Str. Carantina, nr. 4
+40.239619205
csm_braila@yahoo.com
f
Clubul Sportiv Municipal Braila
"Activitatea sportiva si de performanta sunt gratuite pentru orice nivel"
Box
Antrenori
Balan Cristian
George Mihai Pertea
Program
STIRI
2024-04-29 Robert Jitaru, locul al 5-lea la Campionatul European de box seniori
IN Categoria Box
Clubul Sportiv Municipal Braila a avut un pugilist in lotul national de box seniori la Campionatul European care a avut loc la Belgrad, este vorba despre Robert Jitaru.
2024-04-16 CSM Braila a organizat ireprosabil Cupa Romaniei la box pentru cadeti
IN Categoria Box
Prima competitie oficiala de box din 2024 organizata la Braila, Cupa Romaniei la cadeti, a fost o reusita din toate punctele de vedere, atat din punct de vedere al organizarii, care a fost ireprosabila, cat si din punct de vedere al "tolbei" cu premii, 5 la numar, mai precis 3 medalii de aur si 2 de bronz.
2024-04-15 Cupa Romaniei la box cadeti. Victorii inainte de limita obtinute de sportivii de la CSM Braila
IN Categoria Box
In cea de-a doua zi a Cupei Romaniei la box si a Concursului national de box au urcat in ring si trei pugilisti braileni.
2024-04-11 Spectacol in prima zi a Cupei Romaniei la box cadeti
IN Categoria Box
La editia 2024 a Cupei Romaniei la box cadeti, care are loc in aceasta perioada in sala de jocuri de la CSM Braila, participa 170 de pugilisti. Sunt de fapt doua competitii, un concurs national pentru cadeti, boxeri cu varste mai mici, cu meciuri la 3 categorii de greutate si Cupa Romaniei cadeti, unde participa sportivii care se incadreaza in categoria aceasta de varsta.
2024-04-04 Braila este capitala boxului in perioada 8-14 aprilie
IN Categoria Box
De luni, 8 aprilie, Braila redevine capitala boxului romanesc deoarece in ora?ul nostru, mai precis, in sala de jocuri de la CSM Braila, se va desfasura, pana pe 14 aprilie, Cupa Romaniei la box cadeti.
2024-04-03 Start cu dreptul in 2024 pentru sectia de box de la CSM Braila
IN Categoria Box
Sectia de box de la CSM Braila, care a adus cele mai multe medalii pe plan national si international anul trecut, a inceput in forta sezonul competitional 2024.
2023-08-08 Sectia de box aduce medalii europene pentru CSM Braila
IN Categoria Box
Doi pugilisti legitimati la CSM Braila, care sunt si componenti ai Centrului Olimpic de juniori de la Braila, Daniel Grigorie si Alexandru Suvache, pregatiti la Braila de antrenorii George Pertea si Marian Pita, au scris o pagina de istorie in boxul brailean si, nu in ultimul rand, in cel national, dupa ce au cucerit medaliile de bronz la Campionatul European rezervat juniorilor, care a avut loc in urma cu putin timp la Ploiesti si la care a participat un numar record de sportivi, 378.
2023-06-23 Pugilistii de la CSM Braila, pe podium la ôCupa Litoral Mangaliaö
IN Categoria Box
La evenimentului pugilistic ôCupa Litoral Mangaliaö, CSM Braila a participat cu 10 boxeri, 9 baieti si o fata, si a obtinut rezultate foarte bune, 4 locuri intai, 3 locuri doi si 2 locuri trei.
2023-04-11 CSM Braila a organizat Cupa Romaniei la box seniori
IN Categoria Box
Editia 2023 a Cupei Romaniei la box, seniori, a avut loc saptamana trecuta la Braila, insa la competitie au participat foarte putini pugilisti.
2023-03-15 Au fost desemnati castigatorii Cupei Romaniei la box, tineret
IN Categoria Box
Cupa Romaniei la box pentru tineret, desfasurata anul acesta la Braila, a reprezentat prima verificare a pugilistilor de la aceasta categorie de varsta, in acest an.
2023-03-10 CSM Braila organizeaza Cupa Romaniei la box pentru tineret
IN Categoria Box
In jur de 100 de pugilisti participa in perioada 7-11 martie la Cupa Romaniei la box, competitie rezervata tineretului. CSM Braila participa cu 8 pugilisti de la grupa antrenorilor George Pertea si Marian Pita, iar clubul nou infiintat, BC Robu & Iustin, este reprezentat de Mario Grecu.
2023-02-06 Pugilistii de la CSM Braila participa in februarie la doua turnee internationale
IN Categoria Box
Pe 7 si 8 februarie vom participa la Arad, la ôDracula Openö, unde organizatorii spun ca vor fi prezenti in jur de 300 de sportivi din 25 de tari. Este unul dintre cele mai mari turnee de box din Romania.
2022-12-14 Ionel Georgel Dan, campion national de tineret la categoria 86 kg
IN Categoria Box
Patru pugilisti de la CSM Braila de la grupa antrenorilor George Pertea si Marian Pita si unul legitimat la Resita, dar care se antreneaza tot sub indrumarea celor doi antrenori braileni, au participat la Campionatele Nationale de box pentru tineret si seniori iar rezultatul final a fost unul foarte bun, o medalie de aur si una de bronz.
2022-11-16 CSM Braila, primul loc pe cluburi la nationalele de box pentru juniori
IN Categoria Box
La editia 2022 a Campionatului National de box pentru juniori, care a avut loc la sala de jocuri a Clubului Sportiv Municipal Braila, a participat un numar record de pugilisti, 210, iar luptele din ring pentru titlurile de campioni nationali au fost acerbe.
2022-11-03 Aur si bronz pentru CSM Braila la nationalele de box pentru cadeti
IN Categoria Box
CSM Braila a participat cu cinci pugilisti la Campionatul National de box pentru cadeti si a obtinut o medalie de aur si una de bronz.
2022-09-13 CSM Br─âila a cucerit ╚Öase medalii la na╚Ťionalele de box feminin
IN Categoria Box
La edi╚Ťia 2022 a Campionatului Na╚Ťional de box feminin, care a avut loc s─âpt─âm├óna trecut─â la N─âvodari, CSM Br─âila a participat cu opt sportive ╚Öi a ob╚Ťinut rezultate foarte bune, o medalie de aur, dou─â de argint ╚Öi trei de bronz.
2022-07-07 Pugili┼čtii br─âileni de la loturile na┼úionale pleac─â ├«n cantonament
IN Categoria Box
Pentru componen┼úii lotului na┼úional de cade┼úi ┼či juniori, c├ót ┼či pentru cei care ├«nc─â mai sper─â s─â reprezinte Rom├ónia la Campionatul European urmeaz─â un cantonament dificil care va ├«ncepe pe 10 iulie
2022-06-29 Pugili╚Ötii br─âileni, premia╚Ťi la Open Gheorgheni 2022
IN Categoria Box
Pugili╚Ötii de la CSM Br─âila ╚Öi de la Centrul Olimpic Br─âila au avut evolu╚Ťii foarte bune la Open Gheorgheni 2022, turneu interna╚Ťional de box la care au participat ├«n jur de 200 de sportivi din 13 ╚Ť─âri. Pugili╚Ötii br─âileni au fost ├«nso╚Ťi╚Ťi de antrenorii George Per╚Ťea, Marian Pi╚Ťa ╚Öi Cristian B─âlan. Competi╚Ťia de la Gheorgheni a reprezentat ╚Öi un criteriu de selec╚Ťie pentru europenele de cade╚Ťi din Turcia ╚Öi cele de juniori din Italia.
2022-06-08 CSM Brăila, locul întâi în clasamentul cluburilor de la Cupa României
IN Categoria Box
Duminic─â diminea╚Ť─â, gala final─â a fost una reu╚Öit─â pentru pugili╚Ötii de la CSM Br─âila preg─âti╚Ťi de George Per╚Ťea, Marian Pi╚Ťa ╚Öi Cristian B─âlan.
2022-06-08 Costic─â Dafinoiu, ÔÇťArtistul ringuluiÔÇŁ a plecat dintre noi
IN Categoria Box
Zi trist─â pentru boxul br─âilean ╚Öi na╚Ťional, ├«n aceast─â diminea╚Ť─â a plecat dintre noi, Costic─â Dafinoiu, ÔÇťArtistul ringuluiÔÇŁ, cum era numit de c─âtre antrenorii din acea vreme.
2022-06-06 Birou Federal al FR Box, la Br─âila
IN Categoria Box
Joi diminea╚Ť─â, la Br─âila, a avut loc o ╚Öedin╚Ť─â a Biroului Federal al Federa╚Ťiei Rom├óne de Box, principalul scop al acestui eveniment fiind alegerea pre╚Öedintelui antrenorilor ╚Öi cel al arbitrilor pe Zona Muntenia.
2022-06-03 A început Cupa României la box, juniori
IN Categoria Box
În prima zi au fost programate 35 de meciuri, la 10 categorii de greutate.
2022-06-01 Brăila redevine, de astăzi, capitala boxului românesc
IN Categoria Box
Ast─âzi, la ora 16.00, la CSM Br─âila se va auzi primul gong al Cupei Rom├óniei la box pentru juniori, competi╚Ťie la care vor participa ├«n jur de 200 de pugili╚Öti, anun╚Ť─â clubul organizator.
2022-05-17 CSM Br─âila organizeaz─â patru competi╚Ťii na╚Ťionale ├«n 2022
IN Categoria Box
Br─âila r─âm├óne ╚Öi ├«n acest an ├«n centrul aten╚Ťiei c├ónd vine vorba despre box. Iar vestea cea mare pentru pasiona╚Ťii nobilei arte din ora╚Öul nostru este c─â ├«n 2022 CSM Br─âila organizeaz─â patru competi╚Ťii na╚Ťionale, prima dintre ele, Cupa Rom├óniei la box pentru juniori, fiind programat─â ├«n perioada 1-5 iunie.
