Str. Carantina, nr. 4
+40.239619205
csm_braila@yahoo.com
f
Clubul Sportiv Municipal Braila
"Activitatea sportiva si de performanta sunt gratuite pentru orice nivel"
Judo
Antrenori
Carmen Constantin
Program
STIRI
2024-03-19 Raisa Rusen, medaliata cu bronz la Bacau
IN Categoria Judo
Un nou succes pentru sectia de judo de la CSM Braila, intr-o competitie juvenila.
2024-02-16 Judoka de la CSM Braila, pe podium la Memorialul "Neculai Tigva"
IN Categoria Judo
Un lot de 11 sportivi de la sectia de judo de la CSM Braila, pregatit de antrenoarea Carmen Constantin, a participat la o competitie amicala, de mare anvergura, in Sala Sporturilor din Ramnicu Sarat, Memorialul ôNeculai Tigvaö.
2023-12-05 Antrenoare de la CSM Braila, campioana nationala
IN Categoria Judo
Pe 24 si 25 noiembrie, la Golesti, langa Focsani, s-a desfasurat Campionatul National de judo pentru veterani, o competitie la care antrenoarea sectiei de judo de la CSM Braila, Carmen Constantin, a urcat pe prima treapta a podiumului de premiere.
2023-09-27 Raisa Rusen, medaliata cu bronz la na?ionalele de Ne-Waza
IN Categoria Judo
CSM Braila a avut trei sportivi la finala Campionatului National de Ne-Waza, la categoria de varsta U13 si a ob?inut o medalie de bronz la categoria plus 52 kg. Performera clubului brailean este Raisa Rusen.
2023-07-07 Raisa Rusen, cea mai buna judoka din tara la U12, categoria 57 kg
IN Categoria Judo
Pe 30 iunie si pe 1 iulie, la Bacau, s-a desfasurat Concursul National de judo rezervat categoriei de varsta U12, la care au participat si patru sportivi de la CSM Braila si anume: Robert Chirac, la categoria 30 kg, Eduard Mocanu si Darius Cosma, la categoria 34 kg, Raisa Rusen, la categoria 57 kg.
2022-06-10 Alexandra Dicianu, medaliat─â cu bronz la na╚Ťionalele de judo U12
IN Categoria Judo
Alexandra Dicianu a reușit să treacă peste tracul de debut și a cucerit medalia de bronz la U12, categoria de greutate 48 kg.
2022-05-09 CSM Br─âila are o nou─â genera╚Ťie valoroas─â de judoka
IN Categoria Judo
O noua generatie valoroasa este gata sa reprezinte CSM Braila in competitiile nationale de judo.
2019-07-31 CSM Br─âila a organizat Cupa Dun─ârii - Memorialul Dumitru Constantin
IN Categoria Judo
La edi┼úia din acest an a Cupei Dun─ârii - Memorialul Dumitru Constantin, competi┼úie organizat─â de sec┼úia de judo de la CSM Br─âila ┼či finan┼úat─â de DJST Br─âila, ├«n afar─â de sportivii br─âileni au mai participat judoka de la CS Metalul Beta Buz─âu ┼či CSS Gala┼úi.
2019-03-19 Andreea Marinescu ┼či Paul Scurtu particip─â la na┼úionalele de judo U23
IN Categoria Judo
Joi, 14 martie, doi sportivi de la CSM Br─âila, Andreea Marinescu, categoria 48 kg ┼či Paul Scurtu, categoria 60 kg, ├«nso┼úi┼úi de antrenoare Carmen Constantin, pleac─â la Turnu Severin pentru a participa la finalele Campionatului Na┼úional de judo pentru tineret, mai precis pentru sportivii U23.
2019-02-26 Bronz pentru Andreea Marinescu la naţionalele de judo U18
IN Categoria Judo
La primul concurs oficial de judo, Campionatul Na┼úional rezervat categoriei de v├órst─â U18, care a avut loc ├«n weekend-ul trecut la Craiova, CSM Br─âila a participat cu doi sportivi, Andreea Marinescu ┼či Paul Scurtu ┼či a ob┼úinut o medalie de bronz.
