Str. Carantina, nr. 4
+40.239619205
csm_braila@yahoo.com
f
Clubul Sportiv Municipal Braila
"Activitatea sportiva si de performanta sunt gratuite pentru orice nivel"
Kaiac Canoe
Antrenori
Constantinov Gheorghe
Ion Florentina
Program
STIRI
2023-10-12 Kaiacistii ?i canoistii de la CSM Braila au obtinut 10 medalii la Campionatul National de Marathon
IN Categoria Kaiac Canoe
Sectia de kaiac canoe de la CSM Braila a participat cu 11 sportivi la Campionatul National de Marathon, iar la ultima competetie din acest an rezultatele au fost foarte bune: 10 medalii, una de aur, 4 de argint si 5 de bronz.
2023-05-09 Inceput de an cu medalii la Cupa Romaniei si nationale
IN Categoria Kaiac Canoe
Kaiac canoe este una dintre putinele sectii de la CSM Braila care se preocupa de cooptarea unor tineri de perspectiva si an de an se regaseste printre cele mai puternice din tara.
2022-10-14 CSM Braila, locul al 3-lea pe cluburi la Campionatul National de maraton, kaiac canoe
IN Categoria Kaiac Canoe
La editia 2022 a Campionatului National de maraton, la kaiac canoe, CSM Braila s-a clasat pe locul al 3-lea ţn clasamentul general pe cluburi. Sportivii pregatiti de antrenorii Florentina Ion si Gheorghe Constantinov au cucerit la Bascov 9 medalii.
2022-05-17 Fra╚Ťii Andrei ╚Öi Alexandru Di╚Ť─â au devenit campioni na╚Ťionali
IN Categoria Kaiac Canoe
Tradi╚Ťia se men╚Ťine la sec╚Ťia de kaiac canoe de la CSM Br─âila. An de an, sortivii clubului br─âilean se reg─âsesc printre protagoni╚Ötii competi╚Ťiilor na╚Ťionale la care iau startul. Iar la prima competi╚Ťie din 2022, CSM Br─âila a cucerit 12 medalii, 2 de aur, 7 de argint ╚Öi 3 de bronz.
2021-11-25 Patru sportivi de la CSM Br─âila, ├«n loturile na╚Ťionale de kaiac canoe
IN Categoria Kaiac Canoe
Dup─â competi╚Ťiile oficiale pe care le organizeaz─â ├«n fiecare an, Federa╚Ťia Rom├ón─â de Kaiac Canoe stabile╚Öte componen╚Ťa loturilor na╚Ťionale. Iar ├«n acest an, dup─â ce au ob╚Ťinut rezultate remarcabile, patru sportivi de la CSM Br─âila fac parte din aceste loturi.
2021-08-27 Robert Calaver ╚Öi Vlad Olteanu, vicecampioni na╚Ťionali la kaiac 2 - 500 m seniori
IN Categoria Kaiac Canoe
Doi reprezentan╚Ťi ai sec╚Ťiei de kaiac canoe de la CSM Br─âila au participat la Campionatul Na╚Ťional de vitez─â rezervat seniorilor, Robert Calaver ╚Öi Vlad Olteanu ╚Öi cu toate c─â niciunul dintre ei nu are ├«nc─â v├órsta senioratului, ambii au urcat pe podiumul de premiere.
2021-08-02 Sectia de Kaiac Canoe de la CSM Braila continua seria performantelor
IN Categoria Kaiac Canoe
Sec╚Ťia de kaiac canoe de la CSM Br─âila a avut rezultate notabile la cele patru competi╚Ťii care au avut loc s─âpt─âm├óna trecut─â la Bascov, iar reac╚Ťia antrenoarei emerite Florentina Ion, a fost pe m─âsura acestora: ÔÇťFelicitari tuturor sportivilor! Sunt foarte m├óndr─â de voi!ÔÇŁ. Campionatul Na╚Ťional de kaiac canoe vitez─â pentru cade╚Ťi ╚Öi juniori II, Concursul Na╚Ťional Criteriul Speran╚Ťelor Olimpice, Campionatul Na╚Ťional de vitez─â pentru juniori I ╚Öi Concursul Na╚Ťional Criteriul Olimpic pentru juniori I au fost competi╚Ťiile la care au concurat br─âilenii.
2019-08-21 CSM Brăila a cucerit 19 medalii la naţionalele de la Bascov
IN Categoria Kaiac Canoe
Bilan┼ú foarte bun pentru delega┼úia sec┼úiei de kaiac canoe de la CSM Br─âila la competi┼úiile na┼úionale pentru juniori, masters ┼či Dragon Boat, care au avut loc ├«n aceast─â lun─â la Bascov. ├Än cele trei s─âpt─âm├óni petrecute la Basdcov, br─âilenii s-au acomodat ├«nt├ói cu condi┼úiile de pe lac, apoi au cucerit 19 medalii.
2019-08-16 CSM Brăila a cucerit 7 medalii în primele zile ale naţionalelor de kaiac canoe
IN Categoria Kaiac Canoe
Debut cu dreptul pentru reprezentan┼úii sec┼úiei de kaiac canoe la Campionatele Na┼úionale de la Bascov. Sportivii br─âileni preg─âti┼úi de antrenoarea emerit─â Florentina Ion au cucerit 6 medalii la cade┼úi ┼či juniori II, iar ├«n prima zi a na┼úionalelor rezervate juniorilor I, gruparea sportiv─â br─âilean─â a mai ob┼úinut un titlu na┼úional.