2022-05-06 Sorin Rusinoiu, locul al doilea la Cupa Rom├óniei, la cade╚Ťi
IN Categoria Box
La edi╚Ťia 2022 a Cupei Rom├óniei la box pentru cade╚Ťi, competi╚Ťie care a avut loc ├«n aprilie, la Drobeta Turnu Severin, CSM Br─âila a participat cu trei pugili╚Öti de la grupa antrenorului Cristian B─âlan ╚Öi a ob╚Ťinut un loc doi ╚Öi un loc trei.
2021-12-15 CSM Br─âila are patru medalia╚Ťi la na╚Ťionalele de box pentru cade╚Ťi
IN Categoria Box
Sec╚Ťia de box de la CSM Br─âila a avut patru sportivi pe podium ╚Öi la campionatul Na╚Ťional rezervat cade╚Ťilor, competi╚Ťie care s-a ├«ncheiat duminic─â, 12 decembrie, la Br─âila.
2021-12-07 Brăila redevine capitala boxului românesc
IN Categoria Box
Dup─â ce ├«n noiembrie a organizat Campionatul Na╚Ťional de box pentru juniori, Br─âila redevine capitala boxului rom├ónesc. CSM Br─âila va fi gazda na╚Ťionalelor rezervate cade╚Ťilor. Competi╚Ťia va avea loc ├«n aceast─â s─âpt─âm├ón─â, mai precis ├«n perioada 7-12 decembrie.
2021-11-25 Trei medalii pentru CSM Br─âila la na╚Ťionalele de box pentru juniori
IN Categoria Box
La edi╚Ťia 2021 a Campionatului Na╚Ťional de box pentru juniori, competi╚Ťie organizat─â s─âpt─âm├óna trecut─â de CSM Br─âila, au participat 143 de pugili╚Öti. Clubul organizator a aliniat la start 12 boxeri, 2 de la grupa antrenorului Cristian B─âlan ╚Öi anume Eduard Belioglu, categoria 57 kg ╚Öi Andrei Burlacu, categoria 60 kg ╚Öi 10 sportivi de la grupa antrenorilor George Per╚Ťea ╚Öi Bogdan Dobrescu, George Cojocaru, categoria 48 kg, Matei Dan, categoria 54 kg, Midori Chiril─â, categoria 54 kg, Valentino Zugravu, categoria 63 kg, Drago╚Ö Fr├óncu, categoria 63 kg, Eduard Muset, categoria 66 kg, Eduard Mu╚Öat, categoria 70 kg, Marius Furti╚Öanu, categoria 70 kg, ╚śtefan Moise, categoria plus 80 kg, Claudiu Nicolae, categoria 75 kg.
2021-11-19 Astăzi, la Brăila, încep naţionalele de box pentru juniori
IN Categoria Box
Astăzi, în sala de box a Clubului Sportiv Municipal Brăila, încep întrecerile din cadrul Campionatului Naţional de box pentru juniori.
2021-08-03 Pugilistul George Dan, campion na╚Ťional la tineret, categoria 86 kg
IN Categoria Box
Pugilistul de la CSM Br─âila, George Dan, este noul campion na╚Ťional de tineret al categoriei 86 kg. Competi╚Ťia s-a def─â╚Öurat la Br─âila, ├«n perioada 26 iulie ÔÇô 1 august.
2019-09-29 CSM Brăila organizează naţionalele de box pentru juniori
IN Categoria Box
Anul acesta, Campionatul Na┼úional de Box rezervat juniorilor, unde au dreptul de a participa sportivii n─âscu┼úi ├«n anii 2003 ┼či 2004, va avea loc la Br─âila. Competi┼úia este organizat─â de Federa┼úia Rom├ón─â de Box ┼či CSM Br─âila, ├«n perioada 7-13 octombrie.
2019-07-31 Boxerul Eduard Mu┼čat medaliat cu argint la Cupa Rom├óniei
IN Categoria Box
La edi┼úia 2019 a Cupei Rom├óniei la box, competi┼úie rezervat─â cade┼úilor care a avut loc s─âpt─âm├óna trecut─â ├«n sala Sporturilor din T├órgu Jiu, pugilistul Eduard Mu┼čat de la CSM Br─âila a cucerit medalia de argint la categoria 56 kg.
2019-05-13 CSM Brăila are deja 2 medalii de bronz la naţionalele de box ale cadeţilor
IN Categoria Box
├Än perioada 6-11 mai, la Sala Sporturilor din T├órgu Jiu se desf─â┼čoar─â finalele Campionatului Na┼úional de box pentru cade┼úi, competi┼úie la care deja, doi pugili┼čti de la CSM Br─âila au asigurate medaliile de bronz.
2019-03-07 Pugilistul Costică Dafinoiu, cetăţean de onoare al municipiului Brăila
IN Categoria Box
Consilierii municipali br─âileni au decis s─â acorde distinc┼úia de Cet─â┼úean de Onoare al Municipiului Br─âila unui sportiv care a reu┼čit s─â duc─â faima ora┼čului nostru peste hotare. Este vorba despre singurul pugilist legitimat la un club br─âilean care a cucerit o medalie la Jocurile Olimpice la box, Costic─â Dafinoiu.
2019-02-08 Pugili┼čtii de la CSM Br─âila ┼či-au testat for┼úele cu omologii de la Axiopolis Cernavod─â
IN Categoria Box
Boxerii de la CSM Br─âila au avut presta┼úii bune ├«n prima gal─â amical─â din acest an, una cu 13 meciuri, desf─â┼čurat─â la Cernavod─â, ├«n compania sportivilor de la Axiopolis. O gal─â ├«n care nu s-au acordat decizii, dar ├«n care s-a v─âzut clar c─â br─âilenii preg─âti┼úi de antrenorii Costic─â Dafinoiu, Ni┼ú─â Robu ┼či Cristian B─âlan, prezen┼úi ┼či ei la ac┼úiunea de la Cernavod─â, au avut evolu┼úii superioare adversarilor.
2019-02-01 Gal─â amical─â de box ├«ntre Axiopolis Cernavod─â ┼či CSM Br─âila
IN Categoria Box
Dup─â aproape o lun─â de zile de antrenamente, boxerii de la CSM Br─âila vor sus┼úine, s├ómb─ât─â, la Cernavod─â, primele examene din acest an. Cele dou─â cluburi au c─âzut de acord s─â organizeze o gal─â amical─â, fiecare dintre cele dou─â grup─âri sportive av├ónd ├«n lot pentru aceast─â competi┼úie c├óte 13 pugili┼čti.
2019-01-11 Pugili┼čtii de la CSM Br─âila ┼či-au realizat obiectivele ├«n 2018
IN Categoria Box
Anul competi┼úional recent ├«ncheiat a fost unul bun pentru sec┼úiunea de box de la CSM Br─âila. S-au cucerit multe medalii la nivelul cade┼úilor ceea ce ├«nseamn─â c─â gruparea sportiv─â br─âilean─â la care activeaz─â antrenorii Costic─â Dafinoiu, George Per┼úea, Ni┼ú─â Robu ┼či Cristian B─âlan, are viitor ├«n competi┼úiile na┼úionale ┼či interna┼úionale.
2018-11-19 Cinci medalii pentru cadeţii brăileni de la CSM, la naţionalele de box
IN Categoria Box
├Än aprilie, ┼čase pugili┼čti de la CSM Br─âila au urcat pe podium la Cupa Rom├óniei, competi┼úie rezervat─â cade┼úilor. Atunci, Marian F─âlcaru a cucerit aurul la categoria 50 kg, Georgian Aelenei, Darius Spirea ┼či George Dan au ob┼úinut medaliile de argint, iar Matei Dan ┼či Valentin Avram au urcat pe treapta a treia a podiumului de premiere.
2018-09-06 Pugilista Alina Turtoi, vicecampioană naţională
IN Categoria Box
La edi┼úia 2018 a Campionatului Na┼úional de box feminin, competi┼úie care a avut loc la Eforie Nord, CSM Br─âila a participat cu dou─â sportive senioare, Alina Turtoi ┼či Andreea Bordea, ┼či a ob┼úiut dou─â medalii, una de argint ┼či una de bronz.
2018-08-22 Rom├ónia a avut doi finali┼čti la Cupa Na┼úiunilor la box
IN Categoria Box
Rom├ónia s-a reg─âsit printre protagonistele Cupei Na┼úiunilor la box, competi┼úie rezervat─â juniorilor care s-a desf─â┼čurat, s─âpt─âm├óna trecut─â, ├«n Serbia, ┼či care a reunit la start 180 de pugili┼čti din 26 de ┼ú─âri. Echipa Rom├óniei, coordonat─â de antrenorii George Per┼úea ┼či Georgia Traian, a fost format─â din 10 sportivi ┼či a cucerit patru medalii, una de aur, una de argint ┼či dou─â de bronz.
2018-05-22 Boxerul Marian Fălcaru, în faţa primului examen internaţional
IN Categoria Box
Pugilistul Marian F─âlcaru de la CSM Br─âila va participa, ├«n aceast─â s─âpt─âm├ón─â, la Campionatul European de box care se desf─â┼čoar─â la Albena, ├«n Bulgaria, ├«n perioada 21 ÔÇô 30 mai. Sportivul br─âilean ┼či-a asigurat biletul pentru confruntarea continental─â dup─â ce a c├ó┼čtigat medalia de aur la categoria 50 kg, la Cupa Rom├óniei la box rezervat─â cade┼úilor. Elev la ┼čcoala ÔÇťNikos KazantzakisÔÇŁ din Br─âila, boxerul preg─âtit de Ni┼ú─â Robu se afl─â pentru prima dat─â ├«n fa┼úa unei competi┼úii de o asemenea anvergur─â, ├«ns─â este decis s─â se lupte pentru un loc pe podium. Ca s─â poat─â participa la aceast─â competi┼úie br─âileanul a avut nevoie de 3.100 lei, bani pe care clubul ├«n mod oficial nu putea s─â-i acorde acestuia din bugetul pe care l-a primit de la MTS, ├«ns─â i-a putut ob┼úine din sponsoriz─âri.
2018-05-10 Marian Fălcaru, în lotul României pentru europenele de box cadeţi
IN Categoria Box
Pugilistul preg─âtit la CSM Br─âila de antrenorul Ni┼ú─â Robu, Marian F─âlcaru este titular ├«n lotul na┼úional al Rom├óniei care va participa ├«n perioada 21 ÔÇô 30 mai, la Campionatul European de box rezervat cade┼úilor ┼či care va avea loc ├«n Bulgaria.