2018-11-23 Trei locuri pe podium pentru judoka de la CSM Br─âila, la Memorialul One┼čti
IN Categoria Judo
La edi┼úia 2018 a turneului interna┼úional amical de judo Memorialul One┼čti au participat peste 350 de judoka cu v├órste ├«ntre 10 ┼či 16 ani, din Bucure┼čti, Ploie┼čti, Ia┼či, Bac─âu, One┼čti, Gala┼úi, Br─âila, Vaslui, Suceava, Foc┼čani, T├órgu Secuiesc, Roman, F─âlticeni, Gura Humorului dar ┼či din Republica Moldova.
2018-11-19 Maria Naidin ┼či Andreea Marinescu, pe podium la Memorialul ÔÇťAurel C├ómpeanuÔÇŁ
IN Categoria Judo
Cu toate c─â sezonul competi┼úional oficial de judo s-a ├«ncheiat, sportivii cluburilor din Rom├ónia au ├«nceput deja s─â se preg─âteasc─â pentru competi┼úiile din 2019. Dou─â judoka de la CSM Br─âila, Maria Naidin ┼či Andreea Marinescu, ├«nso┼úite de antrenoarea Carmen Constantin, au participat la Turneului Interna┼úional de Judo, Memorialul ÔÇťAurel C├ómpeanuÔÇŁ de la Foc┼čani ┼či, dup─â evolu┼úii foarte bune, s-au clasat pe locul al doilea.
2018-10-08 Paul Scurtu, campion naţional la ne-waza
IN Categoria Judo
Patru reprezentan┼úi ai sec┼úiei de judo de la CSM Br─âila au participat la Campionatul Na┼úional de ne-waza, competi┼úie care a avut loc la Miercurea Ciuc, iar rezultatele au fost bune: o medalie de aur ┼či una de bronz.
2018-05-22 Andreea Marinescu particip─â la Cupa European─â de judo U18, de la Cluj
IN Categoria Judo
├Äncep├ónd de ast─âzi p├ón─â miercuri, 9 mai, la Cluj se desf─â┼čoar─â Cupa European─â la Judo, competi┼úie rezervat─â categoriei de v├órst─â U18, la care, la categoria 48 kg, este prezent─â ┼či Andreea Marienscu de la CSM Br─âila. Sportiva este ├«nso┼úit─â la aceast─â competi┼úie interna┼úional─â de antrenoarea Carmen Constantin.
2018-05-22 Andreea Marinescu a c├ó┼čtigat Cupa M─ârii Negre la judo
IN Categoria Judo
La edi┼úia 2018 a Cupei M─ârii Negre la judo, competi┼úie interna┼úional─â rezervat─â sportivilor U18, au participat ├«n jur de 150 de judoka din Rom├ónia, Serbia, Bulgaria, Republica Moldova, Ungaria ┼či Turcia. CSM Br─âila a aliniat la start patru sportivi, iar doi dintre ei au urcat pe podiumul de premiere. Br─âileanca Andreea Marinescu s-a clasat pe primul loc la categoria 44 kg. Sportiva preg─âtit─â de Carmen Constantin, Andreea Marinescu a avut de disputat trei meciuri ├«n grup─â, pe dou─â le-a c├ó┼čtigat ┼či a pierdut ├«n fa┼úa reprezentantei Republicii Moldova, Paulina ┼óurcanu, sportiv─â care s-a clasat pe locul al treilea ├«n acest an la Cupa European─â de la Berlin. Marinescu a ├«nvins-o ├«n semifinale pe Doina Curos din Republica Moldova ┼či s-a ├«nt├ólnit din nou ├«n final─â cu Paulina ┼óurcanu. ├Än acest meci br─âilencei i-au fost necesare 10 secunde ca s─â-┼či asigure victoria prin ippon.
2018-03-27 Teodora Naidin ┼či Andreea Marinescu au participat la na┼úionalele de judo rezervate seniorilor
IN Categoria Judo
La edi┼úia din acest an a Campionatului Na┼úional de Judo rezervat seniorilor care a avut loc, ├«n weekend-ul trecut, la Cluj au participat ┼či dou─â sportive cadete de la CSM Br─âila, Teodora Naidin ┼či Andreea Marinescu. Fiind mult mai mici ca v├órst─â dec├ót celelalte sportive, br─âilencele au pierdut din primul meci, ├«ns─â experien┼úa acumulat─â le va ajuta cu siguran┼ú─â pe viitor.
