europene de Box (EUBC), împreună cu membrii Comitetului de organizare al campionatului European de box U22 au vizitat sala Polivalentă, unde este amplasat ringul pe care se vor lupta cei 196 de boxeri care s-au înscris la această competiţie.
2017-03-10 Pugilista Andreea Bordea a cucerit aurul la Cupa României
IN Categoria Box
La ediţia 2017 a Cupei României la box feminin, care a avut loc la Râmnicu Sărat şi a reunit la start 117 participante, la categoriile de vârstă junioare, tineret şi senioare, Clubul Sportiv Municipal Brăila a fost reprezentat de două pugiliste, Andreea Bordea, la tineret şi Petruţa Necula, la senioare, ambele de la grupa antrenorului Cristian Bălan.
2017-02-17 Jitaru, Piţa şi Bărbieru au făcut spectacol în prima gală a naţionalelor de box
IN Categoria Box
Prima gală a Campionatului Naţional de box U22 a programat 11 meciuri, 4 s-au încheiat înainte de limită, iar unul nu s-a disputat, beneficiarul victoriei la “masa verde” fiind Daniel Costea de la CSM Călăraşi. Vedeta serii a fost de departe Rober Jitaru care, la categoria 56 kg, ar fi putut încheia rapid conturile cu Bogdan Marinaşi de la CSM Craiova
2016-12-12 BRONZ PENTRU MARIAN DĂNILĂ ŞI MARIAN RADU LA NAŢIONALELE DE BOX PENTRU CADEŢI
IN Categoria Box
La ultima competiţie oficială din 2016, Campionatul Naţional de box rezervat cadeţilor, CSM Brăila a participat cu cinci pugilişti şi a obţinut două medalii de bronz, prin Marian Dănilă şi Marian Robert Radu.
2016-11-10 Fernando Anton, campion naţional de box la categoria 70 kg
IN Categoria Box
Anul acesta, pugilistul de la CSM Brăila pregătit de antrenorul Cristian Bălan, Fernando Anton, a câştigat tot ce se putea în plan intern, iar în cel internaţional şi-a trecut în cont, în această vară, o medalie de bronz la Campionatul European de box rezervat juniorilor.
2016-10-29 Astăzi, la Brăila se va auzi primul gong al naţionalelor de box seniori
IN Categoria Box
Începând de astăzi şi până sâmbătă Brăila va fi capitala boxului românesc, deoarece timp de trei zile cei mai valoroşi pugilişti seniori îşi vor disputa titlurile naţionale din acest an.
2016-10-29 Meciuri interesante în prima zi a naţionalelor de box de la Brăila
IN Categoria Box
În prima gală a naţionalelor de box pentru seniori s-au disputat 22 de meciuri, iar 9 dintre ele s-au încheiat înainte de limită. Singurul boxer brăilean care a urcat pe ring, Vlad Sava, a câştigat într-o manieră categorică disputa cu arădeanul Cătălin Roşu.
2016-10-29 Titlurile naţionale la box ale seniorilor, puse în joc la Brăila
IN Categoria Box
Începând de joi, 13 octombrie şi până sâmbătă, în Sala Polivalentă din Brăila se va defăşura Campionatul Naţional de box pentru seniori, competiţie la care vor participa în jur de 70 de pugilişti, printre ei regăsindu-se nume deja consacrate precum Mihai Nistor, Bogdan Juratori, Andrei Arădoaie, Răzvan Andreiana.
2016-10-29 După o pauză de 18 ani, Brăila găzduieşte finala Campionatului Naţional de box pentru seniori
IN Categoria Box
În urma demersurilor oficiale făcute de Asociaţia Judeţeană de Box Brăila, Federaţia Română de Box a decis ca finala Campionatului Naţional de box pentru seniori să se defăşoare în oraşul nostru în perioada 10 - 15 octombrie.
2016-10-29 Andreea Bordea nu a trecut de primul tur la Campionatul European de box
IN Categoria Box
Pugilista de la CSM Brăila, Andreea Bordea, nu a reuşit să treacă de primul tur la Campionatul European de box pentru tineret, care se desfăşoară în această săptămână în Turcia.