2018-04-20 CSM Br─âila a ob┼úinut ┼čase medalii la Cupa Rom├óniei la box cade┼úi
IN Categoria Box
Pugili┼čtii de la CSM Br─âila au avut presta┼úii foarte bune la Cupa Rom├óniei la box cade┼úi, competi┼úie care a avut loc s─âpt─âm├óna trecut─â, la Brezoi, ├«n jude┼úul V├ólcea, unde au cucerit o medalie de aur, trei de argint ┼či dou─â de bronz. Clubul br─âilean a fost reprezentat de opt boxeri, iar ┼čase dintre ei au urcat pe podiumul de premiere.
2018-01-16 Andreea Bordea, sportiva numărul 1 a secţiei de box de la CSM Brăila în 2017
IN Categoria Box
În anul recent încheiat, cele mai bune rezultate de la secţia de box a Clubului Sportiv Municipal Brăila au fost realizate de pugilistele de la grupa antrenorului Cristian Bălan, iar sportiva anului poate fi considerată Andreea Bordea.
2017-11-14 Adrian B─ârbieru de la CSM Br─âila a cucerit medalia de bronz
IN Categoria Box
Conform a┼čtept─ârilor, cei doi pugili┼čti br─âileni legitima┼úi la Steaua Bucure┼čti, Robert Jitaru ┼či Marian Pi┼úa, sportivi preg─âti┼úi de Valentin Vr├ónceanu ┼či George Per┼úea, ┼či-au ap─ârat cu succes titlurile de campioni na┼úionali.
2017-11-09 Trei brăileni la naţionalele de box pentru seniori
IN Categoria Box
├Äncep├ónd de ieri ┼či p├ón─â duminic─â la Circul Globus din Bucure┼čti au loc ├«ntrecerile din cadrul Campionatului Na┼úional de box pentru seniori, competi┼úie la care particip─â ┼či trei boxeri br─âileni, Adrian B─ârbieru de la CSM Br─âila, care va concura la categoria 69 kg, Marian Pi┼úa ┼či Robert Jitaru, sportivi legitima┼úi la Steaua Bucure┼čti, ei urm├ónd s─â participe la aceast─â competi┼úie la categoriile de greutate, 69 kg ┼či respectiv, 56 kg.
2017-09-25 Daniel Valentin Velicu are asigurat bonzul la naţionalele de box pentru tineret
IN Categoria Box
La edi┼úia din acest an a Campionatului Na┼úional de box pentru tineret CSM Br─âila a participat cu trei pugili┼čti, ├«ns─â doar unul dintre ei a ajuns ├«n semifinalele competi┼úiei ┼či, ├«n felul acesta, ┼či-a asigurat o medalie, pe cea de bronz.
2017-09-21 Soare ┼či Velicu lupt─â ast─âzi pentru medalii la na┼úionalele de box pentru tineret
IN Categoria Box
├Än prima zi a na┼úionalelor de box pentru tineret, care au loc ├«n aceast─â s─âpt─âm├ón─â ├«n Sala Sporturilor din Bac─âu, pe ring au urcat doi pugili┼čti br─âileni ├«ns─â doar unul, Iulian Soare s-a calificat ├«n faza sferturilor de final─â.
2017-09-20 Trei pugili┼čti br─âileni particip─â la na┼úionalele de box pentru tineret
IN Categoria Box
La edi┼úia 2017 a Campionatului Na┼úional de Box pentru Tineret, CSM Br─âila particip─â cu trei pugili┼čti, doi de la grupa antrenorului George Per┼úea, Iulian Soare la categoria 60 kg ┼či Valentin Velicu la categoria 56 kg ┼či unul de la grupa antrenorului Cristian B─âlan, Fernando Anton, sportiv care va concura ├«n cadrul categoriei 69 kg.
2017-09-07 Andreea Bordea, vicecampioană naţională la box
IN Categoria Box
La ediţia din acest an a Campionatului Naţional de box pentru tineret care a avut loc la Mangalia brăileanca Andreea Bordea a devenit vicecampioană naţională la categoria 54 kg.
2017-08-22 Cinci boxeri juniori de la CSM Brăila participă la naţionalele de la Târgu Jiu
IN Categoria Box
├Än aceast─â s─âpt─âm├ón─â, ├«n sala de sport a ┼čcolii gimnaziale ÔÇťVoievod LitovoiÔÇŁ, din T├órgu Jiu, se desf─â┼čoar─â ├«ntrecerile din cadrul Campionatului Na┼úional de box pentru juniori, competi┼úie la care sunt prezen┼úi ┼či cinci pugili┼čti de la CSM Br─âila.
2017-07-03 Cosmin Sitaru, medaliat cu bronz la Cupa României - juniori
IN Categoria Box
Sala de sport liceului Constantin Br├óncoveanu din Horezu a g─âzduit s─âpt─âm├óna trecut─â Cupa Rom├óniei la box, competi┼úie rezervat─â juniorilor n─âscu┼úi ├«n 2001 ┼či 2002, la care au participat 124 de sportivi de la toate cluburile de profil din ┼úar─â, printre acestea figur├ónd ┼či reprezentan┼úii CSM Br─âila.
2017-06-19 Jitaru ┼či Pi┼úa, ├«n fa┼úa unor noi examene interna┼úionale oficiale
IN Categoria Box
├Äncep├ónd de ast─âzi ┼či p├ón─â pe 24 iunie, la Harkov se desf─â┼čoar─â Campionatul European de box pentru seniori, competi┼úie la care Rom├ónia particip─â cu opt sportivi, doi dintre ei fiind br─âileni - Robert Jitaru ┼či Marian Pi┼úa.
2017-06-12 Andreea Bordea este în lotul României pentru europenele de box tineret
IN Categoria Box
Pentru al doilea an consecutiv, pugilista de la CSM Brăila, Andreea Bordea a obţinut în ring dreptul de a participa la Campionatul European feminin de box.
2017-05-17 Robert Jitaru ┼či Marian Pi┼úa boxeaz─â ├«n semifinalele Centurii de aur
IN Categoria Box
├Äncep├ónd de miercuri, 10 mai, ┼či p├ón─â duminic─â, 14 mai, aproximativ 100 de pugili┼čti din 14 ┼ú─âri particip─â la Ia┼či, la cea de a 42-a edi┼úie a Centurii de aur. Pe ringul din Sala Polivalent─â vor urca ast─âzi ┼či doi pugili┼čti br─âileni, Robert Jitaru, campionul european U22 en titre la categoria 56 kg, ┼či Marian Pi┼úa,
2017-05-17 A doua Centură de aur pentru Marian Piţa
IN Categoria Box
Cei doi pugili┼čti br─âileni legitima┼úi la Steaua Bucure┼čti, Marian Pi┼úa ┼či Robert Jitaru, au avut evolu┼úii foarte bune la edi┼úia a┬á 42-a a Centurii de aur, competi┼úie care a avut loc ├«n Sala Polivalent─â din Ia┼či.
2017-05-09 Trei boxeri de la CSM Brăila participă la naţionalele de cadeţi
IN Categoria Box
Ast─âzi, la Brezoi, ├«n jude┼úul V├ólcea ├«ncepe Campionatul Na┼úional de box rezervat cade┼úilor, competi┼úie la care vor participa ┼či trei pugili┼čti de la CSM Br─âila, de la grupa antrenorului Cristian B─âlan
2017-03-28 Robert Jitaru, MVP-ul Campionatului European de box U22
IN Categoria Box
Pugilistul br─âilean Robert Jitaru este campionul continental la categoria 56 kg, dar a fost desemnat ┼či cel mai tehnic pugilist al Campionatului European de box U22 care a avut loc la Br─âila.
2017-03-21 Marian Piţa a trecut cu brio de primul examen la europeanul de box U22
IN Categoria Box
├Än urm─â cu c├óteva minute, ├«n cadrul categoriei 69 kg, br─âileanul Marian Pi┼úa l-a ├«nvins cu o decizie de 5-0 pe Andrei Sanjura, din Republica Moldova. Cu aceast─â victorie pugilistul, legitimat ├«n urm─â cu pu┼úin timp la Steaua Bucure┼čti, a ├«nceput cu dreptul cursa spre podium ┼či, implicit, spre o medalie.
2017-03-21 Doar Piţa a trecut de primul tur la Campionatul European de box U22
IN Categoria Box
Mar┼úi, ├«n prima zi a Campionatului European de box U22 s-au desf─â┼čurat dou─â gale, iar ├«n prima dintre ele publicul spectator a aplaudat victroria clar─â ┼či categoric─â a br─âileanului Marian Pi┼úa ├«n fa┼úa Andrei Sanjura din Republica Moldova.
2017-03-21 Piţa, eliminat din cursa pentru medalii de georgianul Eskerkhan Madiev
IN Categoria Box
Joi, ├«n cea de a treia zi a Campionatului European de box U22, ├«n ring, ├«n cel de-al ┼časelea meci al galei a doua, a urcat Marian Pi┼úa ┼či to┼úi spectatorii afla┼úi ├«n Sala Polivalent─â a┼čteptau o replic─â bun─â din partea br─âileanului legitimat la Steaua.
2017-03-21 Robert Jitaru s-a calificat în semifinalele Campionatului European de box
IN Categoria Box
Cotat ca favorit la o medalie la Campionatul European de box U22, br─âileanul legitimat la Steaua Bucure┼čti, Robert Jitaru, a demonstrat ├«n ring c─â ├«┼či merit─â locul ├«ntre protagoni┼čtii competi┼úiei. Ieri, la ora 14.00, ├«n prima gal─â a sferturilor de final─â Robert Jitaru, asistat la col┼ú de antrenorul lotului na┼úional de box al Rom├óniei, Valentin Vr├ónceanu, ┼či de antrenorul George Per┼úea a c├ó┼čtigat ├«ntr-o manier─â clar─â meciul de la categoria 56 kg cu albanezul Krenar Zaneli ┼či ┼či-a asigurat medalia de bronz.