2018-03-19 Premier─â la CSM Br─âila
IN Categoria Judo
Pentru prima dată în istoria secţiei de judo de la CSM Brăila, sportiva Maria Naidin a fost selecţionată în lotul naţional al României care va participa la Balcaniada de judo din Muntenegru.
2018-01-05 Bilanţ foarte bun al secţiei de judo în 2017
IN Categoria Judo
Sportivii sec┼úiei de judo de la CSM Br─âila au avut un an 2017 plin de succese, cucerind 14 medalii la sec┼úiunea judo ┼či 13 medalii sambo. Un an competi┼úional foarte bun, consider─â antrenoarea Carmen Constantin.
2017-10-24 Trei medalii pentru CSM Br─âila la na┼úionalele de Ne Waza, de la Ploie┼čti
IN Categoria Judo
La Campionatul Na┼úional de Ne Waza rezervat categoriilor de v├órst─â U11, U13 ┼či U15, competi┼úie care a avut loc, ├«n weekend-ul trecut, la Ploie┼čti, ┼či la care au participat ├«n jur de 400 de sportivi, CSM Br─âila a aliniat la start patru sportivi ┼či a ob┼úinut trei medalii, una de argint ┼či dou─â de bronz.
2017-10-09 CSM Brăila a obţinut patru medalii de bronz la naţionalele de newaza
IN Categoria Judo
La edi┼úia din acest an a Campionatului Na┼úional de newaza, competi┼úie rezervat─â┬á categoriilor de v├órst─â U12, U14, U16, care a avut loc ├«n weekend-ul trecut la Drobeta Turnu Severin, CSM Br─âila a participat cu cinci sportivi de la grupa antrenoarei Carmen Constantin ┼či a ob┼úinut patru medalii de bronz.
2017-06-29 Judoka Bianca Chirac a cucerit medalia de bonz la U11
IN Categoria Judo
Doi judoka de la CSM Br─âila, Bianca Chirac ┼či Petru Negur─â au participat, ├«n weekend-ul trecut, la Campionatul Na┼úional de judo rezervat categoriilor de v├órst─â U11 ┼či, respectiv, U10. Ambii aveau ┼čanse la medalii, ├«ns─â doar Chiriac a reu┼čit s─â urce pe podium la Baia Mare.
2017-06-26 Maria Naidin, medaliată cu bronz la naţionalele de judo U13
IN Categoria Judo
La edi┼úia din acest an a Campionatului Na┼úional de judo rezervat categoriilor de v├órst─â U13 ┼či U12, care a avut loc la Timi┼čoara, CSM Br─âila a avut doi reprezentan┼úi, pe Maria Naidin ┼či respectiv pe Alexandru Poeta┼ču, iar Naidin a reu┼čit s─â ob┼úin─â medalia de bronz la categoria 29 kg.
2017-06-26 Doi judoka de la CSM Br─âila lupt─â pentru medalii la Baia Mare
IN Categoria Judo
Doi judoka de la CSM Br─âila, Bianca Chirac ┼či Petru Negur─â, ├«nso┼úi┼úi de antrenoarea Carmen Constantin, particip─â, ├«n acest weekend, la Campionatul Na┼úional de judo rezervat categoriilor de v├órst─â U11 ┼či, respectiv, U10.
2017-06-19 Doi judoka de la CSM Br─âila se lupt─â pentru medalii la Timi┼čoara
IN Categoria Judo
Doi sportivi ai sec┼úiei de judo de la CSM Br─âila, Maria Naidin ┼či Alexandru Poeta┼ču au plecat joi la Timi┼čoara, urm├ónd ca, ├«n acest weekend, s─â participe la Campionatul Na┼úional de judo rezervat categoriilor de v├órst─â U13 ┼či, respectiv, U12.
2017-05-17 Andreea Marinescu a cucerit bronzul la naţionalele de judo
IN Categoria Judo
La ediţia din acest an a Campionatului Naţional de judo rezervat sportivilor U15, CSM Brăila a avut o singură reprezentantă, pe Andreea Marinescu, iar sportiva pregătită de antrenoarea Carmen Constantin a cucerit două medalii.