2019-08-07 George Ene a concurat la Campionatul Mondial de kaiac canoe de la Bascov
IN Categoria Kaiac Canoe
Reprezentantul secţiei de kaiac canoe de la CSM Brăila, George Ene, a fost titular în lotul României la Campionatul Mondial de kaiac canoe care a avut loc în perioada 1-4 august la Bascov.
2019-07-31 Un brăilean reprezintă România la Campionatul Mondial de kaiac canoe
IN Categoria Kaiac Canoe
Reprezentantul sec┼úiei de kaiac canoe de la CSM Br─âila, George Ene, a fost convocat la lotul na┼úional al Rom├óniei, care ├«n perioada 1-4 august va participa la Campionatul Mondial de kaiac canoe pentru juniori ┼či tineret U23.
2019-07-12 Cupa CSM Brăila la kaiac canoe o reușită
IN Categoria Kaiac Canoe
La fel ca ├«n fiecare an ╚Öi ├«n 2019, ├«n jur de 70 de sportivi de la cinci cluburi, CSM Br─âila, CSM Dun─ârea Gala╚Ťi, CSS Gala╚Ťi, CSS Tulcea ╚Öi CSM Danubiu Tulcea au participat la cea de a opta edi╚Ťie a Cupei CSM Br─âila de prim─âvar─â la kaiac canoe ╚Öi, ca de fiecare dat─â, gruparea sportiv─â br─âilean─â, preg─âtit─â de antrenoarea emerit─â Florentina Ion, s-a clasat pe primul loc ├«ntr-un clasament neoficial pe cluburi.
2019-05-02 CSM Brăila a cucerit 5 medalii la naţionalele de kaiac canoe de primăvară
IN Categoria Kaiac Canoe
La edi┼úia 2019 a Campionatului Na┼úional de prim─âvar─â la kaiac canoe, care a avut loc la Bascov, CSM B─âila a avut reprezentan┼úi pe podium la toate categoriile de v├órst─â. Sec┼úia de kaiac canoe a clubului br─âilean, coordonat─â de antrenorii Florentina Ion ┼či Gheorghe Constantinov, a participat cu 16 sportivi ┼či a cucerit cinci medalii.
2019-01-21 Secţia de kaiac canoe de la CSM Brăila, locul întâi la medalii naţionale
IN Categoria Kaiac Canoe

La fel ca ┼či în anii preceden┼úi, sec┼úia de kaiac canoe de la Clubul Sportiv Municipal (CSM) Br─âila este una dintre cele mai productive. Sub comanda antrenoarei emerite Florentina Ion, sportivii acestei sec┼úii au ob┼úinut 26 de medalii na┼úionale: 5 de aur, 8 de argint ┼či 13 de bronz.

2018-11-05 CSM Brăila a cucerit 8 medalii la naţionalele de kaiac canoe, în probele de maraton
IN Categoria Kaiac Canoe
Sec┼úia de kaiac canoe de la CSM Br─âila a ├«ncheiat anul compreti┼úional cu rezultate foarte bune, mai exact cu 8 medalii, la Campionatul Na┼úional de maraton, distinc┼úii ob┼úinute la toate categoriile de v├órst─â. Clubul br─âilean ┼či-a trecut ├«n cont dou─â titluri de campioni na┼úionali la cade┼úi, prin Vlad Olteanu, care a c├ó┼čtigat proba de kaiac 1 ÔÇô 7 km, ┼či prin echipjul format din Valentin Ivan ┼či Ion Pa┼úa, la kaiac 2, tot pe distan┼úa de 7 km. Tot la aceast─â categorie de v├órst─â, Alexandru Necula ┼či Ionu┼ú Lungu s-au clasat pe locul al treilea la canoe 2 ÔÇô 7 km.
2018-08-22 Salbă de medalii pentru CSM Brăila la naţionalele de kaiac canoe masters
IN Categoria Kaiac Canoe
Reprezentan┼úii Clubului Sportiv Municipal Br─âila au avut presta┼úii foarte bune la Campionatul Na┼úional de kaiac canoe, masters, precum ┼či la cel de Dragon Boat, unde au cucerit o salb─â de medalii.
2018-08-10 CSM Brăila a cucerit 3 medalii la naţionale de kaiac canoe
IN Categoria Kaiac Canoe
Sportivii de la CSM Br─âila au cucerit trei medalii la Campionatul Na┼úional de kaiac canoe pentru juniori ┼či cade┼úi care a avut loc s─âpt─âm├óna trecut─â, la Bascov. Un palmares care a fost afectat de starea de s─ân─âtate a sportivilor br─âileni. Ace┼čtia au fost surprin┼či ├«ntr-una dintre zilele ├«n care se antrenau de o ploaie rece ┼či mai mul┼úi dintre ei au acuzat ulterior o stare febril─â ├«n timpul competi┼úiei.
2018-05-10 CSM Br─âila a cucerit 7 medalii la na┼úionalele de kaiac canoe ale juniorilor ┼či cade┼úilor
IN Categoria Kaiac Canoe
Duminic─â, 6 iunie, la Bascov s-au ├«ncheiat ├«ntrecerile din cadrul Campionatului Na┼úional de prim─âvar─â la kaiac canoe rezervat juniorilor I ┼či II, la care reprezentan┼úii Clubului Sportiv Municipal Br─âila au cucerit ┼čapte medalii. Primul concurs oficial a adunat la start juniorii I, categorie de v├órst─â la care George Ene, component al lotului na┼úional de la Snagov, a cucerit medalia de bronz ├«n proba de kaiac 1 - 200 m. La kaiac 1 - 500 m Ene s-a clasat pe locul al patrulea, iar la kaiac 2 - 4000 m Ene ┼či Ciprian S├órbu au ocupat pozi┼úia a ┼časea.