2017-03-21 Robert Jitaru a schimbat bronzul în argint
IN Categoria Box
Luni, ├«n cel de-al treilea meci din cadrul primei gale semifinale a Campionatului European de box U22, Robert Jitaru Robert Jitaru l-a ├«nvins cu o decizie de 4-1, pe slovacul Viliam Tancko ┼či s-a calificat ├«n finala categoriei 56 kg. Pugilistul br─âilean preg─âtit de antrenorii Valentin Vr├ónceanu ┼či George Per┼úea, a schimbat bronzul ├«n argint, iar mar┼úi va boxa cu englezul Peter Mc Grail, pugilist care, la r├óndul lui, ├«n semifinale s-a impus ├«n fa┼úa turcului Ali Insan Alagas.
2017-03-14 Br─âila, capitala boxului european
IN Categoria Box
├Än cursul zilei de luni, la Br─âila au sosit toate na┼úionalele participante la Campionatul European de box U22, iar ├«n aceast─â diminea┼ú─â, ├«ntre 7.00 ┼či 9.00, la Hotelul Traian va avea loc c├óntarul oficial.
2017-03-13 Polivalenta se transformă pentru evenimentul sportiv al anului în Brăila
IN Categoria Box
Au mai r─âmas c├óteva zile p├ón─â la primul gong al Campionatului European de box U22, prima competi┼úie pugilistic─â european─â de acest gen care se desf─â┼čoar─â Rom├ónia, iar organizatorii sunt ├«n febra preg─âtirilor.
2017-03-13 Sala Polivalent─â, gata pentru Campionatul European de Box
IN Categoria Box
Ieri diminea┼ú─â supervizorul Terry Smith ┼či Sasha Egorov, directorul Federa┼úiei Europene de Box (EUBC), ├«mpreun─â cu membrii Comitetului de organizare al campionatului European de box U22 au vizitat sala Polivalent─â, unde este amplasat ringul pe care se vor lupta cei 196 de boxeri care s-au ├«nscris la aceast─â competi┼úie.
2017-03-10 Pugilista Andreea Bordea a cucerit aurul la Cupa României
IN Categoria Box
La edi┼úia 2017 a Cupei Rom├óniei la box feminin, care a avut loc la R├ómnicu S─ârat ┼či a reunit la start 117 participante, la categoriile de v├órst─â junioare, tineret ┼či senioare, Clubul Sportiv Municipal Br─âila a fost reprezentat de dou─â pugiliste, Andreea Bordea, la tineret ┼či Petru┼úa Necula, la senioare, ambele de la grupa antrenorului Cristian B─âlan.
2017-02-17 Jitaru, Pi┼úa ┼či B─ârbieru au f─âcut spectacol ├«n prima gal─â a na┼úionalelor de box
IN Categoria Box
Prima gal─â a Campionatului Na┼úional de box U22 a programat 11 meciuri, 4 s-au ├«ncheiat ├«nainte de limit─â, iar unul nu s-a disputat, beneficiarul victoriei la ÔÇťmasa verdeÔÇŁ fiind Daniel Costea de la CSM C─âl─âra┼či. Vedeta serii a fost de departe Rober Jitaru care, la categoria 56 kg, ar fi putut ├«ncheia rapid conturile cu Bogdan Marina┼či de la CSM Craiova
2016-12-12 BRONZ PENTRU MARIAN D─éNIL─é ┼×I MARIAN RADU LA NA┼óIONALELE DE BOX PENTRU CADE┼óI
IN Categoria Box
La ultima competi┼úie oficial─â din 2016, Campionatul Na┼úional de box rezervat cade┼úilor, CSM Br─âila a participat cu cinci pugili┼čti ┼či a ob┼úinut dou─â medalii de bronz, prin Marian D─ânil─â ┼či Marian Robert Radu.
2016-11-10 Fernando Anton, campion naţional de box la categoria 70 kg
IN Categoria Box
Anul acesta, pugilistul de la CSM Br─âila preg─âtit de antrenorul Cristian B─âlan, Fernando Anton, a c├ó┼čtigat tot ce se putea ├«n plan intern, iar ├«n cel interna┼úional ┼či-a trecut ├«n cont, ├«n aceast─â var─â, o medalie de bronz la Campionatul European de box rezervat juniorilor.
2016-10-29 Astăzi, la Brăila se va auzi primul gong al naţionalelor de box seniori
IN Categoria Box
├Äncep├ónd de ast─âzi ┼či p├ón─â s├ómb─ât─â Br─âila va fi capitala boxului rom├ónesc, deoarece timp de trei zile cei mai valoro┼či pugili┼čti seniori ├«┼či vor disputa titlurile na┼úionale din acest an.
2016-10-29 Meciuri interesante în prima zi a naţionalelor de box de la Brăila
IN Categoria Box
├Än prima gal─â a na┼úionalelor de box pentru seniori s-au disputat 22 de meciuri, iar 9 dintre ele s-au ├«ncheiat ├«nainte de limit─â. Singurul boxer br─âilean care a urcat pe ring, Vlad Sava, a c├ó┼čtigat ├«ntr-o manier─â categoric─â disputa cu ar─âdeanul C─ât─âlin Ro┼ču.
2016-10-29 Titlurile naţionale la box ale seniorilor, puse în joc la Brăila
IN Categoria Box
├Äncep├ónd de joi, 13 octombrie ┼či p├ón─â s├ómb─ât─â, ├«n Sala Polivalent─â din Br─âila se va def─â┼čura Campionatul Na┼úional de box pentru seniori, competi┼úie la care vor participa ├«n jur de 70 de pugili┼čti, printre ei reg─âsindu-se nume deja consacrate precum Mihai Nistor, Bogdan Juratori, Andrei Ar─âdoaie, R─âzvan Andreiana.
2016-10-29 Dup─â o pauz─â de 18 ani, Br─âila g─âzduie┼čte finala Campionatului Na┼úional de box pentru seniori
IN Categoria Box
├Än urma demersurilor oficiale f─âcute de Asocia┼úia Jude┼úean─â de Box Br─âila, Federa┼úia Rom├ón─â de Box a decis ca finala Campionatului Na┼úional de box pentru seniori s─â se def─â┼čoare ├«n ora┼čul nostru ├«n perioada 10 - 15 octombrie.
2016-10-29 Andreea Bordea nu a trecut de primul tur la Campionatul European de box
IN Categoria Box
Pugilista de la CSM Br─âila, Andreea Bordea, nu a reu┼čit s─â treac─â de primul tur la Campionatul European de box pentru tineret, care se desf─â┼čoar─â ├«n aceast─â s─âpt─âm├ón─â ├«n Turcia.
2016-10-29 Andreea Bordea particip─â la europenele de box
IN Categoria Box
Conducerea Clubului Sportiv Municipal Br─âila a reu┼čit s─â ob┼úin─â banii necesari ca pugilista Andreea Bordea s─â poat─â participa la Campionatul European de box pentru tineret care se va desf─â┼čura ├«ncep├ónd de s─âpt─âm├óna viitoare ├«n Turcia.
2016-10-29 Andreea Bordea, prima pugilist─â din Br─âila calificat─â la europene, are nevoie urgent de 750 euro
IN Categoria Box
Pugilista de la CSM Br─âila Andreea Bordea a c├ó┼čtigat titlul na┼úional ┼či este prima reprezentant─â din istoria boxului br─âilean calificat─â la Campionatul European.
2016-10-29 Pugilistul Adrian Bărbieru, învins de un scoţian la Centura Dunării
IN Categoria Box
S─âpt─âm├óna trecut─â, pugilistul de la CSM Br─âila Adrian B─ârbieru s-a clasat pe locul al doilea la turneul interna┼úional Centura Dun─ârii, competi┼úie care s-a desf─â┼čurat la Tulcea ┼či la care au participat componen┼úi ai loturilor na┼úionale de tineret din Rom├ónia, Muntenegru, Serbia, Republica Moldova ┼či Sco┼úia.
2016-10-29 Încă un titlu naţional pentru pugilista Andreea Bordea
IN Categoria Box
Pugilista preg─âtit─â de Cristian B─âlan la CSM Br─âila, Andreea Bordea confirm─â ┼či la tineret, astfel c─â dup─â succesele din anii anteriori de la juniori, br─âileanca a devenit ├«n acest an campioan─â na┼úional─â, la categoria 54 kg.
2016-10-29 Bronz pentru Fernando Anton, cu mari emoţii
IN Categoria Box
Pugilistul Fernando Anton a cucerit medalia de bronz la Campionatul European de box pentru juniori cu banii oferiţi de Asociaţia Partida Romilor Pro-Europa.
2016-10-29 Mihai Nistor versus Filip Hrgovic: Confruntare de cinci stele la Centura de aur de la Ia┼či
IN Categoria Box
La edi┼úia din acest an a Centurii de aur la box, competi┼úie care se desf─â┼čoar─â ├«n aceste zile ├«n Sala Polivalent─â din Ia┼či va avea loc o confruntare de cinci stele ├«ntre campionul mondial APB, rom├ónul Mihai Nistor, ┼či campionul mondial VSB, cel care este campion european en titre, Filip Hrgovic.
ULTIMILE STIRI
Robert Jitaru, locul al 5-lea la Campionatul European de box seniori
IN Categoria Box 2024-04-29
Clubul Sportiv Municipal Braila a avut un pugilist in lotul national de box seniori la Campionatul European care a avut loc la Belgrad, este vorba despre Robert Jitaru.
CSM Braila a organizat ireprosabil Cupa Romaniei la box pentru cadeti
IN Categoria Box 2024-04-16
Prima competitie oficiala de box din 2024 organizata la Braila, Cupa Romaniei la cadeti, a fost o reusita din toate punctele de vedere, atat din punct de vedere al organizarii, care a fost ireprosabila, cat si din punct de vedere al "tolbei" cu premii, 5 la numar, mai precis 3 medalii de aur si 2 de bronz.
Cupa Romaniei la box cadeti. Victorii inainte de limita obtinute de sportivii de la CSM Braila
IN Categoria Box 2024-04-15
In cea de-a doua zi a Cupei Romaniei la box si a Concursului national de box au urcat in ring si trei pugilisti braileni.