2017-03-14 Teodora Naidin, vicecampioana nationala la individual si campioana la echipe la judo U 16
IN Categoria Judo
S├ómb─ât─â ╚Öi duminic─â, la Cisn─âdie, s-a desf─â╚Öurat etapa finala a Campionatului na╚Ťional de judo pentru juniori U 16 la b─âie╚Ťi ╚Öi fete. CSM Br─âila a mers la aceste campionate na╚Ťionale cu trei sportivi, dou─â fete ╚Öi un b─âiat, iar bilan╚Ťul a fost unul pozitiv, cu medalie de argint la individual fete prin Teodora Naidin ╚Öi medalie de aur la concursul pe echipe, cu selec╚Ťionata Euroregiunii 2 Sud-Est.
2017-01-31 Patru brăileni pe podium la turneul internaţional de judo Cupa Severinului
IN Categoria Judo
┼×ase sportivi de la sec┼úia de judo a Clubului Sportiv Municipal Br─âila antrena┼úi de Carmen Constantin au participat ├«n weekend-ul trecut la turneul interna┼úional ÔÇťCupa SeverinuluiÔÇŁ, iar patru au urcat pe podiumul de premiere.
2017-01-10 Secţia de judo de la CSM Brăila, 10 medalii în palmaresul din 2016
IN Categoria Judo
Anul recent ├«ncheiat a fost unul destul de bun pentru sec┼úia de judo a Clubului Sportiv Municipal Br─âila, sportivii preg─âti┼úi de antrenoarea Carmen Constantin fiind protagoni┼čti ai tuturor competi┼úiilor la care au participat.
2016-12-13 CINCI LOCURI PE PODIUM PENTRU BRĂILENI LA FESTIVALUL ROMÂNESC DE JUDO
IN Categoria Judo
La edi┼úia 2016 a Festivalului rom├ónesc de judo, competi┼úie care s-a desf─â┼čurat ├«n perioada 9-11 decembrie, la sala Polivalent─â din Bucure┼čti, sec┼úia de judo de la CSM Br─âila, unde antrenoare este Carmen Constantin, a participat cu 12 sportivi ┼či a ob┼úinut cinci clas─âri pe podium,
2016-11-10 ┼×apte judoka br─âileni pe podium la ÔÇťMemorialul One┼čtiÔÇŁ
IN Categoria Judo
La edi┼úia 2016 a turneului interna┼úional de judo ÔÇťMemorialul One┼čtiÔÇŁ, competi┼úie la startul c─âreia s-au aliniat 350 de sportivi cu v├órste cuprinse ├«ntre 10 ┼či 16 ani din Bucure┼čti, Ploie┼čti, Ia┼či, Bac─âu, One┼čti, Gala┼úi, Vaslui, Suceava, Foc┼čani, T├órgu Secuiesc, Roman, F─âlticeni, Gura Humorului ┼či din Republica Moldova br─âilenii preg─âti┼úi de antrenoarea Carmen Constantin au ob┼úinut ┼čapte medalii.
ULTIMILE STIRI
Robert Jitaru, locul al 5-lea la Campionatul European de box seniori
IN Categoria Box 2024-04-29
Clubul Sportiv Municipal Braila a avut un pugilist in lotul national de box seniori la Campionatul European care a avut loc la Belgrad, este vorba despre Robert Jitaru.
CSM Braila a organizat ireprosabil Cupa Romaniei la box pentru cadeti
IN Categoria Box 2024-04-16
Prima competitie oficiala de box din 2024 organizata la Braila, Cupa Romaniei la cadeti, a fost o reusita din toate punctele de vedere, atat din punct de vedere al organizarii, care a fost ireprosabila, cat si din punct de vedere al "tolbei" cu premii, 5 la numar, mai precis 3 medalii de aur si 2 de bronz.
Cupa Romaniei la box cadeti. Victorii inainte de limita obtinute de sportivii de la CSM Braila
IN Categoria Box 2024-04-15
In cea de-a doua zi a Cupei Romaniei la box si a Concursului national de box au urcat in ring si trei pugilisti braileni.