2018-05-07 C├ó┼čtig─âtorii Cupei CSM Br─âila de prim─âvar─â la kaiac canoe
IN Categoria Kaiac Canoe
Peste 70 de sportivi de la cinci cluburi, CSM Dun─ârea Gala┼úi, CSS Gala┼úi, CSS Tulcea, CSM Danubiu Tulcea, dar ┼či de la clubul br─âilean, au participat la cea de a ┼čaptea edi┼úie a Cupei CSM Br─âila de prim─âvar─â la kaiac canoe ┼či, ca de fiecare dat─â, br─âilenii preg─âti┼úi de antrenoarea emerit─â Florentina Ion s-au aflat printre protagoni┼čti.
2018-01-08 Secţia de kaiac canoe de la CSM Brăila, printre cele mai bune din ţară în 2017
IN Categoria Kaiac Canoe
Sezonul competi┼úional recent ├«ncheiat a fost unul cu rezutate notabile pentru sec┼úia de kaiac canoe de la CSM Br─âila coordonat─â de antrenoarea emerit─â Florentina Ion, clubul br─âilean trec├óndu-┼či ├«n cont 15 medalii pe plan na┼úional, 2 de aur, 3 de argint ┼či 10 de bronz ┼či una de bonz la Campionatul European de tineret, ob┼úinut─â de sportivul cel mai valoros al acestei sec┼úii, Alexandru Gheorghe Stoian.
2017-09-11 Sportivii de la CSM Br─âila, speciali┼čti ai probelor de Dragon Boat
IN Categoria Kaiac Canoe
La ediţia din acest an a Campionatului Naţional de Dragon Boat, sportivii de la CSM Brăila au obţinut două medalii de aur, una la juniori cealaltă la seniori.
2017-08-22 Două medalii de bronz pentru sportivii de la CSM Brăila la naţionalele de kaiac canoe
IN Categoria Kaiac Canoe
Reprezentan┼úii Clubului Sportiv Municipal (CSM) Br─âila au ob┼úinut dou─â medalii de bronz ┼či de cinci ori s-au clasat pe pozi┼úia a patra la Campionatul Na┼úional de vitez─â pentru juniori II ┼či cade┼úi.
2017-07-25 Caiaci┼čtii ┼či canoi┼čtii de la CSM Br─âila au plecat ├«n cantonament la Bascov
IN Categoria Kaiac Canoe
Un lot format din 15 reprezentanţi ai secţiei de kaiac canoe de la CSM Brăila, însoţiţi de antrenoarea emerită Florentina Ion, au plecat, ieri, în cantonament la Bascov, urmând ca, la începutul lunii august, să participe la Campionatele Naţionale de kaiac canoe rezervate juniorilor.
2017-06-29 Canoistul Alexandru Gheorghe Stoian, medaliat cu bronz la europenele de la Belgrad
IN Categoria Kaiac Canoe
Brăileanul Alexandru Gheorghe Stoian a cucerit medalia de bronz în proba de canoe 4 pe distanţa de 500 m la Campionatul European de kaiac canoe care a avut loc, săptămâna trecută, la Belgrad.
2017-06-29 Patru cluburi au participat la ÔÇťCupa CSM Br─âila de var─âÔÇŁ la kaiac canoe
IN Categoria Kaiac Canoe
S├ómb─âta trecut─â, de la ora 9.30, CSM Br─âila, ├«n parteneriat cu Direc┼úia Jude┼úean─â pentru Sport ┼či Tineret Br─âila, a organizat pe lacul C─âtu┼ča din Gala┼úi ÔÇťCupa CSM Br─âila de var─âÔÇŁ, concurs de kaiac canoe rezervat sportivilor juniori II ┼či cade┼úi. La edi┼úia 2017 au participat sportivi de la patru cluburi, CSM Danubiu Tulcea, CSM Dun─ârea Gala┼úi, CSS Gala┼úi ┼či CSM Br─âila.
2017-05-23 Sportivii sec╚Ťiei de Kaiac sau ├«ntors victoriosi de la Campionatele Na╚Ťionale
IN Categoria Kaiac Canoe
Sportivii sec╚Ťiei de Kaiac sau ├«ntors de la Campionatele Na╚Ťionale de juniori 2. si cadeti cu trei medali : una de argint la k2 b jun II 1000m cu Ene George si Vasii Victor, loc 3 C1 b jun 2 200m Musceleanu Paul ,si K 2 200m Ene George ,Vasii Victor.
2017-05-09 Trei medalii pentru CSM Brăila, la naţionalele de kaiac canoe
IN Categoria Kaiac Canoe
La edi┼úia din acest an a Campionatului Na┼úional de prim─âvar─â la kaiac canoe, competi┼úie rezervat─â juniorilor II ┼či cade┼úilor, CSM Br─âila a ob┼úinut trei medalii, una de argint ┼či dou─â de bronz
2017-01-10 Kaiac canoe ÔÇô sec┼úia cu cele mai multe medalii de la CSM Br─âila
IN Categoria Kaiac Canoe
Cea mai prolific─â sec┼úie a Clubului Sportiv Municipal Br─âila ├«n 2016 a fost cea de kaiac canoe, iar sportivul num─ârul unu este canoistul Alexandru Gheorghe Stoian care a cucerit trei medalii de aur, dou─â la Campionatul European ┼či una la Campionatul Mondial, toate ├«n competi┼úiile rezervate juniorilor. Pe plan na┼úional, clubul br─âilean ┼či-a trecut ├«n palmares 20 de medalii na┼úionale.