FACEBOOK


Str. Carantina, nr. 4
+40.239619205
csm_braila@yahoo.com
f
Clubul Sportiv Municipal Braila
"Activitatea sportiva si de performanta sunt gratuite pentru orice nivel"
Box
Antrenori Program
Balan Cristian
George Mihai Pertea
STIRI
2024-04-29 Robert Jitaru, locul al 5-lea la Campionatul European de box seniori
IN Categoria Box
Clubul Sportiv Municipal Braila a avut un pugilist in lotul national de box seniori la Campionatul European care a avut loc la Belgrad, este vorba despre Robert Jitaru.
2024-04-16 CSM Braila a organizat ireprosabil Cupa Romaniei la box pentru cadeti
IN Categoria Box
Prima competitie oficiala de box din 2024 organizata la Braila, Cupa Romaniei la cadeti, a fost o reusita din toate punctele de vedere, atat din punct de vedere al organizarii, care a fost ireprosabila, cat si din punct de vedere al "tolbei" cu premii, 5 la numar, mai precis 3 medalii de aur si 2 de bronz.
2024-04-15 Cupa Romaniei la box cadeti. Victorii inainte de limita obtinute de sportivii de la CSM Braila
IN Categoria Box
In cea de-a doua zi a Cupei Romaniei la box si a Concursului national de box au urcat in ring si trei pugilisti braileni.
2024-04-11 Spectacol in prima zi a Cupei Romaniei la box cadeti
IN Categoria Box
La editia 2024 a Cupei Romaniei la box cadeti, care are loc in aceasta perioada in sala de jocuri de la CSM Braila, participa 170 de pugilisti. Sunt de fapt doua competitii, un concurs national pentru cadeti, boxeri cu varste mai mici, cu meciuri la 3 categorii de greutate si Cupa Romaniei cadeti, unde participa sportivii care se incadreaza in categoria aceasta de varsta.
2024-04-04 Braila este capitala boxului in perioada 8-14 aprilie
IN Categoria Box
De luni, 8 aprilie, Braila redevine capitala boxului romanesc deoarece in ora?ul nostru, mai precis, in sala de jocuri de la CSM Braila, se va desfasura, pana pe 14 aprilie, Cupa Romaniei la box cadeti.
2024-04-03 Start cu dreptul in 2024 pentru sectia de box de la CSM Braila
IN Categoria Box
Sectia de box de la CSM Braila, care a adus cele mai multe medalii pe plan national si international anul trecut, a inceput in forta sezonul competitional 2024.
2023-08-08 Sectia de box aduce medalii europene pentru CSM Braila
IN Categoria Box
Doi pugilisti legitimati la CSM Braila, care sunt si componenti ai Centrului Olimpic de juniori de la Braila, Daniel Grigorie si Alexandru Suvache, pregatiti la Braila de antrenorii George Pertea si Marian Pita, au scris o pagina de istorie in boxul brailean si, nu in ultimul rand, in cel national, dupa ce au cucerit medaliile de bronz la Campionatul European rezervat juniorilor, care a avut loc in urma cu putin timp la Ploiesti si la care a participat un numar record de sportivi, 378.
2023-06-23 Pugilistii de la CSM Braila, pe podium la ôCupa Litoral Mangaliaö
IN Categoria Box
La evenimentului pugilistic ôCupa Litoral Mangaliaö, CSM Braila a participat cu 10 boxeri, 9 baieti si o fata, si a obtinut rezultate foarte bune, 4 locuri intai, 3 locuri doi si 2 locuri trei.
2023-04-11 CSM Braila a organizat Cupa Romaniei la box seniori
IN Categoria Box
Editia 2023 a Cupei Romaniei la box, seniori, a avut loc saptamana trecuta la Braila, insa la competitie au participat foarte putini pugilisti.
2023-03-15 Au fost desemnati castigatorii Cupei Romaniei la box, tineret
IN Categoria Box
Cupa Romaniei la box pentru tineret, desfasurata anul acesta la Braila, a reprezentat prima verificare a pugilistilor de la aceasta categorie de varsta, in acest an.
2023-03-10 CSM Braila organizeaza Cupa Romaniei la box pentru tineret
IN Categoria Box
In jur de 100 de pugilisti participa in perioada 7-11 martie la Cupa Romaniei la box, competitie rezervata tineretului. CSM Braila participa cu 8 pugilisti de la grupa antrenorilor George Pertea si Marian Pita, iar clubul nou infiintat, BC Robu & Iustin, este reprezentat de Mario Grecu.
2023-02-06 Pugilistii de la CSM Braila participa in februarie la doua turnee internationale
IN Categoria Box
Pe 7 si 8 februarie vom participa la Arad, la ôDracula Openö, unde organizatorii spun ca vor fi prezenti in jur de 300 de sportivi din 25 de tari. Este unul dintre cele mai mari turnee de box din Romania.
2022-12-14 Ionel Georgel Dan, campion national de tineret la categoria 86 kg
IN Categoria Box
Patru pugilisti de la CSM Braila de la grupa antrenorilor George Pertea si Marian Pita si unul legitimat la Resita, dar care se antreneaza tot sub indrumarea celor doi antrenori braileni, au participat la Campionatele Nationale de box pentru tineret si seniori iar rezultatul final a fost unul foarte bun, o medalie de aur si una de bronz.
2022-11-16 CSM Braila, primul loc pe cluburi la nationalele de box pentru juniori
IN Categoria Box
La editia 2022 a Campionatului National de box pentru juniori, care a avut loc la sala de jocuri a Clubului Sportiv Municipal Braila, a participat un numar record de pugilisti, 210, iar luptele din ring pentru titlurile de campioni nationali au fost acerbe.
2022-11-03 Aur si bronz pentru CSM Braila la nationalele de box pentru cadeti
IN Categoria Box
CSM Braila a participat cu cinci pugilisti la Campionatul National de box pentru cadeti si a obtinut o medalie de aur si una de bronz.
2022-09-13 CSM Br─âila a cucerit ╚Öase medalii la na╚Ťionalele de box feminin
IN Categoria Box
La edi╚Ťia 2022 a Campionatului Na╚Ťional de box feminin, care a avut loc s─âpt─âm├óna trecut─â la N─âvodari, CSM Br─âila a participat cu opt sportive ╚Öi a ob╚Ťinut rezultate foarte bune, o medalie de aur, dou─â de argint ╚Öi trei de bronz.
2022-07-07 Pugili┼čtii br─âileni de la loturile na┼úionale pleac─â ├«n cantonament
IN Categoria Box
Pentru componen┼úii lotului na┼úional de cade┼úi ┼či juniori, c├ót ┼či pentru cei care ├«nc─â mai sper─â s─â reprezinte Rom├ónia la Campionatul European urmeaz─â un cantonament dificil care va ├«ncepe pe 10 iulie
2022-06-29 Pugili╚Ötii br─âileni, premia╚Ťi la Open Gheorgheni 2022
IN Categoria Box
Pugili╚Ötii de la CSM Br─âila ╚Öi de la Centrul Olimpic Br─âila au avut evolu╚Ťii foarte bune la Open Gheorgheni 2022, turneu interna╚Ťional de box la care au participat ├«n jur de 200 de sportivi din 13 ╚Ť─âri. Pugili╚Ötii br─âileni au fost ├«nso╚Ťi╚Ťi de antrenorii George Per╚Ťea, Marian Pi╚Ťa ╚Öi Cristian B─âlan. Competi╚Ťia de la Gheorgheni a reprezentat ╚Öi un criteriu de selec╚Ťie pentru europenele de cade╚Ťi din Turcia ╚Öi cele de juniori din Italia.
2022-06-08 CSM Brăila, locul întâi în clasamentul cluburilor de la Cupa României
IN Categoria Box
Duminic─â diminea╚Ť─â, gala final─â a fost una reu╚Öit─â pentru pugili╚Ötii de la CSM Br─âila preg─âti╚Ťi de George Per╚Ťea, Marian Pi╚Ťa ╚Öi Cristian B─âlan.
2022-06-08 Costic─â Dafinoiu, ÔÇťArtistul ringuluiÔÇŁ a plecat dintre noi
IN Categoria Box
Zi trist─â pentru boxul br─âilean ╚Öi na╚Ťional, ├«n aceast─â diminea╚Ť─â a plecat dintre noi, Costic─â Dafinoiu, ÔÇťArtistul ringuluiÔÇŁ, cum era numit de c─âtre antrenorii din acea vreme.
2022-06-06 Birou Federal al FR Box, la Br─âila
IN Categoria Box
Joi diminea╚Ť─â, la Br─âila, a avut loc o ╚Öedin╚Ť─â a Biroului Federal al Federa╚Ťiei Rom├óne de Box, principalul scop al acestui eveniment fiind alegerea pre╚Öedintelui antrenorilor ╚Öi cel al arbitrilor pe Zona Muntenia.
2022-06-03 A început Cupa României la box, juniori
IN Categoria Box
În prima zi au fost programate 35 de meciuri, la 10 categorii de greutate.
2022-06-01 Brăila redevine, de astăzi, capitala boxului românesc
IN Categoria Box
Ast─âzi, la ora 16.00, la CSM Br─âila se va auzi primul gong al Cupei Rom├óniei la box pentru juniori, competi╚Ťie la care vor participa ├«n jur de 200 de pugili╚Öti, anun╚Ť─â clubul organizator.
2022-05-17 CSM Br─âila organizeaz─â patru competi╚Ťii na╚Ťionale ├«n 2022
IN Categoria Box
Br─âila r─âm├óne ╚Öi ├«n acest an ├«n centrul aten╚Ťiei c├ónd vine vorba despre box. Iar vestea cea mare pentru pasiona╚Ťii nobilei arte din ora╚Öul nostru este c─â ├«n 2022 CSM Br─âila organizeaz─â patru competi╚Ťii na╚Ťionale, prima dintre ele, Cupa Rom├óniei la box pentru juniori, fiind programat─â ├«n perioada 1-5 iunie.