FACEBOOK


Str. Carantina, nr. 4
+40.239619205
csm_braila@yahoo.com
f
Clubul Sportiv Municipal Braila
"Activitatea sportiva si de performanta sunt gratuite pentru orice nivel"
Judo
Antrenori Program
Carmen Constantin
STIRI
2024-03-19 Raisa Rusen, medaliata cu bronz la Bacau
IN Categoria Judo
Un nou succes pentru sectia de judo de la CSM Braila, intr-o competitie juvenila.
2024-02-16 Judoka de la CSM Braila, pe podium la Memorialul "Neculai Tigva"
IN Categoria Judo
Un lot de 11 sportivi de la sectia de judo de la CSM Braila, pregatit de antrenoarea Carmen Constantin, a participat la o competitie amicala, de mare anvergura, in Sala Sporturilor din Ramnicu Sarat, Memorialul ôNeculai Tigvaö.
2023-12-05 Antrenoare de la CSM Braila, campioana nationala
IN Categoria Judo
Pe 24 si 25 noiembrie, la Golesti, langa Focsani, s-a desfasurat Campionatul National de judo pentru veterani, o competitie la care antrenoarea sectiei de judo de la CSM Braila, Carmen Constantin, a urcat pe prima treapta a podiumului de premiere.
2023-09-27 Raisa Rusen, medaliata cu bronz la na?ionalele de Ne-Waza
IN Categoria Judo
CSM Braila a avut trei sportivi la finala Campionatului National de Ne-Waza, la categoria de varsta U13 si a ob?inut o medalie de bronz la categoria plus 52 kg. Performera clubului brailean este Raisa Rusen.
2023-07-07 Raisa Rusen, cea mai buna judoka din tara la U12, categoria 57 kg
IN Categoria Judo
Pe 30 iunie si pe 1 iulie, la Bacau, s-a desfasurat Concursul National de judo rezervat categoriei de varsta U12, la care au participat si patru sportivi de la CSM Braila si anume: Robert Chirac, la categoria 30 kg, Eduard Mocanu si Darius Cosma, la categoria 34 kg, Raisa Rusen, la categoria 57 kg.
2022-06-10 Alexandra Dicianu, medaliat─â cu bronz la na╚Ťionalele de judo U12
IN Categoria Judo
Alexandra Dicianu a reușit să treacă peste tracul de debut și a cucerit medalia de bronz la U12, categoria de greutate 48 kg.
2022-05-09 CSM Br─âila are o nou─â genera╚Ťie valoroas─â de judoka
IN Categoria Judo
O noua generatie valoroasa este gata sa reprezinte CSM Braila in competitiile nationale de judo.
2019-07-31 CSM Br─âila a organizat Cupa Dun─ârii - Memorialul Dumitru Constantin
IN Categoria Judo
La edi┼úia din acest an a Cupei Dun─ârii - Memorialul Dumitru Constantin, competi┼úie organizat─â de sec┼úia de judo de la CSM Br─âila ┼či finan┼úat─â de DJST Br─âila, ├«n afar─â de sportivii br─âileni au mai participat judoka de la CS Metalul Beta Buz─âu ┼či CSS Gala┼úi.
2019-03-19 Andreea Marinescu ┼či Paul Scurtu particip─â la na┼úionalele de judo U23
IN Categoria Judo
Joi, 14 martie, doi sportivi de la CSM Br─âila, Andreea Marinescu, categoria 48 kg ┼či Paul Scurtu, categoria 60 kg, ├«nso┼úi┼úi de antrenoare Carmen Constantin, pleac─â la Turnu Severin pentru a participa la finalele Campionatului Na┼úional de judo pentru tineret, mai precis pentru sportivii U23.
2019-02-26 Bronz pentru Andreea Marinescu la naţionalele de judo U18
IN Categoria Judo
La primul concurs oficial de judo, Campionatul Na┼úional rezervat categoriei de v├órst─â U18, care a avut loc ├«n weekend-ul trecut la Craiova, CSM Br─âila a participat cu doi sportivi, Andreea Marinescu ┼či Paul Scurtu ┼či a ob┼úinut o medalie de bronz.