2016-10-29 Canotorii de la CSM Br─âila au cucerit aurul la Dragon-Boat
IN Categoria Kaiac Canoe
Secţia de kaiac canoe de la CSM Brăila a încheiat anul competiţional cu o medalie de aur la Campionatul Naţional de Dragon Boat.
2016-10-29 ┬źMaratoni┼čtii┬╗ Dun─ârii au sosit, ieri, la Br─âila
IN Categoria Kaiac Canoe
Ieri, cei 69 de "v├ósla┼či" participan┼úi la edi┼úia a 61-a a Tour International Danubien au sosit la Br─âila. Doi rom├óni, Ion C─âp─â┼ú├ón─â ┼či Dan Zamfir, vin tocmai de la Ingolstadt. Decana de v├órst─â a competi┼úiei este nem┼úoaica Sigrid von Byeska, de 85 de ani.
2016-10-29 Mâine, participanţii la Tour International Danubien ajung la Brăila
IN Categoria Kaiac Canoe
M├óine, participan┼úii la edi┼úia a 61-a a Tour International Danubien (TID), cel mai lung turneu anual interna┼úional de kaiac, canoe ┼či canotaj organizat pe Dun─âre, ajung la Br─âila.
2016-10-29 Concursul de canotci, c├ó┼čtigat a patra oar─â de CSM Br─âila
IN Categoria Kaiac Canoe
Reprezentan┼úii sectiei de kaiac canoe de la CSM Br─âila au c├ó┼čtigat pentru a patra oar─â consecutiv duelul cu g─âl─â┼úenii, ├«n concursul de canotci.
2016-10-29 Trei medalii la naţionalele de kaiac canoe - juniori
IN Categoria Kaiac Canoe
S├ómb─âta trecut─â, br─âilenii s-au calificat ├«n dou─â finalele ale Campionatului Na┼úional de kaiac canoe - probe de vitez─â ┼či ├«n ambele au urcat pe podium.
2016-10-29 Alexandru Gheorghe Stoian a cucerit aurul la canoe 4 - 500 m
IN Categoria Kaiac Canoe
După ce a devenit dublu campion european de juniori în urmă cu două săptămâni la Plovdiv, brăileanul Alexandru Gheorghe Stoian a cucerit titlul mondial, la canoe 4 - 500 m.
2016-10-29 Cinci brăileni s-au remarcat la Criteriul Speranţelor Olimpice
IN Categoria Kaiac Canoe
Dup─â ce au c├ó┼čtigat ┼čase medalii la Campionatul Na┼úional de kaiac canoe, reprezentan┼úii Clubului Sportiv Municipal Br─âila au avut presta┼úii bune ┼či la Concursul Na┼úional Criteriul Speran┼úelor Olimpice, competi┼úie rezervat─â de asemenea juniorilor II. La kaiac 1 - 1000 m George Ene s-a clasat pe locul al cincilea ┼či Victor V─âsii pe al nou─âlea ├«n finala A, iar Ciprian S├órbu a c├ó┼čtigat finala C.
2016-10-29 CSM Brăila a obţinut 6 medalii la naţionalele de kaiac canoe
IN Categoria Kaiac Canoe
Reprezentan┼úii clubului Sportiv Municipal Br─âila au ob┼úinut 6 medalii, una de argint ┼či 5 de bronz, la Campionatul Na┼úional de kaiac canoe rezervat cade┼úilor ┼či juniorilor II.
2016-10-29 Br─âilean, dublu campion european de juniori la canoe
IN Categoria Kaiac Canoe
Canoistul de la CSM Br─âila, Alexandru Gheorghe Stoian a cucerit dou─â medalii de aur ├«n prima zi a Campionatelor Europene de kaiac canoe pentru juniori ┼či U23 care au avut loc la Plovdiv, ├«n Polonia.
2016-10-29 Br─âilenii au c├ó┼čtigat 11 probe la edi┼úia a V-a
IN Categoria Kaiac Canoe
S├ómb─âta trecut─â, CSM Br─âila, ├«n parteneriat cu DJST Br─âila, au organizat pe lacul C─âtu┼ča din Gala┼úi "Cupa CSM Br─âila de var─â", edi┼úia a V-a, concurs de kaiac canoe rezervat sportivilor juniori II ┼či cade┼úi.
2016-10-29 Cinci cluburi particip─â la ┬źCupa CSM Br─âila de var─â┬╗ la kaiac canoe
IN Categoria Kaiac Canoe
S├ómb─ât─â, de la ora 9.30, CSM Br─âila, ├«n parteneriat cu Direc┼úia Jude┼úean─â pentru Sport ┼či Tineret Br─âila organizeaz─â pe lacul C─âtu┼ča din Gala┼úi "Cupa CSM Br─âila de var─â", concurs de kaiac canoe rezervat sportivilor juniori II ┼či cade┼úi. La edi┼úia 2016 particip─â sportivi de la cinci cluburi, CSM Danubiu Tulcea, CSS Tulcea, CSM Dun─ârea Gala┼úi, CSS Gala┼úi ┼či CSM Br─âila.
ULTIMILE STIRI
Antrenoare de la CSM Braila, campioana nationala
IN Categoria Judo 2023-12-05
Pe 24 si 25 noiembrie, la Golesti, langa Focsani, s-a desfasurat Campionatul National de judo pentru veterani, o competitie la care antrenoarea sectiei de judo de la CSM Braila, Carmen Constantin, a urcat pe prima treapta a podiumului de premiere.