2022-05-06 Sorin Rusinoiu, locul al doilea la Cupa Rom├óniei, la cade╚Ťi
IN Categoria Box
La edi╚Ťia 2022 a Cupei Rom├óniei la box pentru cade╚Ťi, competi╚Ťie care a avut loc ├«n aprilie, la Drobeta Turnu Severin, CSM Br─âila a participat cu trei pugili╚Öti de la grupa antrenorului Cristian B─âlan ╚Öi a ob╚Ťinut un loc doi ╚Öi un loc trei.
2021-12-15 CSM Br─âila are patru medalia╚Ťi la na╚Ťionalele de box pentru cade╚Ťi
IN Categoria Box
Sec╚Ťia de box de la CSM Br─âila a avut patru sportivi pe podium ╚Öi la campionatul Na╚Ťional rezervat cade╚Ťilor, competi╚Ťie care s-a ├«ncheiat duminic─â, 12 decembrie, la Br─âila.
2021-12-07 Brăila redevine capitala boxului românesc
IN Categoria Box
Dup─â ce ├«n noiembrie a organizat Campionatul Na╚Ťional de box pentru juniori, Br─âila redevine capitala boxului rom├ónesc. CSM Br─âila va fi gazda na╚Ťionalelor rezervate cade╚Ťilor. Competi╚Ťia va avea loc ├«n aceast─â s─âpt─âm├ón─â, mai precis ├«n perioada 7-12 decembrie.
2021-11-25 Trei medalii pentru CSM Br─âila la na╚Ťionalele de box pentru juniori
IN Categoria Box
La edi╚Ťia 2021 a Campionatului Na╚Ťional de box pentru juniori, competi╚Ťie organizat─â s─âpt─âm├óna trecut─â de CSM Br─âila, au participat 143 de pugili╚Öti. Clubul organizator a aliniat la start 12 boxeri, 2 de la grupa antrenorului Cristian B─âlan ╚Öi anume Eduard Belioglu, categoria 57 kg ╚Öi Andrei Burlacu, categoria 60 kg ╚Öi 10 sportivi de la grupa antrenorilor George Per╚Ťea ╚Öi Bogdan Dobrescu, George Cojocaru, categoria 48 kg, Matei Dan, categoria 54 kg, Midori Chiril─â, categoria 54 kg, Valentino Zugravu, categoria 63 kg, Drago╚Ö Fr├óncu, categoria 63 kg, Eduard Muset, categoria 66 kg, Eduard Mu╚Öat, categoria 70 kg, Marius Furti╚Öanu, categoria 70 kg, ╚śtefan Moise, categoria plus 80 kg, Claudiu Nicolae, categoria 75 kg.
2021-11-19 Astăzi, la Brăila, încep naţionalele de box pentru juniori
IN Categoria Box
Astăzi, în sala de box a Clubului Sportiv Municipal Brăila, încep întrecerile din cadrul Campionatului Naţional de box pentru juniori.
2021-08-03 Pugilistul George Dan, campion na╚Ťional la tineret, categoria 86 kg
IN Categoria Box
Pugilistul de la CSM Br─âila, George Dan, este noul campion na╚Ťional de tineret al categoriei 86 kg. Competi╚Ťia s-a def─â╚Öurat la Br─âila, ├«n perioada 26 iulie ÔÇô 1 august.
2019-09-29 CSM Brăila organizează naţionalele de box pentru juniori
IN Categoria Box
Anul acesta, Campionatul Na┼úional de Box rezervat juniorilor, unde au dreptul de a participa sportivii n─âscu┼úi ├«n anii 2003 ┼či 2004, va avea loc la Br─âila. Competi┼úia este organizat─â de Federa┼úia Rom├ón─â de Box ┼či CSM Br─âila, ├«n perioada 7-13 octombrie.
2019-07-31 Boxerul Eduard Mu┼čat medaliat cu argint la Cupa Rom├óniei
IN Categoria Box
La edi┼úia 2019 a Cupei Rom├óniei la box, competi┼úie rezervat─â cade┼úilor care a avut loc s─âpt─âm├óna trecut─â ├«n sala Sporturilor din T├órgu Jiu, pugilistul Eduard Mu┼čat de la CSM Br─âila a cucerit medalia de argint la categoria 56 kg.
2019-05-13 CSM Brăila are deja 2 medalii de bronz la naţionalele de box ale cadeţilor
IN Categoria Box
├Än perioada 6-11 mai, la Sala Sporturilor din T├órgu Jiu se desf─â┼čoar─â finalele Campionatului Na┼úional de box pentru cade┼úi, competi┼úie la care deja, doi pugili┼čti de la CSM Br─âila au asigurate medaliile de bronz.
2019-03-07 Pugilistul Costică Dafinoiu, cetăţean de onoare al municipiului Brăila
IN Categoria Box
Consilierii municipali br─âileni au decis s─â acorde distinc┼úia de Cet─â┼úean de Onoare al Municipiului Br─âila unui sportiv care a reu┼čit s─â duc─â faima ora┼čului nostru peste hotare. Este vorba despre singurul pugilist legitimat la un club br─âilean care a cucerit o medalie la Jocurile Olimpice la box, Costic─â Dafinoiu.
2019-02-08 Pugili┼čtii de la CSM Br─âila ┼či-au testat for┼úele cu omologii de la Axiopolis Cernavod─â
IN Categoria Box
Boxerii de la CSM Br─âila au avut presta┼úii bune ├«n prima gal─â amical─â din acest an, una cu 13 meciuri, desf─â┼čurat─â la Cernavod─â, ├«n compania sportivilor de la Axiopolis. O gal─â ├«n care nu s-au acordat decizii, dar ├«n care s-a v─âzut clar c─â br─âilenii preg─âti┼úi de antrenorii Costic─â Dafinoiu, Ni┼ú─â Robu ┼či Cristian B─âlan, prezen┼úi ┼či ei la ac┼úiunea de la Cernavod─â, au avut evolu┼úii superioare adversarilor.
2019-02-01 Gal─â amical─â de box ├«ntre Axiopolis Cernavod─â ┼či CSM Br─âila
IN Categoria Box
Dup─â aproape o lun─â de zile de antrenamente, boxerii de la CSM Br─âila vor sus┼úine, s├ómb─ât─â, la Cernavod─â, primele examene din acest an. Cele dou─â cluburi au c─âzut de acord s─â organizeze o gal─â amical─â, fiecare dintre cele dou─â grup─âri sportive av├ónd ├«n lot pentru aceast─â competi┼úie c├óte 13 pugili┼čti.
2019-01-11 Pugili┼čtii de la CSM Br─âila ┼či-au realizat obiectivele ├«n 2018
IN Categoria Box
Anul competi┼úional recent ├«ncheiat a fost unul bun pentru sec┼úiunea de box de la CSM Br─âila. S-au cucerit multe medalii la nivelul cade┼úilor ceea ce ├«nseamn─â c─â gruparea sportiv─â br─âilean─â la care activeaz─â antrenorii Costic─â Dafinoiu, George Per┼úea, Ni┼ú─â Robu ┼či Cristian B─âlan, are viitor ├«n competi┼úiile na┼úionale ┼či interna┼úionale.
2018-11-19 Cinci medalii pentru cadeţii brăileni de la CSM, la naţionalele de box
IN Categoria Box
├Än aprilie, ┼čase pugili┼čti de la CSM Br─âila au urcat pe podium la Cupa Rom├óniei, competi┼úie rezervat─â cade┼úilor. Atunci, Marian F─âlcaru a cucerit aurul la categoria 50 kg, Georgian Aelenei, Darius Spirea ┼či George Dan au ob┼úinut medaliile de argint, iar Matei Dan ┼či Valentin Avram au urcat pe treapta a treia a podiumului de premiere.
2018-09-06 Pugilista Alina Turtoi, vicecampioană naţională
IN Categoria Box
La edi┼úia 2018 a Campionatului Na┼úional de box feminin, competi┼úie care a avut loc la Eforie Nord, CSM Br─âila a participat cu dou─â sportive senioare, Alina Turtoi ┼či Andreea Bordea, ┼či a ob┼úiut dou─â medalii, una de argint ┼či una de bronz.
2018-08-22 Rom├ónia a avut doi finali┼čti la Cupa Na┼úiunilor la box
IN Categoria Box
Rom├ónia s-a reg─âsit printre protagonistele Cupei Na┼úiunilor la box, competi┼úie rezervat─â juniorilor care s-a desf─â┼čurat, s─âpt─âm├óna trecut─â, ├«n Serbia, ┼či care a reunit la start 180 de pugili┼čti din 26 de ┼ú─âri. Echipa Rom├óniei, coordonat─â de antrenorii George Per┼úea ┼či Georgia Traian, a fost format─â din 10 sportivi ┼či a cucerit patru medalii, una de aur, una de argint ┼či dou─â de bronz.
2018-05-22 Boxerul Marian Fălcaru, în faţa primului examen internaţional
IN Categoria Box
Pugilistul Marian F─âlcaru de la CSM Br─âila va participa, ├«n aceast─â s─âpt─âm├ón─â, la Campionatul European de box care se desf─â┼čoar─â la Albena, ├«n Bulgaria, ├«n perioada 21 ÔÇô 30 mai. Sportivul br─âilean ┼či-a asigurat biletul pentru confruntarea continental─â dup─â ce a c├ó┼čtigat medalia de aur la categoria 50 kg, la Cupa Rom├óniei la box rezervat─â cade┼úilor. Elev la ┼čcoala ÔÇťNikos KazantzakisÔÇŁ din Br─âila, boxerul preg─âtit de Ni┼ú─â Robu se afl─â pentru prima dat─â ├«n fa┼úa unei competi┼úii de o asemenea anvergur─â, ├«ns─â este decis s─â se lupte pentru un loc pe podium. Ca s─â poat─â participa la aceast─â competi┼úie br─âileanul a avut nevoie de 3.100 lei, bani pe care clubul ├«n mod oficial nu putea s─â-i acorde acestuia din bugetul pe care l-a primit de la MTS, ├«ns─â i-a putut ob┼úine din sponsoriz─âri.
2018-05-10 Marian Fălcaru, în lotul României pentru europenele de box cadeţi
IN Categoria Box
Pugilistul preg─âtit la CSM Br─âila de antrenorul Ni┼ú─â Robu, Marian F─âlcaru este titular ├«n lotul na┼úional al Rom├óniei care va participa ├«n perioada 21 ÔÇô 30 mai, la Campionatul European de box rezervat cade┼úilor ┼či care va avea loc ├«n Bulgaria.