2016-10-29 Andreea Bordea participă la europenele de box
IN Categoria Box
Conducerea Clubului Sportiv Municipal Brăila a reuşit să obţină banii necesari ca pugilista Andreea Bordea să poată participa la Campionatul European de box pentru tineret care se va desfăşura începând de săptămâna viitoare în Turcia.
2016-10-29 Andreea Bordea, prima pugilistă din Brăila calificată la europene, are nevoie urgent de 750 euro
IN Categoria Box
Pugilista de la CSM Brăila Andreea Bordea a câştigat titlul naţional şi este prima reprezentantă din istoria boxului brăilean calificată la Campionatul European.
2016-10-29 Pugilistul Adrian Bărbieru, învins de un scoţian la Centura Dunării
IN Categoria Box
Săptămâna trecută, pugilistul de la CSM Brăila Adrian Bărbieru s-a clasat pe locul al doilea la turneul internaţional Centura Dunării, competiţie care s-a desfăşurat la Tulcea şi la care au participat componenţi ai loturilor naţionale de tineret din România, Muntenegru, Serbia, Republica Moldova şi Scoţia.
2016-10-29 Încă un titlu naţional pentru pugilista Andreea Bordea
IN Categoria Box
Pugilista pregătită de Cristian Bălan la CSM Brăila, Andreea Bordea confirmă şi la tineret, astfel că după succesele din anii anteriori de la juniori, brăileanca a devenit în acest an campioană naţională, la categoria 54 kg.
2016-10-29 Bronz pentru Fernando Anton, cu mari emoţii
IN Categoria Box
Pugilistul Fernando Anton a cucerit medalia de bronz la Campionatul European de box pentru juniori cu banii oferiţi de Asociaţia Partida Romilor Pro-Europa.
2016-10-29 Mihai Nistor versus Filip Hrgovic: Confruntare de cinci stele la Centura de aur de la Iaşi
IN Categoria Box
La ediţia din acest an a Centurii de aur la box, competiţie care se desfăşoară în aceste zile în Sala Polivalentă din Iaşi va avea loc o confruntare de cinci stele între campionul mondial APB, românul Mihai Nistor, şi campionul mondial VSB, cel care este campion european en titre, Filip Hrgovic.
ULTIMILE STIRI
Sambata va avea loc CUPA MACEC la dirt-track
IN Categoria Dirt-track 2019-10-10
Sambata, 12.10.2019, incepand cu ora 14.00, pe pista din cadrul Stadionului Municipal Braila, se va desfasura competitita internationala CUPA MACEC la dirt-track, competitie care va reuni sportivi din Cehia, Slovacia, Bulgaria, Polonia, Ucraina si Romania
AUR ŞI ARGINT PENTRU BRĂILENII DE LA CSM, LA NAŢIONALELE DE CROS DUATLON
IN Categoria Triatlon 2019-10-07
Ediţia 2019 a Campionatului Naţional de cros duatlon, competiţie organizată de clubul Ride Competition Timişoara în localitatea Corneşti, unde toată suflarea comunei a fost implicată, brăilenii au ocupat primele două locuri la juniori.
Salbă de medalii pentru CSM Brăila la naţionalele de sambo
IN Categoria Sambo 2019-10-01
Reprezentanţii secţiei de sambo de la CSM Brăila au obţinut rezultate remarcabile la Campionatele Naţionale de sambo care au avut loc în weekend-ul trecut la Izvorani. Însă nu doar cei şase sportivi brăileni au urcat de mai multe ori pe podiumul de premiere, ci şi antrenoarea Carmen Constantin a devenit campioană naţională de senioare la ediţia din acest an.