Un sportiv din Ucraina a castigat etapa a 2-a a Cupei MACEC
IN Categoria Dirt-track 2023-10-24
CSM Braila a organizat etapa a 2-a a Cupei MACEC la dirt track.
Sambata avem dirt track international la Braila
IN Categoria Dirt-track 2023-10-20
Sambata iubitorii dirt track-ului vor putea urmari pe viu una dintre competitiile internationale, Cupa MACEC, una cu multi alergatori valorosi din Europa la start.
FACEBOOK


Str. Carantina, nr. 4
+40.239619205
csm_braila@yahoo.com
f
Clubul Sportiv Municipal Braila
"Activitatea sportiva si de performanta sunt gratuite pentru orice nivel"
Kaiac Canoe
Antrenori Program
Constantinov Gheorghe
Ion Florentina
STIRI
2023-10-12 Kaiacistii ?i canoistii de la CSM Braila au obtinut 10 medalii la Campionatul National de Marathon
IN Categoria Kaiac Canoe
Sectia de kaiac canoe de la CSM Braila a participat cu 11 sportivi la Campionatul National de Marathon, iar la ultima competetie din acest an rezultatele au fost foarte bune: 10 medalii, una de aur, 4 de argint si 5 de bronz.
2023-05-09 Inceput de an cu medalii la Cupa Romaniei si nationale
IN Categoria Kaiac Canoe
Kaiac canoe este una dintre putinele sectii de la CSM Braila care se preocupa de cooptarea unor tineri de perspectiva si an de an se regaseste printre cele mai puternice din tara.
2022-10-14 CSM Braila, locul al 3-lea pe cluburi la Campionatul National de maraton, kaiac canoe
IN Categoria Kaiac Canoe
La editia 2022 a Campionatului National de maraton, la kaiac canoe, CSM Braila s-a clasat pe locul al 3-lea ţn clasamentul general pe cluburi. Sportivii pregatiti de antrenorii Florentina Ion si Gheorghe Constantinov au cucerit la Bascov 9 medalii.
2022-05-17 Fra╚Ťii Andrei ╚Öi Alexandru Di╚Ť─â au devenit campioni na╚Ťionali
IN Categoria Kaiac Canoe
Tradi╚Ťia se men╚Ťine la sec╚Ťia de kaiac canoe de la CSM Br─âila. An de an, sortivii clubului br─âilean se reg─âsesc printre protagoni╚Ötii competi╚Ťiilor na╚Ťionale la care iau startul. Iar la prima competi╚Ťie din 2022, CSM Br─âila a cucerit 12 medalii, 2 de aur, 7 de argint ╚Öi 3 de bronz.
2021-11-25 Patru sportivi de la CSM Br─âila, ├«n loturile na╚Ťionale de kaiac canoe
IN Categoria Kaiac Canoe
Dup─â competi╚Ťiile oficiale pe care le organizeaz─â ├«n fiecare an, Federa╚Ťia Rom├ón─â de Kaiac Canoe stabile╚Öte componen╚Ťa loturilor na╚Ťionale. Iar ├«n acest an, dup─â ce au ob╚Ťinut rezultate remarcabile, patru sportivi de la CSM Br─âila fac parte din aceste loturi.
2021-08-27 Robert Calaver ╚Öi Vlad Olteanu, vicecampioni na╚Ťionali la kaiac 2 - 500 m seniori
IN Categoria Kaiac Canoe
Doi reprezentan╚Ťi ai sec╚Ťiei de kaiac canoe de la CSM Br─âila au participat la Campionatul Na╚Ťional de vitez─â rezervat seniorilor, Robert Calaver ╚Öi Vlad Olteanu ╚Öi cu toate c─â niciunul dintre ei nu are ├«nc─â v├órsta senioratului, ambii au urcat pe podiumul de premiere.
2021-08-02 Sectia de Kaiac Canoe de la CSM Braila continua seria performantelor
IN Categoria Kaiac Canoe
Sec╚Ťia de kaiac canoe de la CSM Br─âila a avut rezultate notabile la cele patru competi╚Ťii care au avut loc s─âpt─âm├óna trecut─â la Bascov, iar reac╚Ťia antrenoarei emerite Florentina Ion, a fost pe m─âsura acestora: ÔÇťFelicitari tuturor sportivilor! Sunt foarte m├óndr─â de voi!ÔÇŁ. Campionatul Na╚Ťional de kaiac canoe vitez─â pentru cade╚Ťi ╚Öi juniori II, Concursul Na╚Ťional Criteriul Speran╚Ťelor Olimpice, Campionatul Na╚Ťional de vitez─â pentru juniori I ╚Öi Concursul Na╚Ťional Criteriul Olimpic pentru juniori I au fost competi╚Ťiile la care au concurat br─âilenii.
2019-08-21 CSM Brăila a cucerit 19 medalii la naţionalele de la Bascov
IN Categoria Kaiac Canoe
Bilan┼ú foarte bun pentru delega┼úia sec┼úiei de kaiac canoe de la CSM Br─âila la competi┼úiile na┼úionale pentru juniori, masters ┼či Dragon Boat, care au avut loc ├«n aceast─â lun─â la Bascov. ├Än cele trei s─âpt─âm├óni petrecute la Basdcov, br─âilenii s-au acomodat ├«nt├ói cu condi┼úiile de pe lac, apoi au cucerit 19 medalii.