2018-04-20 CSM Br─âila a ob┼úinut ┼čase medalii la Cupa Rom├óniei la box cade┼úi
IN Categoria Box
Pugili┼čtii de la CSM Br─âila au avut presta┼úii foarte bune la Cupa Rom├óniei la box cade┼úi, competi┼úie care a avut loc s─âpt─âm├óna trecut─â, la Brezoi, ├«n jude┼úul V├ólcea, unde au cucerit o medalie de aur, trei de argint ┼či dou─â de bronz. Clubul br─âilean a fost reprezentat de opt boxeri, iar ┼čase dintre ei au urcat pe podiumul de premiere.
2018-01-16 Andreea Bordea, sportiva numărul 1 a secţiei de box de la CSM Brăila în 2017
IN Categoria Box
În anul recent încheiat, cele mai bune rezultate de la secţia de box a Clubului Sportiv Municipal Brăila au fost realizate de pugilistele de la grupa antrenorului Cristian Bălan, iar sportiva anului poate fi considerată Andreea Bordea.
2017-11-14 Adrian B─ârbieru de la CSM Br─âila a cucerit medalia de bronz
IN Categoria Box
Conform a┼čtept─ârilor, cei doi pugili┼čti br─âileni legitima┼úi la Steaua Bucure┼čti, Robert Jitaru ┼či Marian Pi┼úa, sportivi preg─âti┼úi de Valentin Vr├ónceanu ┼či George Per┼úea, ┼či-au ap─ârat cu succes titlurile de campioni na┼úionali.
2017-11-09 Trei brăileni la naţionalele de box pentru seniori
IN Categoria Box
├Äncep├ónd de ieri ┼či p├ón─â duminic─â la Circul Globus din Bucure┼čti au loc ├«ntrecerile din cadrul Campionatului Na┼úional de box pentru seniori, competi┼úie la care particip─â ┼či trei boxeri br─âileni, Adrian B─ârbieru de la CSM Br─âila, care va concura la categoria 69 kg, Marian Pi┼úa ┼či Robert Jitaru, sportivi legitima┼úi la Steaua Bucure┼čti, ei urm├ónd s─â participe la aceast─â competi┼úie la categoriile de greutate, 69 kg ┼či respectiv, 56 kg.
2017-09-25 Daniel Valentin Velicu are asigurat bonzul la naţionalele de box pentru tineret
IN Categoria Box
La edi┼úia din acest an a Campionatului Na┼úional de box pentru tineret CSM Br─âila a participat cu trei pugili┼čti, ├«ns─â doar unul dintre ei a ajuns ├«n semifinalele competi┼úiei ┼či, ├«n felul acesta, ┼či-a asigurat o medalie, pe cea de bronz.
2017-09-21 Soare ┼či Velicu lupt─â ast─âzi pentru medalii la na┼úionalele de box pentru tineret
IN Categoria Box
├Än prima zi a na┼úionalelor de box pentru tineret, care au loc ├«n aceast─â s─âpt─âm├ón─â ├«n Sala Sporturilor din Bac─âu, pe ring au urcat doi pugili┼čti br─âileni ├«ns─â doar unul, Iulian Soare s-a calificat ├«n faza sferturilor de final─â.
2017-09-20 Trei pugili┼čti br─âileni particip─â la na┼úionalele de box pentru tineret
IN Categoria Box
La edi┼úia 2017 a Campionatului Na┼úional de Box pentru Tineret, CSM Br─âila particip─â cu trei pugili┼čti, doi de la grupa antrenorului George Per┼úea, Iulian Soare la categoria 60 kg ┼či Valentin Velicu la categoria 56 kg ┼či unul de la grupa antrenorului Cristian B─âlan, Fernando Anton, sportiv care va concura ├«n cadrul categoriei 69 kg.
2017-09-07 Andreea Bordea, vicecampioană naţională la box
IN Categoria Box
La ediţia din acest an a Campionatului Naţional de box pentru tineret care a avut loc la Mangalia brăileanca Andreea Bordea a devenit vicecampioană naţională la categoria 54 kg.
2017-08-22 Cinci boxeri juniori de la CSM Brăila participă la naţionalele de la Târgu Jiu
IN Categoria Box
├Än aceast─â s─âpt─âm├ón─â, ├«n sala de sport a ┼čcolii gimnaziale ÔÇťVoievod LitovoiÔÇŁ, din T├órgu Jiu, se desf─â┼čoar─â ├«ntrecerile din cadrul Campionatului Na┼úional de box pentru juniori, competi┼úie la care sunt prezen┼úi ┼či cinci pugili┼čti de la CSM Br─âila.
2017-07-03 Cosmin Sitaru, medaliat cu bronz la Cupa României - juniori
IN Categoria Box
Sala de sport liceului Constantin Br├óncoveanu din Horezu a g─âzduit s─âpt─âm├óna trecut─â Cupa Rom├óniei la box, competi┼úie rezervat─â juniorilor n─âscu┼úi ├«n 2001 ┼či 2002, la care au participat 124 de sportivi de la toate cluburile de profil din ┼úar─â, printre acestea figur├ónd ┼či reprezentan┼úii CSM Br─âila.
2017-06-19 Jitaru ┼či Pi┼úa, ├«n fa┼úa unor noi examene interna┼úionale oficiale
IN Categoria Box
├Äncep├ónd de ast─âzi ┼či p├ón─â pe 24 iunie, la Harkov se desf─â┼čoar─â Campionatul European de box pentru seniori, competi┼úie la care Rom├ónia particip─â cu opt sportivi, doi dintre ei fiind br─âileni - Robert Jitaru ┼či Marian Pi┼úa.
2017-06-12 Andreea Bordea este în lotul României pentru europenele de box tineret
IN Categoria Box
Pentru al doilea an consecutiv, pugilista de la CSM Brăila, Andreea Bordea a obţinut în ring dreptul de a participa la Campionatul European feminin de box.
2017-05-17 Robert Jitaru ┼či Marian Pi┼úa boxeaz─â ├«n semifinalele Centurii de aur
IN Categoria Box
├Äncep├ónd de miercuri, 10 mai, ┼či p├ón─â duminic─â, 14 mai, aproximativ 100 de pugili┼čti din 14 ┼ú─âri particip─â la Ia┼či, la cea de a 42-a edi┼úie a Centurii de aur. Pe ringul din Sala Polivalent─â vor urca ast─âzi ┼či doi pugili┼čti br─âileni, Robert Jitaru, campionul european U22 en titre la categoria 56 kg, ┼či Marian Pi┼úa,
2017-05-17 A doua Centură de aur pentru Marian Piţa
IN Categoria Box
Cei doi pugili┼čti br─âileni legitima┼úi la Steaua Bucure┼čti, Marian Pi┼úa ┼či Robert Jitaru, au avut evolu┼úii foarte bune la edi┼úia a┬á 42-a a Centurii de aur, competi┼úie care a avut loc ├«n Sala Polivalent─â din Ia┼či.
2017-05-09 Trei boxeri de la CSM Brăila participă la naţionalele de cadeţi
IN Categoria Box
Ast─âzi, la Brezoi, ├«n jude┼úul V├ólcea ├«ncepe Campionatul Na┼úional de box rezervat cade┼úilor, competi┼úie la care vor participa ┼či trei pugili┼čti de la CSM Br─âila, de la grupa antrenorului Cristian B─âlan
2017-03-28 Robert Jitaru, MVP-ul Campionatului European de box U22
IN Categoria Box
Pugilistul br─âilean Robert Jitaru este campionul continental la categoria 56 kg, dar a fost desemnat ┼či cel mai tehnic pugilist al Campionatului European de box U22 care a avut loc la Br─âila.
2017-03-21 Marian Piţa a trecut cu brio de primul examen la europeanul de box U22
IN Categoria Box
├Än urm─â cu c├óteva minute, ├«n cadrul categoriei 69 kg, br─âileanul Marian Pi┼úa l-a ├«nvins cu o decizie de 5-0 pe Andrei Sanjura, din Republica Moldova. Cu aceast─â victorie pugilistul, legitimat ├«n urm─â cu pu┼úin timp la Steaua Bucure┼čti, a ├«nceput cu dreptul cursa spre podium ┼či, implicit, spre o medalie.
2017-03-21 Doar Piţa a trecut de primul tur la Campionatul European de box U22
IN Categoria Box
Mar┼úi, ├«n prima zi a Campionatului European de box U22 s-au desf─â┼čurat dou─â gale, iar ├«n prima dintre ele publicul spectator a aplaudat victroria clar─â ┼či categoric─â a br─âileanului Marian Pi┼úa ├«n fa┼úa Andrei Sanjura din Republica Moldova.
2017-03-21 Piţa, eliminat din cursa pentru medalii de georgianul Eskerkhan Madiev
IN Categoria Box
Joi, ├«n cea de a treia zi a Campionatului European de box U22, ├«n ring, ├«n cel de-al ┼časelea meci al galei a doua, a urcat Marian Pi┼úa ┼či to┼úi spectatorii afla┼úi ├«n Sala Polivalent─â a┼čteptau o replic─â bun─â din partea br─âileanului legitimat la Steaua.
2017-03-21 Robert Jitaru s-a calificat în semifinalele Campionatului European de box
IN Categoria Box
Cotat ca favorit la o medalie la Campionatul European de box U22, br─âileanul legitimat la Steaua Bucure┼čti, Robert Jitaru, a demonstrat ├«n ring c─â ├«┼či merit─â locul ├«ntre protagoni┼čtii competi┼úiei. Ieri, la ora 14.00, ├«n prima gal─â a sferturilor de final─â Robert Jitaru, asistat la col┼ú de antrenorul lotului na┼úional de box al Rom├óniei, Valentin Vr├ónceanu, ┼či de antrenorul George Per┼úea a c├ó┼čtigat ├«ntr-o manier─â clar─â meciul de la categoria 56 kg cu albanezul Krenar Zaneli ┼či ┼či-a asigurat medalia de bronz.
