Str. Carantina, nr. 4
+40.239619205
csm_braila@yahoo.com
f
Clubul Sportiv Municipal Braila
"Activitatea sportiva si de performanta sunt gratuite pentru orice nivel"
Natatie
Antrenori
Mocanu Adetu Diana
Nistor Catalin
Program
STIRI
2024-03-22 Medalii si calificari in finale pentru sportivii de la CSM Braila
IN Categoria Natatie
Sportivii de la CSM Braila au dat examene oficiale in weekend-ul trecut. Sectia de atletism a cucerit patru medalii la U18, cea de sambo si-a imbogatit palmaresul cu 2 medalii. Doi inotatori de la grupa antrenoarei Diana Mocanu s-au calificat in finalele copiilor.
2024-03-05 Inotatori braileni pe podium la Cupa Rotary - contratimp
IN Categoria Natatie
In perioada 23-25 februarie 2024, inotatorii de la CSM Braila au participat la Cupa Rotary ľ contratimp, la Targoviste, un concurs devenit deja traditional la inceput de sezon competitional.
2022-11-16 Denis Ghionu, campion national de tineret la 50 m spate
IN Categoria Natatie
La editia 2022 a Campionatului National de natatie in bazin scurt, care a avut loc la Otopeni, CSM Braila a participat cu patru sportivi, Denis Ghionu, Bianca Negrau la tineret, Teodora Mihai ?i David Manolescu, la juniori. Clubul brailean a obtinut doua medalii, una de aur ?i una de bronz, prin Denis Ghionu.
2022-06-22 Denis Ghionu a câștigat proba de 50 m spate, la Cupa României
IN Categoria Natatie
Sec╚Ťia de ├«not de la CSM Br─âila, coordonat─â de profesorul C─ât─âlin Nistor, a aliniat la start trei ├«not─âtori, Bianca Negr─âu, Teodora Mihai ╚Öi Denis Ghionu, iar rezultatele au fost foarte bune.
2022-03-31 ├Änot─âtor de la CSM Br─âila, dublu vicecampion na╚Ťional la tineret
IN Categoria Natatie
├Änotul br─âilean a repurtat un dublu succes la Campionatul Na╚Ťional pentru juniori, tineret ╚Öi seniori, care a avut loc ├«n perioada 23-26 martie, la Bac─âu.
2022-03-08 Înotătorii de la CSM Brăila s-au remarcat în primul concurs din 2022
IN Categoria Natatie
Denis Ghionu a c├ó╚Ötigat dou─â probe, 50 ╚Öi 100 m spate, iar la 50 ╚Öi 100 m fluture s-a clasat pe locul al doilea. Tot pe pozi╚Ťia a doua a ├«ncheiat concursul, la 50 m liber, Andrei Satnoianu. ╚śtafeta 4x50 m mixt, format─â din Denis Ghionu, Bianca Negr─âu, Andrei Satnoianu, Teodora Mihai, s-a clasat pe locul al treilea.
2021-12-17 Denis Ghionu, dou─â locuri 5 la na╚Ťionalele de nata╚Ťie ├«n bazin scurt
IN Categoria Natatie
Patru sportivi de la CSM Br─âila au participat ├«n perioada 6-10 decembrie la edi╚Ťia 2021 a Campionatului Na╚Ťional de nata╚Ťie pentru seniori, tineret ╚Öi juniori, ├«n bazin scurt ╚Öi raportat la condi╚Ťiile vitrege de preg─âtire care sunt la Br─âila, rezultatele pot fi considerate ca fiind ├«ncurajatoare.
2019-03-07 Generaţie performantă de înotători la CSM Brăila
IN Categoria Natatie
O delega┼úie de ├«not─âtori preg─âti┼úi de profesorii C─ât─âlin Nistor, Diana Mocanu ┼či Valeriu Clinciu Stoicescu la CSM Br─âila a participat la cea de a 3-a edi┼úie a competi┼úiei de nata┼úie ÔÇťCupa Contratimp ChindiaÔÇŁ de la T├órgovi┼čte, iar rezultatele au fost foarte bune. Palmaresul sportivilor br─âileni a fost de 39 de medalii. Lucru ├«mbucur─âtor pentru antrenorii de la CSM Br─âila, ├«n perspectiva Campionatului Na┼úional de ├«not de la Bac─âu ┼či a Campionatelor Interna┼úionale de ├«not ale Rom├óniei care vor avea loc la Bucure┼čti.