2019-08-16 CSM Brăila a cucerit 7 medalii în primele zile ale naţionalelor de kaiac canoe
IN Categoria Kaiac Canoe
Debut cu dreptul pentru reprezentan┼úii sec┼úiei de kaiac canoe la Campionatele Na┼úionale de la Bascov. Sportivii br─âileni preg─âti┼úi de antrenoarea emerit─â Florentina Ion au cucerit 6 medalii la cade┼úi ┼či juniori II, iar ├«n prima zi a na┼úionalelor rezervate juniorilor I, gruparea sportiv─â br─âilean─â a mai ob┼úinut un titlu na┼úional.
2019-08-07 George Ene a concurat la Campionatul Mondial de kaiac canoe de la Bascov
IN Categoria Kaiac Canoe
Reprezentantul secţiei de kaiac canoe de la CSM Brăila, George Ene, a fost titular în lotul României la Campionatul Mondial de kaiac canoe care a avut loc în perioada 1-4 august la Bascov.
2019-07-31 Un brăilean reprezintă România la Campionatul Mondial de kaiac canoe
IN Categoria Kaiac Canoe
Reprezentantul sec┼úiei de kaiac canoe de la CSM Br─âila, George Ene, a fost convocat la lotul na┼úional al Rom├óniei, care ├«n perioada 1-4 august va participa la Campionatul Mondial de kaiac canoe pentru juniori ┼či tineret U23.
2019-07-12 Cupa CSM Brăila la kaiac canoe o reușită
IN Categoria Kaiac Canoe
La fel ca ├«n fiecare an ╚Öi ├«n 2019, ├«n jur de 70 de sportivi de la cinci cluburi, CSM Br─âila, CSM Dun─ârea Gala╚Ťi, CSS Gala╚Ťi, CSS Tulcea ╚Öi CSM Danubiu Tulcea au participat la cea de a opta edi╚Ťie a Cupei CSM Br─âila de prim─âvar─â la kaiac canoe ╚Öi, ca de fiecare dat─â, gruparea sportiv─â br─âilean─â, preg─âtit─â de antrenoarea emerit─â Florentina Ion, s-a clasat pe primul loc ├«ntr-un clasament neoficial pe cluburi.
2019-05-02 CSM Brăila a cucerit 5 medalii la naţionalele de kaiac canoe de primăvară
IN Categoria Kaiac Canoe
La edi┼úia 2019 a Campionatului Na┼úional de prim─âvar─â la kaiac canoe, care a avut loc la Bascov, CSM B─âila a avut reprezentan┼úi pe podium la toate categoriile de v├órst─â. Sec┼úia de kaiac canoe a clubului br─âilean, coordonat─â de antrenorii Florentina Ion ┼či Gheorghe Constantinov, a participat cu 16 sportivi ┼či a cucerit cinci medalii.
2019-01-21 Secţia de kaiac canoe de la CSM Brăila, locul întâi la medalii naţionale
IN Categoria Kaiac Canoe

La fel ca ┼či în anii preceden┼úi, sec┼úia de kaiac canoe de la Clubul Sportiv Municipal (CSM) Br─âila este una dintre cele mai productive. Sub comanda antrenoarei emerite Florentina Ion, sportivii acestei sec┼úii au ob┼úinut 26 de medalii na┼úionale: 5 de aur, 8 de argint ┼či 13 de bronz.

2018-11-05 CSM Brăila a cucerit 8 medalii la naţionalele de kaiac canoe, în probele de maraton
IN Categoria Kaiac Canoe
Sec┼úia de kaiac canoe de la CSM Br─âila a ├«ncheiat anul compreti┼úional cu rezultate foarte bune, mai exact cu 8 medalii, la Campionatul Na┼úional de maraton, distinc┼úii ob┼úinute la toate categoriile de v├órst─â. Clubul br─âilean ┼či-a trecut ├«n cont dou─â titluri de campioni na┼úionali la cade┼úi, prin Vlad Olteanu, care a c├ó┼čtigat proba de kaiac 1 ÔÇô 7 km, ┼či prin echipjul format din Valentin Ivan ┼či Ion Pa┼úa, la kaiac 2, tot pe distan┼úa de 7 km. Tot la aceast─â categorie de v├órst─â, Alexandru Necula ┼či Ionu┼ú Lungu s-au clasat pe locul al treilea la canoe 2 ÔÇô 7 km.
2018-08-22 Salbă de medalii pentru CSM Brăila la naţionalele de kaiac canoe masters
IN Categoria Kaiac Canoe
Reprezentan┼úii Clubului Sportiv Municipal Br─âila au avut presta┼úii foarte bune la Campionatul Na┼úional de kaiac canoe, masters, precum ┼či la cel de Dragon Boat, unde au cucerit o salb─â de medalii.
2018-08-10 CSM Brăila a cucerit 3 medalii la naţionale de kaiac canoe
IN Categoria Kaiac Canoe
Sportivii de la CSM Br─âila au cucerit trei medalii la Campionatul Na┼úional de kaiac canoe pentru juniori ┼či cade┼úi care a avut loc s─âpt─âm├óna trecut─â, la Bascov. Un palmares care a fost afectat de starea de s─ân─âtate a sportivilor br─âileni. Ace┼čtia au fost surprin┼či ├«ntr-una dintre zilele ├«n care se antrenau de o ploaie rece ┼či mai mul┼úi dintre ei au acuzat ulterior o stare febril─â ├«n timpul competi┼úiei.