2018-11-23 Trei locuri pe podium pentru judoka de la CSM Br─âila, la Memorialul One┼čti
IN Categoria Judo
La edi┼úia 2018 a turneului interna┼úional amical de judo Memorialul One┼čti au participat peste 350 de judoka cu v├órste ├«ntre 10 ┼či 16 ani, din Bucure┼čti, Ploie┼čti, Ia┼či, Bac─âu, One┼čti, Gala┼úi, Br─âila, Vaslui, Suceava, Foc┼čani, T├órgu Secuiesc, Roman, F─âlticeni, Gura Humorului dar ┼či din Republica Moldova.
2018-11-19 Maria Naidin ┼či Andreea Marinescu, pe podium la Memorialul ÔÇťAurel C├ómpeanuÔÇŁ
IN Categoria Judo
Cu toate c─â sezonul competi┼úional oficial de judo s-a ├«ncheiat, sportivii cluburilor din Rom├ónia au ├«nceput deja s─â se preg─âteasc─â pentru competi┼úiile din 2019. Dou─â judoka de la CSM Br─âila, Maria Naidin ┼či Andreea Marinescu, ├«nso┼úite de antrenoarea Carmen Constantin, au participat la Turneului Interna┼úional de Judo, Memorialul ÔÇťAurel C├ómpeanuÔÇŁ de la Foc┼čani ┼či, dup─â evolu┼úii foarte bune, s-au clasat pe locul al doilea.
2018-10-08 Paul Scurtu, campion naţional la ne-waza
IN Categoria Judo
Patru reprezentan┼úi ai sec┼úiei de judo de la CSM Br─âila au participat la Campionatul Na┼úional de ne-waza, competi┼úie care a avut loc la Miercurea Ciuc, iar rezultatele au fost bune: o medalie de aur ┼či una de bronz.
2018-05-22 Andreea Marinescu particip─â la Cupa European─â de judo U18, de la Cluj
IN Categoria Judo
├Äncep├ónd de ast─âzi p├ón─â miercuri, 9 mai, la Cluj se desf─â┼čoar─â Cupa European─â la Judo, competi┼úie rezervat─â categoriei de v├órst─â U18, la care, la categoria 48 kg, este prezent─â ┼či Andreea Marienscu de la CSM Br─âila. Sportiva este ├«nso┼úit─â la aceast─â competi┼úie interna┼úional─â de antrenoarea Carmen Constantin.
2018-05-22 Andreea Marinescu a c├ó┼čtigat Cupa M─ârii Negre la judo
IN Categoria Judo
La edi┼úia 2018 a Cupei M─ârii Negre la judo, competi┼úie interna┼úional─â rezervat─â sportivilor U18, au participat ├«n jur de 150 de judoka din Rom├ónia, Serbia, Bulgaria, Republica Moldova, Ungaria ┼či Turcia. CSM Br─âila a aliniat la start patru sportivi, iar doi dintre ei au urcat pe podiumul de premiere. Br─âileanca Andreea Marinescu s-a clasat pe primul loc la categoria 44 kg. Sportiva preg─âtit─â de Carmen Constantin, Andreea Marinescu a avut de disputat trei meciuri ├«n grup─â, pe dou─â le-a c├ó┼čtigat ┼či a pierdut ├«n fa┼úa reprezentantei Republicii Moldova, Paulina ┼óurcanu, sportiv─â care s-a clasat pe locul al treilea ├«n acest an la Cupa European─â de la Berlin. Marinescu a ├«nvins-o ├«n semifinale pe Doina Curos din Republica Moldova ┼či s-a ├«nt├ólnit din nou ├«n final─â cu Paulina ┼óurcanu. ├Än acest meci br─âilencei i-au fost necesare 10 secunde ca s─â-┼či asigure victoria prin ippon.
2018-03-27 Teodora Naidin ┼či Andreea Marinescu au participat la na┼úionalele de judo rezervate seniorilor
IN Categoria Judo
La edi┼úia din acest an a Campionatului Na┼úional de Judo rezervat seniorilor care a avut loc, ├«n weekend-ul trecut, la Cluj au participat ┼či dou─â sportive cadete de la CSM Br─âila, Teodora Naidin ┼či Andreea Marinescu. Fiind mult mai mici ca v├órst─â dec├ót celelalte sportive, br─âilencele au pierdut din primul meci, ├«ns─â experien┼úa acumulat─â le va ajuta cu siguran┼ú─â pe viitor.