FACEBOOK


Str. Carantina, nr. 4
+40.239619205
csm_braila@yahoo.com
f
Clubul Sportiv Municipal Braila
"Activitatea sportiva si de performanta sunt gratuite pentru orice nivel"
Sambo
Antrenori Program
Carmen Constantin
STIRI
2019-10-01 Salbă de medalii pentru CSM Brăila la naţionalele de sambo
IN Categoria Sambo
Reprezentanţii secţiei de sambo de la CSM Brăila au obţinut rezultate remarcabile la Campionatele Naţionale de sambo care au avut loc în weekend-ul trecut la Izvorani. Însă nu doar cei şase sportivi brăileni au urcat de mai multe ori pe podiumul de premiere, ci şi antrenoarea Carmen Constantin a devenit campioană naţională de senioare la ediţia din acest an.
2019-08-21 Cătălina Varvaruc se pregăteşte la Buftea cu lotul naţional de sambo
IN Categoria Sambo
Sportiva legitimată la CSM Brăila Cătălina Varvaruc se află de pe 12 august într-un cantonament de pregătire la Buftea cu lotul naţional de sambo al României. Acest stagiu se va încheia pe data de 22 august, însă între 19 şi 21 lotul de sambo al ţării noastre va efectua o pregătire comună la Khotovo, cu lotul naţional al Rusiei. Cantonament de pregătire în vederea prticipării la Campionatele Mondiale care vor avea loc între 11 şi 13 octombrie 2019, în Uzbekistan.
2019-02-08 Trei sportivi de la CSM Brăila la loturile naţionale
IN Categoria Sambo

Componente ale lotului naţional de sambo al României, Teodora Naidin şi Cătălina Varvaruc, sportive pregătite la CSM Brăila de antrenoarea Carmen Constantin, sunt, începând de luni, 4 februarie, la Buftea, unde se pregătesc timp de o săptămână apoi de pe 10 până pe 21 februarie urmează să plece într-un stagiu de pregătire în Belarus. Acestă perioadă de pregătire se va finaliza cu un turneu A, internaţional, de sambo pentru sportive senioare, la care va participa numai Cătălina Varvaruc, deoarece aceasta a împlinit deja 18 ani.

2019-01-08 Sambo - sportul numărul unu în 2018 la CSM Brăila
IN Categoria Sambo
Secţiile de judo şi sambo de la CSM Băila au avut şi în acest an rezultate notabile în competiţiile naţionale şi internaţionale. Iar secţia de sambo, un sport care a devenit disciplină sportivă olimpică de la 30 noiembrie 2018, este numărul unu la CSM Brăila.
2018-08-28 Teodora Naidin, vicecampioană mondială şcolară la Sambo
IN Categoria Sambo
Săptămână trecută, Teodora Naidin, de la Clubul Sportiv Municipal Braila, a bifat un nou succes internaţional, sportiva pregătită de antrenoarea Carmen Constantin devenind vicecampioană mondială şcolară la Sambo. La competiţia care s-a desfăşurat în Rusia, brăileanca a avut o prestaţie foarte bună la categoria 52 kg şi a cucerit medalia de argint. Iar acest succes vine după o altă premieră realizată în luna aprilie de Teodora Naidin, la europenele de juniori la Sambo de la Praga, unde sportiva de la CSM Brăila a cucerit medalia de bronz la categoria 56 kg.
2018-05-02 Teodora Naidin şi Cătălina Varvaruc, în lotul României pentru mondialele de sambo
IN Categoria Sambo
La cinci ani de la înfiinţare, secţia de sambo a obţinut primele rezultate notabile la o competiţie internaţională, Teodora Naidin a cucerit medalia de bronz, la categoria 52 kg, la Campionatul European rezervat junioarelor care a avut loc în urmă cu puţin timp la Praga, iar colega ei, Cătălina Varvaruc s-a clasat pe locul al cincilea la categoria 56 kg, la aceeaşi competiţie.
2018-05-02 Un nou succes notabil al secţiei de sambo de la CSM Brăila
IN Categoria Sambo
La puţin timp de la Campionatul European de sambo pentru junioare, unde au avut evoluţii foarte bune, Teodora Naidin şi Cătălina Varvaruc au participat în weekend-ul trecut, la Bucureşti, la naţionalele de sambo rezervate senioarelor, unde au cucerit medaliile de argint.