2018-05-10 CSM Br─âila a cucerit 7 medalii la na┼úionalele de kaiac canoe ale juniorilor ┼či cade┼úilor
IN Categoria Kaiac Canoe
Duminic─â, 6 iunie, la Bascov s-au ├«ncheiat ├«ntrecerile din cadrul Campionatului Na┼úional de prim─âvar─â la kaiac canoe rezervat juniorilor I ┼či II, la care reprezentan┼úii Clubului Sportiv Municipal Br─âila au cucerit ┼čapte medalii. Primul concurs oficial a adunat la start juniorii I, categorie de v├órst─â la care George Ene, component al lotului na┼úional de la Snagov, a cucerit medalia de bronz ├«n proba de kaiac 1 - 200 m. La kaiac 1 - 500 m Ene s-a clasat pe locul al patrulea, iar la kaiac 2 - 4000 m Ene ┼či Ciprian S├órbu au ocupat pozi┼úia a ┼časea.
2018-05-07 C├ó┼čtig─âtorii Cupei CSM Br─âila de prim─âvar─â la kaiac canoe
IN Categoria Kaiac Canoe
Peste 70 de sportivi de la cinci cluburi, CSM Dun─ârea Gala┼úi, CSS Gala┼úi, CSS Tulcea, CSM Danubiu Tulcea, dar ┼či de la clubul br─âilean, au participat la cea de a ┼čaptea edi┼úie a Cupei CSM Br─âila de prim─âvar─â la kaiac canoe ┼či, ca de fiecare dat─â, br─âilenii preg─âti┼úi de antrenoarea emerit─â Florentina Ion s-au aflat printre protagoni┼čti.
2018-01-08 Secţia de kaiac canoe de la CSM Brăila, printre cele mai bune din ţară în 2017
IN Categoria Kaiac Canoe
Sezonul competi┼úional recent ├«ncheiat a fost unul cu rezutate notabile pentru sec┼úia de kaiac canoe de la CSM Br─âila coordonat─â de antrenoarea emerit─â Florentina Ion, clubul br─âilean trec├óndu-┼či ├«n cont 15 medalii pe plan na┼úional, 2 de aur, 3 de argint ┼či 10 de bronz ┼či una de bonz la Campionatul European de tineret, ob┼úinut─â de sportivul cel mai valoros al acestei sec┼úii, Alexandru Gheorghe Stoian.
2017-09-11 Sportivii de la CSM Br─âila, speciali┼čti ai probelor de Dragon Boat
IN Categoria Kaiac Canoe
La ediţia din acest an a Campionatului Naţional de Dragon Boat, sportivii de la CSM Brăila au obţinut două medalii de aur, una la juniori cealaltă la seniori.
2017-08-22 Două medalii de bronz pentru sportivii de la CSM Brăila la naţionalele de kaiac canoe
IN Categoria Kaiac Canoe
Reprezentan┼úii Clubului Sportiv Municipal (CSM) Br─âila au ob┼úinut dou─â medalii de bronz ┼či de cinci ori s-au clasat pe pozi┼úia a patra la Campionatul Na┼úional de vitez─â pentru juniori II ┼či cade┼úi.
2017-07-25 Caiaci┼čtii ┼či canoi┼čtii de la CSM Br─âila au plecat ├«n cantonament la Bascov
IN Categoria Kaiac Canoe
Un lot format din 15 reprezentanţi ai secţiei de kaiac canoe de la CSM Brăila, însoţiţi de antrenoarea emerită Florentina Ion, au plecat, ieri, în cantonament la Bascov, urmând ca, la începutul lunii august, să participe la Campionatele Naţionale de kaiac canoe rezervate juniorilor.
2017-06-29 Canoistul Alexandru Gheorghe Stoian, medaliat cu bronz la europenele de la Belgrad
IN Categoria Kaiac Canoe
Brăileanul Alexandru Gheorghe Stoian a cucerit medalia de bronz în proba de canoe 4 pe distanţa de 500 m la Campionatul European de kaiac canoe care a avut loc, săptămâna trecută, la Belgrad.
2017-06-29 Patru cluburi au participat la ÔÇťCupa CSM Br─âila de var─âÔÇŁ la kaiac canoe
IN Categoria Kaiac Canoe
S├ómb─âta trecut─â, de la ora 9.30, CSM Br─âila, ├«n parteneriat cu Direc┼úia Jude┼úean─â pentru Sport ┼či Tineret Br─âila, a organizat pe lacul C─âtu┼ča din Gala┼úi ÔÇťCupa CSM Br─âila de var─âÔÇŁ, concurs de kaiac canoe rezervat sportivilor juniori II ┼či cade┼úi. La edi┼úia 2017 au participat sportivi de la patru cluburi, CSM Danubiu Tulcea, CSM Dun─ârea Gala┼úi, CSS Gala┼úi ┼či CSM Br─âila.
2017-05-23 Sportivii sec╚Ťiei de Kaiac sau ├«ntors victoriosi de la Campionatele Na╚Ťionale
IN Categoria Kaiac Canoe
Sportivii sec╚Ťiei de Kaiac sau ├«ntors de la Campionatele Na╚Ťionale de juniori 2. si cadeti cu trei medali : una de argint la k2 b jun II 1000m cu Ene George si Vasii Victor, loc 3 C1 b jun 2 200m Musceleanu Paul ,si K 2 200m Ene George ,Vasii Victor.