2018-08-03 Înotătorii de la CSM Brăila, pe podium în Turcia
IN Categoria Natatie
├Änot─âtorii de la CSM Br─âila, preg─âti┼úi de C─ât─âlin Nistor, au ob┼úinut cinci medalii la a 34 edi┼úie a Campionatelor Interna┼úionale de ├Änot de pe insula Kinaliada, competi┼úie interna┼úional─â organizat─â la finalul s─âpt─âm├óni trecute de federa┼úia de specialitate din Turcia. La competi┼úia interna┼úional─â de ├«not au participat 650 de sportivi din nou─â ┼ú─âri, printre care ┼či Rom├ónia cu dou─â cluburi, CSS Hunedoara ┼či CSM Br─âila.
2018-04-20 Toţi înotătorii de la CSM Brăila, calificaţi în finalele rezervate cadeţilor
IN Categoria Natatie
Sec┼úia de nata┼úie de la CSM Br─âila coordonat─â de profesorul C─ât─âlin Nistor a participat cu cinci sportivi la etapa regional─â a Campionatului Na┼úional de ├«not pentru cade┼úi, Denis Ghionu, Alexandru Ariton, Daria Bulancea, Alexandru Mazilu, Alexandru Stoian, ┼či to┼úi s-au calificat pentru finalele care vor avea loc, ├«n luna iulie, la T├órgovi┼čte.
2018-04-02 Ioana Harabagiu este vicecampioană naţională în proba de 200 m fluture
IN Categoria Natatie
La edi┼úia din acest an a Campionatului Na┼úional de ├«not pentru seniori tineret ┼či juniori de la Bac─âu, eveniment la care au participat 396 de sportivi de la 56 de cluburi, CSM Br─âila a f─âcut o figur─â frumoas─â cu sportivii pe care i-a aliniat la start.
2018-02-01 Secţia de nataţie de la CSM Brăila are 9 medalii în palmares în 2017
IN Categoria Natatie
Anul 2017 a adus ├«n palmaresul sec┼úiei de nata┼úie de la CSM Br─âila 9 medalii la Campionatele Nationale, una de aur, 5 de argint ┼či 3 de bronz ┼či ├«nc─â 12 clas─âri ├«ntre primele trei locuri la etapele regionale ale Campionatelor Na┼úionale. Pe plan interna┼úional, clubul br─âilean la care antrenori sunt Diana Mocanu ┼či C─ât─âlin Nistor, ┼či-a trecut ├«n cont un loc 4 la Concursul ┼ó─ârilor Central Europene pentru juniori.
2017-12-19 ├Änot─âtorii preg─âti┼úi de C─ât─âlin Nistor ┼či Diana Mocanu, pe podium
IN Categoria Natatie
La ultima competi┼úie din calendarul Federa┼úiei Rom├óne de Nata┼úie din 2017, Campionatul Na┼úional de Poliatlon rezervat cade┼úilor cu v├órste cuprinse ├«ntre 12 ┼či 14 ani, ├«not─âtorii preg─âti┼úi de C─ât─âlin Nistor ┼či Diana Mocanu la CSM Br─âila au cucerit dou─â medalii de argint ├«n probele de ┼čtafet─â ┼či una de bronz.
2017-07-20 Patru medalii a cucerit CSM Brăila la naţionalele de nataţie pentru cadeţi
IN Categoria Natatie
La edi┼úia din acest an a Campionatului Na┼úional de nata┼úie rezervat cade┼úilor reprezentan┼úii Clubului Sportiv Municipal Br─âila, preg─âti┼úi de C─ât─âlin Nistor ┼či Diana Mocanu, au cucerit patru medalii. O alt─â sportiv─â legitimat─â la ÔÇťAqua SportÔÇŁ Gala┼úi, descoperit─â de Mihaela Hodin─â,
2017-05-09 CSM Brăila, locul al II-lea pe echipe la etapa regională a C. N. de înot pentru cadeţi
IN Categoria Natatie
├Änot─âtorii de la CSM Br─âila, preg─âti┼úi de C─ât─âlin Nistor ┼či Diana Mocanu, au ob┼úinut rezultate foarte bune la etapa regional─â a Campionatului Na┼úional de ├«not rezervat cade┼úilor
2017-01-10 Bronz pentru înotătorul Cristian Ganea la naţionalele de poliatlon
IN Categoria Natatie
La┬á Campionatul Na┼úional de Poliatlon pentru cadeti, organizat ├«n urm─â cu pu┼úin timp la Pite┼čti, ├«not─âtorul Cristian Ganea, preg─âtit de profesorul C─ât─âlin Nistor la CSM Br─âila, a ob┼úinut o medalie de bronz la 100 m bras, b─âie┼úi, 13 ani.