2018-03-19 Premier─â la CSM Br─âila
IN Categoria Judo
Pentru prima dată în istoria secţiei de judo de la CSM Brăila, sportiva Maria Naidin a fost selecţionată în lotul naţional al României care va participa la Balcaniada de judo din Muntenegru.
2018-01-05 Bilanţ foarte bun al secţiei de judo în 2017
IN Categoria Judo
Sportivii sec┼úiei de judo de la CSM Br─âila au avut un an 2017 plin de succese, cucerind 14 medalii la sec┼úiunea judo ┼či 13 medalii sambo. Un an competi┼úional foarte bun, consider─â antrenoarea Carmen Constantin.
2017-10-24 Trei medalii pentru CSM Br─âila la na┼úionalele de Ne Waza, de la Ploie┼čti
IN Categoria Judo
La Campionatul Na┼úional de Ne Waza rezervat categoriilor de v├órst─â U11, U13 ┼či U15, competi┼úie care a avut loc, ├«n weekend-ul trecut, la Ploie┼čti, ┼či la care au participat ├«n jur de 400 de sportivi, CSM Br─âila a aliniat la start patru sportivi ┼či a ob┼úinut trei medalii, una de argint ┼či dou─â de bronz.
2017-10-09 CSM Brăila a obţinut patru medalii de bronz la naţionalele de newaza
IN Categoria Judo
La edi┼úia din acest an a Campionatului Na┼úional de newaza, competi┼úie rezervat─â┬á categoriilor de v├órst─â U12, U14, U16, care a avut loc ├«n weekend-ul trecut la Drobeta Turnu Severin, CSM Br─âila a participat cu cinci sportivi de la grupa antrenoarei Carmen Constantin ┼či a ob┼úinut patru medalii de bronz.
2017-06-29 Judoka Bianca Chirac a cucerit medalia de bonz la U11
IN Categoria Judo
Doi judoka de la CSM Br─âila, Bianca Chirac ┼či Petru Negur─â au participat, ├«n weekend-ul trecut, la Campionatul Na┼úional de judo rezervat categoriilor de v├órst─â U11 ┼či, respectiv, U10. Ambii aveau ┼čanse la medalii, ├«ns─â doar Chiriac a reu┼čit s─â urce pe podium la Baia Mare.
2017-06-26 Maria Naidin, medaliată cu bronz la naţionalele de judo U13
IN Categoria Judo
La edi┼úia din acest an a Campionatului Na┼úional de judo rezervat categoriilor de v├órst─â U13 ┼či U12, care a avut loc la Timi┼čoara, CSM Br─âila a avut doi reprezentan┼úi, pe Maria Naidin ┼či respectiv pe Alexandru Poeta┼ču, iar Naidin a reu┼čit s─â ob┼úin─â medalia de bronz la categoria 29 kg.
2017-06-26 Doi judoka de la CSM Br─âila lupt─â pentru medalii la Baia Mare
IN Categoria Judo
Doi judoka de la CSM Br─âila, Bianca Chirac ┼či Petru Negur─â, ├«nso┼úi┼úi de antrenoarea Carmen Constantin, particip─â, ├«n acest weekend, la Campionatul Na┼úional de judo rezervat categoriilor de v├órst─â U11 ┼či, respectiv, U10.
2017-06-19 Doi judoka de la CSM Br─âila se lupt─â pentru medalii la Timi┼čoara
IN Categoria Judo
Doi sportivi ai sec┼úiei de judo de la CSM Br─âila, Maria Naidin ┼či Alexandru Poeta┼ču au plecat joi la Timi┼čoara, urm├ónd ca, ├«n acest weekend, s─â participe la Campionatul Na┼úional de judo rezervat categoriilor de v├órst─â U13 ┼či, respectiv, U12.
2017-05-17 Andreea Marinescu a cucerit bronzul la naţionalele de judo
IN Categoria Judo
La ediţia din acest an a Campionatului Naţional de judo rezervat sportivilor U15, CSM Brăila a avut o singură reprezentantă, pe Andreea Marinescu, iar sportiva pregătită de antrenoarea Carmen Constantin a cucerit două medalii.