2018-04-18 O nouă premieră la CSM Brăila
IN Categoria Sambo
Secţia se sambo a Clubului Sportiv Municipal Brăila a bifat în weekend-ul trecut primul succes internaţional, după ce Teodora Naidin a urcat pe treapta a treia a podiumului de premiere, la categoria 56 kg, la Campionatul European de Sambo care a avut loc săptămâna trecută la Praga.
2018-03-19 Trei medalii de aur şi una de argint pentru CSM Brăila la naţionalele de sambo
IN Categoria Sambo
La ediţia 2018 a Campionatului Naţional de sambo pentru juniori şi tineret, care a avut loc în weekend-ul trecut, la Bucureşti, CSM Brăila a participat cu două sportive, Cătălina Varvaruc şi Teodora Naidin şi a obţinut trei medalii de aur şi una de argint. Mai mult, ambele sportive şi-au asigurat biletele pentru Campionatul European de sambo, de luna viitoare, de la Praga.
2017-11-03 CSM Brăila a cucerit patru medalii de aur la naţionalele de sambo pentru cadeţi
IN Categoria Sambo
La ediţia din acest an a Campionatului Naţional de sambo rezervat cadeţilor, CSM Brăila a participat cu patru sportivi de la grupa antrenoarei Carmen Constantin şi toţi au cucerit titlurile de campioni naţionali.
2017-09-19 Andreea Marinescu, dublă campioană naţională la sambo
IN Categoria Sambo
La ediţia 2017 a Campionatelor Naţionale de sambo pentru juniori şi tineret, care au avut loc în weekend-ul trecut la Bucureşti, CSM Brăila a participat cu patru sportivi şi a obţinut 8 medalii: 3 de aur şi 5 de argint.
2017-05-09 Argint pentru Cătălina Varvaruc la naţionalele de sambo pentru senioare
IN Categoria Sambo
La ediţia din acest an a Campionatului Naţional de sambo, CSM Brăila a participat cu două sportive cadete şi a obţinut o medalie de argint şi un loc cinci.
2016-11-23 Brăilenii au cucerit 3 medalii la naţionale si 3 medalii la concursul national de sambo
IN Categoria Sambo
Reprezentanţii secţiei de sambo de la CSM Brăila, pregătiţi de antrenoarea Carmen Constantin, au cucerit 6 medalii, 3 de aur la concursul National Juniori mici şi 3 de bronz la campionatul National de sambo, care a avut loc in perioada 18-19 noiembrie 2016 la Ploiesti.
ULTIMILE STIRI
Sambata va avea loc CUPA MACEC la dirt-track
IN Categoria Dirt-track 2019-10-10
Sambata, 12.10.2019, incepand cu ora 14.00, pe pista din cadrul Stadionului Municipal Braila, se va desfasura competitita internationala CUPA MACEC la dirt-track, competitie care va reuni sportivi din Cehia, Slovacia, Bulgaria, Polonia, Ucraina si Romania
AUR ŞI ARGINT PENTRU BRĂILENII DE LA CSM, LA NAŢIONALELE DE CROS DUATLON
IN Categoria Triatlon 2019-10-07
Ediţia 2019 a Campionatului Naţional de cros duatlon, competiţie organizată de clubul Ride Competition Timişoara în localitatea Corneşti, unde toată suflarea comunei a fost implicată, brăilenii au ocupat primele două locuri la juniori.
Salbă de medalii pentru CSM Brăila la naţionalele de sambo
IN Categoria Sambo 2019-10-01
Reprezentanţii secţiei de sambo de la CSM Brăila au obţinut rezultate remarcabile la Campionatele Naţionale de sambo care au avut loc în weekend-ul trecut la Izvorani. Însă nu doar cei şase sportivi brăileni au urcat de mai multe ori pe podiumul de premiere, ci şi antrenoarea Carmen Constantin a devenit campioană naţională de senioare la ediţia din acest an.
FACEBOOK