2016-10-29 Înotătorii de la LPS Brăila s-au antrenat ieri în bazinul acoperit
IN Categoria Natatie
Ieri diminea┼ú─â, ├«nc─â de la ora 8.00, a ├«nceput activitatea la bazinul acoperit, iar primii ├«not─âtori care au intrat ├«n ap─â au fost cei de clasa a IX-a de la grupa profesorului R─âzvan Toni┼úa ┼či cei de clasa a VIII-a preg─âti┼úi de antrenoarea Carmen Petric─â.
2016-10-29 Bazinul acoperit de la LPS se redeschide de ast─âzi
IN Categoria Natatie
Ast─âzi, ├«not─âtorii de la Liceul cu Program Sportiv fac primele antrenamente ├«n bazinul acoperit. Elevii care au optat pentru sec┼úia de nata┼úie de la LPS au a┼čteptat pu┼úin ├«ns─â, cu pu┼úin efort, pot recupera timpul pierdut, ca s─â poat─â participa la competi┼úiile oficiale din urm─âtorul sezon, care va ├«ncepe ├«n luna noiembrie.
2016-10-29 DJST Br─âila redeschide bazinul acoperit pentru sportivii de la LPS Br─âila
IN Categoria Natatie
Veste bun─â pentru ├«not─âtorii de la Liceul cu Program Sportiv: Ministerul Tineretului ┼či Sportului a alocat fondurile necesare redeschiderii bazinului acoperit, iar banii au ajuns la Direc┼úia Jude┼úean─â pentru Sport ┼či Tineret Br─âila.
2016-10-29 Dragomir, sceptic în privinţa salvării bazinului de înot de la LPS
IN Categoria Natatie
Soarta bazinului acoperit de la Liceul cu Program Sportiv Brăila rămâne nesigură. Primarul Marian Dragomir s-a arătat extrem de sceptic, ieri, în privinţa posibilităţii de a prelua bazinul în administrare sau în proprietate de la Ministerul Sportului.
2016-10-29 Ganea ┼či Gavril─â, la un pas de podium la na┼úionalele de cade┼úi
IN Categoria Natatie
La edi┼úia 2016 a Campionatului Na┼úional de ├«not pentru cade┼úi, competi┼úie care a avut loc ├«n aceast─â lun─â la Oradea, dintr-o delega┼úie format─â din nou─â sportivi br─âileni doar reprezentan┼úii Clubului Sportiv Municipal Br─âila Cristian Ganea ┼či Madalin Gavril─â au fost foarte aproape de medalii.
ULTIMILE STIRI
Robert Jitaru, locul al 5-lea la Campionatul European de box seniori
IN Categoria Box 2024-04-29
Clubul Sportiv Municipal Braila a avut un pugilist in lotul national de box seniori la Campionatul European care a avut loc la Belgrad, este vorba despre Robert Jitaru.
CSM Braila a organizat ireprosabil Cupa Romaniei la box pentru cadeti
IN Categoria Box 2024-04-16
Prima competitie oficiala de box din 2024 organizata la Braila, Cupa Romaniei la cadeti, a fost o reusita din toate punctele de vedere, atat din punct de vedere al organizarii, care a fost ireprosabila, cat si din punct de vedere al "tolbei" cu premii, 5 la numar, mai precis 3 medalii de aur si 2 de bronz.
Cupa Romaniei la box cadeti. Victorii inainte de limita obtinute de sportivii de la CSM Braila
IN Categoria Box 2024-04-15
In cea de-a doua zi a Cupei Romaniei la box si a Concursului national de box au urcat in ring si trei pugilisti braileni.