2017-03-21 Robert Jitaru a schimbat bronzul în argint
IN Categoria Box
Luni, ├«n cel de-al treilea meci din cadrul primei gale semifinale a Campionatului European de box U22, Robert Jitaru Robert Jitaru l-a ├«nvins cu o decizie de 4-1, pe slovacul Viliam Tancko ┼či s-a calificat ├«n finala categoriei 56 kg. Pugilistul br─âilean preg─âtit de antrenorii Valentin Vr├ónceanu ┼či George Per┼úea, a schimbat bronzul ├«n argint, iar mar┼úi va boxa cu englezul Peter Mc Grail, pugilist care, la r├óndul lui, ├«n semifinale s-a impus ├«n fa┼úa turcului Ali Insan Alagas.
2017-03-14 Br─âila, capitala boxului european
IN Categoria Box
├Än cursul zilei de luni, la Br─âila au sosit toate na┼úionalele participante la Campionatul European de box U22, iar ├«n aceast─â diminea┼ú─â, ├«ntre 7.00 ┼či 9.00, la Hotelul Traian va avea loc c├óntarul oficial.
2017-03-13 Polivalenta se transformă pentru evenimentul sportiv al anului în Brăila
IN Categoria Box
Au mai r─âmas c├óteva zile p├ón─â la primul gong al Campionatului European de box U22, prima competi┼úie pugilistic─â european─â de acest gen care se desf─â┼čoar─â Rom├ónia, iar organizatorii sunt ├«n febra preg─âtirilor.
2017-03-13 Sala Polivalent─â, gata pentru Campionatul European de Box
IN Categoria Box
Ieri diminea┼ú─â supervizorul Terry Smith ┼či Sasha Egorov, directorul Federa┼úiei Europene de Box (EUBC), ├«mpreun─â cu membrii Comitetului de organizare al campionatului European de box U22 au vizitat sala Polivalent─â, unde este amplasat ringul pe care se vor lupta cei 196 de boxeri care s-au ├«nscris la aceast─â competi┼úie.
2017-03-10 Pugilista Andreea Bordea a cucerit aurul la Cupa României
IN Categoria Box
La edi┼úia 2017 a Cupei Rom├óniei la box feminin, care a avut loc la R├ómnicu S─ârat ┼či a reunit la start 117 participante, la categoriile de v├órst─â junioare, tineret ┼či senioare, Clubul Sportiv Municipal Br─âila a fost reprezentat de dou─â pugiliste, Andreea Bordea, la tineret ┼či Petru┼úa Necula, la senioare, ambele de la grupa antrenorului Cristian B─âlan.
2017-02-17 Jitaru, Pi┼úa ┼či B─ârbieru au f─âcut spectacol ├«n prima gal─â a na┼úionalelor de box
IN Categoria Box
Prima gal─â a Campionatului Na┼úional de box U22 a programat 11 meciuri, 4 s-au ├«ncheiat ├«nainte de limit─â, iar unul nu s-a disputat, beneficiarul victoriei la ÔÇťmasa verdeÔÇŁ fiind Daniel Costea de la CSM C─âl─âra┼či. Vedeta serii a fost de departe Rober Jitaru care, la categoria 56 kg, ar fi putut ├«ncheia rapid conturile cu Bogdan Marina┼či de la CSM Craiova
2016-12-12 BRONZ PENTRU MARIAN D─éNIL─é ┼×I MARIAN RADU LA NA┼óIONALELE DE BOX PENTRU CADE┼óI
IN Categoria Box
La ultima competi┼úie oficial─â din 2016, Campionatul Na┼úional de box rezervat cade┼úilor, CSM Br─âila a participat cu cinci pugili┼čti ┼či a ob┼úinut dou─â medalii de bronz, prin Marian D─ânil─â ┼či Marian Robert Radu.
2016-11-10 Fernando Anton, campion naţional de box la categoria 70 kg
IN Categoria Box
Anul acesta, pugilistul de la CSM Br─âila preg─âtit de antrenorul Cristian B─âlan, Fernando Anton, a c├ó┼čtigat tot ce se putea ├«n plan intern, iar ├«n cel interna┼úional ┼či-a trecut ├«n cont, ├«n aceast─â var─â, o medalie de bronz la Campionatul European de box rezervat juniorilor.
2016-10-29 Astăzi, la Brăila se va auzi primul gong al naţionalelor de box seniori
IN Categoria Box
├Äncep├ónd de ast─âzi ┼či p├ón─â s├ómb─ât─â Br─âila va fi capitala boxului rom├ónesc, deoarece timp de trei zile cei mai valoro┼či pugili┼čti seniori ├«┼či vor disputa titlurile na┼úionale din acest an.
2016-10-29 Meciuri interesante în prima zi a naţionalelor de box de la Brăila
IN Categoria Box
├Än prima gal─â a na┼úionalelor de box pentru seniori s-au disputat 22 de meciuri, iar 9 dintre ele s-au ├«ncheiat ├«nainte de limit─â. Singurul boxer br─âilean care a urcat pe ring, Vlad Sava, a c├ó┼čtigat ├«ntr-o manier─â categoric─â disputa cu ar─âdeanul C─ât─âlin Ro┼ču.
2016-10-29 Titlurile naţionale la box ale seniorilor, puse în joc la Brăila
IN Categoria Box
├Äncep├ónd de joi, 13 octombrie ┼či p├ón─â s├ómb─ât─â, ├«n Sala Polivalent─â din Br─âila se va def─â┼čura Campionatul Na┼úional de box pentru seniori, competi┼úie la care vor participa ├«n jur de 70 de pugili┼čti, printre ei reg─âsindu-se nume deja consacrate precum Mihai Nistor, Bogdan Juratori, Andrei Ar─âdoaie, R─âzvan Andreiana.
2016-10-29 Dup─â o pauz─â de 18 ani, Br─âila g─âzduie┼čte finala Campionatului Na┼úional de box pentru seniori
IN Categoria Box
├Än urma demersurilor oficiale f─âcute de Asocia┼úia Jude┼úean─â de Box Br─âila, Federa┼úia Rom├ón─â de Box a decis ca finala Campionatului Na┼úional de box pentru seniori s─â se def─â┼čoare ├«n ora┼čul nostru ├«n perioada 10 - 15 octombrie.
2016-10-29 Andreea Bordea nu a trecut de primul tur la Campionatul European de box
IN Categoria Box
Pugilista de la CSM Br─âila, Andreea Bordea, nu a reu┼čit s─â treac─â de primul tur la Campionatul European de box pentru tineret, care se desf─â┼čoar─â ├«n aceast─â s─âpt─âm├ón─â ├«n Turcia.
2016-10-29 Andreea Bordea particip─â la europenele de box
IN Categoria Box
Conducerea Clubului Sportiv Municipal Br─âila a reu┼čit s─â ob┼úin─â banii necesari ca pugilista Andreea Bordea s─â poat─â participa la Campionatul European de box pentru tineret care se va desf─â┼čura ├«ncep├ónd de s─âpt─âm├óna viitoare ├«n Turcia.
2016-10-29 Andreea Bordea, prima pugilist─â din Br─âila calificat─â la europene, are nevoie urgent de 750 euro
IN Categoria Box
Pugilista de la CSM Br─âila Andreea Bordea a c├ó┼čtigat titlul na┼úional ┼či este prima reprezentant─â din istoria boxului br─âilean calificat─â la Campionatul European.
2016-10-29 Pugilistul Adrian Bărbieru, învins de un scoţian la Centura Dunării
IN Categoria Box
S─âpt─âm├óna trecut─â, pugilistul de la CSM Br─âila Adrian B─ârbieru s-a clasat pe locul al doilea la turneul interna┼úional Centura Dun─ârii, competi┼úie care s-a desf─â┼čurat la Tulcea ┼či la care au participat componen┼úi ai loturilor na┼úionale de tineret din Rom├ónia, Muntenegru, Serbia, Republica Moldova ┼či Sco┼úia.
2016-10-29 Încă un titlu naţional pentru pugilista Andreea Bordea
IN Categoria Box
Pugilista preg─âtit─â de Cristian B─âlan la CSM Br─âila, Andreea Bordea confirm─â ┼či la tineret, astfel c─â dup─â succesele din anii anteriori de la juniori, br─âileanca a devenit ├«n acest an campioan─â na┼úional─â, la categoria 54 kg.
2016-10-29 Bronz pentru Fernando Anton, cu mari emoţii
IN Categoria Box
Pugilistul Fernando Anton a cucerit medalia de bronz la Campionatul European de box pentru juniori cu banii oferiţi de Asociaţia Partida Romilor Pro-Europa.
2016-10-29 Mihai Nistor versus Filip Hrgovic: Confruntare de cinci stele la Centura de aur de la Ia┼či
IN Categoria Box
La edi┼úia din acest an a Centurii de aur la box, competi┼úie care se desf─â┼čoar─â ├«n aceste zile ├«n Sala Polivalent─â din Ia┼či va avea loc o confruntare de cinci stele ├«ntre campionul mondial APB, rom├ónul Mihai Nistor, ┼či campionul mondial VSB, cel care este campion european en titre, Filip Hrgovic.
ULTIMILE STIRI
Robert Jitaru, locul al 5-lea la Campionatul European de box seniori
IN Categoria Box 2024-04-29
Clubul Sportiv Municipal Braila a avut un pugilist in lotul national de box seniori la Campionatul European care a avut loc la Belgrad, este vorba despre Robert Jitaru.
CSM Braila a organizat ireprosabil Cupa Romaniei la box pentru cadeti
IN Categoria Box 2024-04-16
Prima competitie oficiala de box din 2024 organizata la Braila, Cupa Romaniei la cadeti, a fost o reusita din toate punctele de vedere, atat din punct de vedere al organizarii, care a fost ireprosabila, cat si din punct de vedere al "tolbei" cu premii, 5 la numar, mai precis 3 medalii de aur si 2 de bronz.
Cupa Romaniei la box cadeti. Victorii inainte de limita obtinute de sportivii de la CSM Braila
IN Categoria Box 2024-04-15
In cea de-a doua zi a Cupei Romaniei la box si a Concursului national de box au urcat in ring si trei pugilisti braileni.
FACEBOOK