2017-03-14 Teodora Naidin, vicecampioana nationala la individual si campioana la echipe la judo U 16
IN Categoria Judo
S├ómb─ât─â ╚Öi duminic─â, la Cisn─âdie, s-a desf─â╚Öurat etapa finala a Campionatului na╚Ťional de judo pentru juniori U 16 la b─âie╚Ťi ╚Öi fete. CSM Br─âila a mers la aceste campionate na╚Ťionale cu trei sportivi, dou─â fete ╚Öi un b─âiat, iar bilan╚Ťul a fost unul pozitiv, cu medalie de argint la individual fete prin Teodora Naidin ╚Öi medalie de aur la concursul pe echipe, cu selec╚Ťionata Euroregiunii 2 Sud-Est.
2017-01-31 Patru brăileni pe podium la turneul internaţional de judo Cupa Severinului
IN Categoria Judo
┼×ase sportivi de la sec┼úia de judo a Clubului Sportiv Municipal Br─âila antrena┼úi de Carmen Constantin au participat ├«n weekend-ul trecut la turneul interna┼úional ÔÇťCupa SeverinuluiÔÇŁ, iar patru au urcat pe podiumul de premiere.
2017-01-10 Secţia de judo de la CSM Brăila, 10 medalii în palmaresul din 2016
IN Categoria Judo
Anul recent ├«ncheiat a fost unul destul de bun pentru sec┼úia de judo a Clubului Sportiv Municipal Br─âila, sportivii preg─âti┼úi de antrenoarea Carmen Constantin fiind protagoni┼čti ai tuturor competi┼úiilor la care au participat.
2016-12-13 CINCI LOCURI PE PODIUM PENTRU BRĂILENI LA FESTIVALUL ROMÂNESC DE JUDO
IN Categoria Judo
La edi┼úia 2016 a Festivalului rom├ónesc de judo, competi┼úie care s-a desf─â┼čurat ├«n perioada 9-11 decembrie, la sala Polivalent─â din Bucure┼čti, sec┼úia de judo de la CSM Br─âila, unde antrenoare este Carmen Constantin, a participat cu 12 sportivi ┼či a ob┼úinut cinci clas─âri pe podium,
2016-11-10 ┼×apte judoka br─âileni pe podium la ÔÇťMemorialul One┼čtiÔÇŁ
IN Categoria Judo
La edi┼úia 2016 a turneului interna┼úional de judo ÔÇťMemorialul One┼čtiÔÇŁ, competi┼úie la startul c─âreia s-au aliniat 350 de sportivi cu v├órste cuprinse ├«ntre 10 ┼či 16 ani din Bucure┼čti, Ploie┼čti, Ia┼či, Bac─âu, One┼čti, Gala┼úi, Vaslui, Suceava, Foc┼čani, T├órgu Secuiesc, Roman, F─âlticeni, Gura Humorului ┼či din Republica Moldova br─âilenii preg─âti┼úi de antrenoarea Carmen Constantin au ob┼úinut ┼čapte medalii.
ULTIMILE STIRI
Robert Jitaru, locul al 5-lea la Campionatul European de box seniori
IN Categoria Box 2024-04-29
Clubul Sportiv Municipal Braila a avut un pugilist in lotul national de box seniori la Campionatul European care a avut loc la Belgrad, este vorba despre Robert Jitaru.
CSM Braila a organizat ireprosabil Cupa Romaniei la box pentru cadeti
IN Categoria Box 2024-04-16
Prima competitie oficiala de box din 2024 organizata la Braila, Cupa Romaniei la cadeti, a fost o reusita din toate punctele de vedere, atat din punct de vedere al organizarii, care a fost ireprosabila, cat si din punct de vedere al "tolbei" cu premii, 5 la numar, mai precis 3 medalii de aur si 2 de bronz.
Cupa Romaniei la box cadeti. Victorii inainte de limita obtinute de sportivii de la CSM Braila
IN Categoria Box 2024-04-15
In cea de-a doua zi a Cupei Romaniei la box si a Concursului national de box au urcat in ring si trei pugilisti braileni.
FACEBOOK