FACEBOOK


Str. Carantina, nr. 4
+40.239619205
csm_braila@yahoo.com
f
Clubul Sportiv Municipal Braila
"Activitatea sportiva si de performanta sunt gratuite pentru orice nivel"
Natatie
Antrenori Program
Mocanu Adetu Diana
Nistor Catalin
STIRI
2024-03-22 Medalii si calificari in finale pentru sportivii de la CSM Braila
IN Categoria Natatie
Sportivii de la CSM Braila au dat examene oficiale in weekend-ul trecut. Sectia de atletism a cucerit patru medalii la U18, cea de sambo si-a imbogatit palmaresul cu 2 medalii. Doi inotatori de la grupa antrenoarei Diana Mocanu s-au calificat in finalele copiilor.
2024-03-05 Inotatori braileni pe podium la Cupa Rotary - contratimp
IN Categoria Natatie
In perioada 23-25 februarie 2024, inotatorii de la CSM Braila au participat la Cupa Rotary ľ contratimp, la Targoviste, un concurs devenit deja traditional la inceput de sezon competitional.
2022-11-16 Denis Ghionu, campion national de tineret la 50 m spate
IN Categoria Natatie
La editia 2022 a Campionatului National de natatie in bazin scurt, care a avut loc la Otopeni, CSM Braila a participat cu patru sportivi, Denis Ghionu, Bianca Negrau la tineret, Teodora Mihai ?i David Manolescu, la juniori. Clubul brailean a obtinut doua medalii, una de aur ?i una de bronz, prin Denis Ghionu.
2022-06-22 Denis Ghionu a câștigat proba de 50 m spate, la Cupa României
IN Categoria Natatie
Sec╚Ťia de ├«not de la CSM Br─âila, coordonat─â de profesorul C─ât─âlin Nistor, a aliniat la start trei ├«not─âtori, Bianca Negr─âu, Teodora Mihai ╚Öi Denis Ghionu, iar rezultatele au fost foarte bune.
2022-03-31 ├Änot─âtor de la CSM Br─âila, dublu vicecampion na╚Ťional la tineret
IN Categoria Natatie
├Änotul br─âilean a repurtat un dublu succes la Campionatul Na╚Ťional pentru juniori, tineret ╚Öi seniori, care a avut loc ├«n perioada 23-26 martie, la Bac─âu.
2022-03-08 Înotătorii de la CSM Brăila s-au remarcat în primul concurs din 2022
IN Categoria Natatie
Denis Ghionu a c├ó╚Ötigat dou─â probe, 50 ╚Öi 100 m spate, iar la 50 ╚Öi 100 m fluture s-a clasat pe locul al doilea. Tot pe pozi╚Ťia a doua a ├«ncheiat concursul, la 50 m liber, Andrei Satnoianu. ╚śtafeta 4x50 m mixt, format─â din Denis Ghionu, Bianca Negr─âu, Andrei Satnoianu, Teodora Mihai, s-a clasat pe locul al treilea.
2021-12-17 Denis Ghionu, dou─â locuri 5 la na╚Ťionalele de nata╚Ťie ├«n bazin scurt
IN Categoria Natatie
Patru sportivi de la CSM Br─âila au participat ├«n perioada 6-10 decembrie la edi╚Ťia 2021 a Campionatului Na╚Ťional de nata╚Ťie pentru seniori, tineret ╚Öi juniori, ├«n bazin scurt ╚Öi raportat la condi╚Ťiile vitrege de preg─âtire care sunt la Br─âila, rezultatele pot fi considerate ca fiind ├«ncurajatoare.
2019-03-07 Generaţie performantă de înotători la CSM Brăila
IN Categoria Natatie
O delega┼úie de ├«not─âtori preg─âti┼úi de profesorii C─ât─âlin Nistor, Diana Mocanu ┼či Valeriu Clinciu Stoicescu la CSM Br─âila a participat la cea de a 3-a edi┼úie a competi┼úiei de nata┼úie ÔÇťCupa Contratimp ChindiaÔÇŁ de la T├órgovi┼čte, iar rezultatele au fost foarte bune. Palmaresul sportivilor br─âileni a fost de 39 de medalii. Lucru ├«mbucur─âtor pentru antrenorii de la CSM Br─âila, ├«n perspectiva Campionatului Na┼úional de ├«not de la Bac─âu ┼či a Campionatelor Interna┼úionale de ├«not ale Rom├óniei care vor avea loc la Bucure┼čti.
2018-08-03 Înotătorii de la CSM Brăila, pe podium în Turcia
IN Categoria Natatie
├Änot─âtorii de la CSM Br─âila, preg─âti┼úi de C─ât─âlin Nistor, au ob┼úinut cinci medalii la a 34 edi┼úie a Campionatelor Interna┼úionale de ├Änot de pe insula Kinaliada, competi┼úie interna┼úional─â organizat─â la finalul s─âpt─âm├óni trecute de federa┼úia de specialitate din Turcia. La competi┼úia interna┼úional─â de ├«not au participat 650 de sportivi din nou─â ┼ú─âri, printre care ┼či Rom├ónia cu dou─â cluburi, CSS Hunedoara ┼či CSM Br─âila.
2018-04-20 Toţi înotătorii de la CSM Brăila, calificaţi în finalele rezervate cadeţilor
IN Categoria Natatie
Sec┼úia de nata┼úie de la CSM Br─âila coordonat─â de profesorul C─ât─âlin Nistor a participat cu cinci sportivi la etapa regional─â a Campionatului Na┼úional de ├«not pentru cade┼úi, Denis Ghionu, Alexandru Ariton, Daria Bulancea, Alexandru Mazilu, Alexandru Stoian, ┼či to┼úi s-au calificat pentru finalele care vor avea loc, ├«n luna iulie, la T├órgovi┼čte.
2018-04-02 Ioana Harabagiu este vicecampioană naţională în proba de 200 m fluture
IN Categoria Natatie
La edi┼úia din acest an a Campionatului Na┼úional de ├«not pentru seniori tineret ┼či juniori de la Bac─âu, eveniment la care au participat 396 de sportivi de la 56 de cluburi, CSM Br─âila a f─âcut o figur─â frumoas─â cu sportivii pe care i-a aliniat la start.
2018-02-01 Secţia de nataţie de la CSM Brăila are 9 medalii în palmares în 2017
IN Categoria Natatie
Anul 2017 a adus ├«n palmaresul sec┼úiei de nata┼úie de la CSM Br─âila 9 medalii la Campionatele Nationale, una de aur, 5 de argint ┼či 3 de bronz ┼či ├«nc─â 12 clas─âri ├«ntre primele trei locuri la etapele regionale ale Campionatelor Na┼úionale. Pe plan interna┼úional, clubul br─âilean la care antrenori sunt Diana Mocanu ┼či C─ât─âlin Nistor, ┼či-a trecut ├«n cont un loc 4 la Concursul ┼ó─ârilor Central Europene pentru juniori.
2017-12-19 ├Änot─âtorii preg─âti┼úi de C─ât─âlin Nistor ┼či Diana Mocanu, pe podium
IN Categoria Natatie
La ultima competi┼úie din calendarul Federa┼úiei Rom├óne de Nata┼úie din 2017, Campionatul Na┼úional de Poliatlon rezervat cade┼úilor cu v├órste cuprinse ├«ntre 12 ┼či 14 ani, ├«not─âtorii preg─âti┼úi de C─ât─âlin Nistor ┼či Diana Mocanu la CSM Br─âila au cucerit dou─â medalii de argint ├«n probele de ┼čtafet─â ┼či una de bronz.
2017-07-20 Patru medalii a cucerit CSM Brăila la naţionalele de nataţie pentru cadeţi
IN Categoria Natatie
La edi┼úia din acest an a Campionatului Na┼úional de nata┼úie rezervat cade┼úilor reprezentan┼úii Clubului Sportiv Municipal Br─âila, preg─âti┼úi de C─ât─âlin Nistor ┼či Diana Mocanu, au cucerit patru medalii. O alt─â sportiv─â legitimat─â la ÔÇťAqua SportÔÇŁ Gala┼úi, descoperit─â de Mihaela Hodin─â,
2017-05-09 CSM Brăila, locul al II-lea pe echipe la etapa regională a C. N. de înot pentru cadeţi
IN Categoria Natatie
├Änot─âtorii de la CSM Br─âila, preg─âti┼úi de C─ât─âlin Nistor ┼či Diana Mocanu, au ob┼úinut rezultate foarte bune la etapa regional─â a Campionatului Na┼úional de ├«not rezervat cade┼úilor
2017-01-10 Bronz pentru înotătorul Cristian Ganea la naţionalele de poliatlon
IN Categoria Natatie
La┬á Campionatul Na┼úional de Poliatlon pentru cadeti, organizat ├«n urm─â cu pu┼úin timp la Pite┼čti, ├«not─âtorul Cristian Ganea, preg─âtit de profesorul C─ât─âlin Nistor la CSM Br─âila, a ob┼úinut o medalie de bronz la 100 m bras, b─âie┼úi, 13 ani.
2016-10-29 Înotătorii de la LPS Brăila s-au antrenat ieri în bazinul acoperit
IN Categoria Natatie
Ieri diminea┼ú─â, ├«nc─â de la ora 8.00, a ├«nceput activitatea la bazinul acoperit, iar primii ├«not─âtori care au intrat ├«n ap─â au fost cei de clasa a IX-a de la grupa profesorului R─âzvan Toni┼úa ┼či cei de clasa a VIII-a preg─âti┼úi de antrenoarea Carmen Petric─â.
2016-10-29 Bazinul acoperit de la LPS se redeschide de ast─âzi
IN Categoria Natatie
Ast─âzi, ├«not─âtorii de la Liceul cu Program Sportiv fac primele antrenamente ├«n bazinul acoperit. Elevii care au optat pentru sec┼úia de nata┼úie de la LPS au a┼čteptat pu┼úin ├«ns─â, cu pu┼úin efort, pot recupera timpul pierdut, ca s─â poat─â participa la competi┼úiile oficiale din urm─âtorul sezon, care va ├«ncepe ├«n luna noiembrie.
2016-10-29 DJST Br─âila redeschide bazinul acoperit pentru sportivii de la LPS Br─âila
IN Categoria Natatie
Veste bun─â pentru ├«not─âtorii de la Liceul cu Program Sportiv: Ministerul Tineretului ┼či Sportului a alocat fondurile necesare redeschiderii bazinului acoperit, iar banii au ajuns la Direc┼úia Jude┼úean─â pentru Sport ┼či Tineret Br─âila.
2016-10-29 Dragomir, sceptic în privinţa salvării bazinului de înot de la LPS
IN Categoria Natatie
Soarta bazinului acoperit de la Liceul cu Program Sportiv Brăila rămâne nesigură. Primarul Marian Dragomir s-a arătat extrem de sceptic, ieri, în privinţa posibilităţii de a prelua bazinul în administrare sau în proprietate de la Ministerul Sportului.
2016-10-29 Ganea ┼či Gavril─â, la un pas de podium la na┼úionalele de cade┼úi
IN Categoria Natatie
La edi┼úia 2016 a Campionatului Na┼úional de ├«not pentru cade┼úi, competi┼úie care a avut loc ├«n aceast─â lun─â la Oradea, dintr-o delega┼úie format─â din nou─â sportivi br─âileni doar reprezentan┼úii Clubului Sportiv Municipal Br─âila Cristian Ganea ┼či Madalin Gavril─â au fost foarte aproape de medalii.
ULTIMILE STIRI
Robert Jitaru, locul al 5-lea la Campionatul European de box seniori
IN Categoria Box 2024-04-29
Clubul Sportiv Municipal Braila a avut un pugilist in lotul national de box seniori la Campionatul European care a avut loc la Belgrad, este vorba despre Robert Jitaru.
CSM Braila a organizat ireprosabil Cupa Romaniei la box pentru cadeti
IN Categoria Box 2024-04-16
Prima competitie oficiala de box din 2024 organizata la Braila, Cupa Romaniei la cadeti, a fost o reusita din toate punctele de vedere, atat din punct de vedere al organizarii, care a fost ireprosabila, cat si din punct de vedere al "tolbei" cu premii, 5 la numar, mai precis 3 medalii de aur si 2 de bronz.
Cupa Romaniei la box cadeti. Victorii inainte de limita obtinute de sportivii de la CSM Braila
IN Categoria Box 2024-04-15
In cea de-a doua zi a Cupei Romaniei la box si a Concursului national de box au urcat in ring si trei pugilisti braileni.
FACEBOOK