2017-05-09 Trei medalii pentru CSM Brăila, la naţionalele de kaiac canoe
IN Categoria Kaiac Canoe
La edi┼úia din acest an a Campionatului Na┼úional de prim─âvar─â la kaiac canoe, competi┼úie rezervat─â juniorilor II ┼či cade┼úilor, CSM Br─âila a ob┼úinut trei medalii, una de argint ┼či dou─â de bronz
2017-01-10 Kaiac canoe ÔÇô sec┼úia cu cele mai multe medalii de la CSM Br─âila
IN Categoria Kaiac Canoe
Cea mai prolific─â sec┼úie a Clubului Sportiv Municipal Br─âila ├«n 2016 a fost cea de kaiac canoe, iar sportivul num─ârul unu este canoistul Alexandru Gheorghe Stoian care a cucerit trei medalii de aur, dou─â la Campionatul European ┼či una la Campionatul Mondial, toate ├«n competi┼úiile rezervate juniorilor. Pe plan na┼úional, clubul br─âilean ┼či-a trecut ├«n palmares 20 de medalii na┼úionale.
2016-10-29 Canotorii de la CSM Br─âila au cucerit aurul la Dragon-Boat
IN Categoria Kaiac Canoe
Secţia de kaiac canoe de la CSM Brăila a încheiat anul competiţional cu o medalie de aur la Campionatul Naţional de Dragon Boat.
2016-10-29 ┬źMaratoni┼čtii┬╗ Dun─ârii au sosit, ieri, la Br─âila
IN Categoria Kaiac Canoe
Ieri, cei 69 de "v├ósla┼či" participan┼úi la edi┼úia a 61-a a Tour International Danubien au sosit la Br─âila. Doi rom├óni, Ion C─âp─â┼ú├ón─â ┼či Dan Zamfir, vin tocmai de la Ingolstadt. Decana de v├órst─â a competi┼úiei este nem┼úoaica Sigrid von Byeska, de 85 de ani.
2016-10-29 Mâine, participanţii la Tour International Danubien ajung la Brăila
IN Categoria Kaiac Canoe
M├óine, participan┼úii la edi┼úia a 61-a a Tour International Danubien (TID), cel mai lung turneu anual interna┼úional de kaiac, canoe ┼či canotaj organizat pe Dun─âre, ajung la Br─âila.
2016-10-29 Concursul de canotci, c├ó┼čtigat a patra oar─â de CSM Br─âila
IN Categoria Kaiac Canoe
Reprezentan┼úii sectiei de kaiac canoe de la CSM Br─âila au c├ó┼čtigat pentru a patra oar─â consecutiv duelul cu g─âl─â┼úenii, ├«n concursul de canotci.
2016-10-29 Trei medalii la naţionalele de kaiac canoe - juniori
IN Categoria Kaiac Canoe
S├ómb─âta trecut─â, br─âilenii s-au calificat ├«n dou─â finalele ale Campionatului Na┼úional de kaiac canoe - probe de vitez─â ┼či ├«n ambele au urcat pe podium.
2016-10-29 Alexandru Gheorghe Stoian a cucerit aurul la canoe 4 - 500 m
IN Categoria Kaiac Canoe
După ce a devenit dublu campion european de juniori în urmă cu două săptămâni la Plovdiv, brăileanul Alexandru Gheorghe Stoian a cucerit titlul mondial, la canoe 4 - 500 m.
2016-10-29 Cinci brăileni s-au remarcat la Criteriul Speranţelor Olimpice
IN Categoria Kaiac Canoe
Dup─â ce au c├ó┼čtigat ┼čase medalii la Campionatul Na┼úional de kaiac canoe, reprezentan┼úii Clubului Sportiv Municipal Br─âila au avut presta┼úii bune ┼či la Concursul Na┼úional Criteriul Speran┼úelor Olimpice, competi┼úie rezervat─â de asemenea juniorilor II. La kaiac 1 - 1000 m George Ene s-a clasat pe locul al cincilea ┼či Victor V─âsii pe al nou─âlea ├«n finala A, iar Ciprian S├órbu a c├ó┼čtigat finala C.
2016-10-29 CSM Brăila a obţinut 6 medalii la naţionalele de kaiac canoe
IN Categoria Kaiac Canoe
Reprezentan┼úii clubului Sportiv Municipal Br─âila au ob┼úinut 6 medalii, una de argint ┼či 5 de bronz, la Campionatul Na┼úional de kaiac canoe rezervat cade┼úilor ┼či juniorilor II.
2016-10-29 Br─âilean, dublu campion european de juniori la canoe
IN Categoria Kaiac Canoe
Canoistul de la CSM Br─âila, Alexandru Gheorghe Stoian a cucerit dou─â medalii de aur ├«n prima zi a Campionatelor Europene de kaiac canoe pentru juniori ┼či U23 care au avut loc la Plovdiv, ├«n Polonia.
2016-10-29 Br─âilenii au c├ó┼čtigat 11 probe la edi┼úia a V-a
IN Categoria Kaiac Canoe
S├ómb─âta trecut─â, CSM Br─âila, ├«n parteneriat cu DJST Br─âila, au organizat pe lacul C─âtu┼ča din Gala┼úi "Cupa CSM Br─âila de var─â", edi┼úia a V-a, concurs de kaiac canoe rezervat sportivilor juniori II ┼či cade┼úi.
2016-10-29 Cinci cluburi particip─â la ┬źCupa CSM Br─âila de var─â┬╗ la kaiac canoe
IN Categoria Kaiac Canoe
S├ómb─ât─â, de la ora 9.30, CSM Br─âila, ├«n parteneriat cu Direc┼úia Jude┼úean─â pentru Sport ┼či Tineret Br─âila organizeaz─â pe lacul C─âtu┼ča din Gala┼úi "Cupa CSM Br─âila de var─â", concurs de kaiac canoe rezervat sportivilor juniori II ┼či cade┼úi. La edi┼úia 2016 particip─â sportivi de la cinci cluburi, CSM Danubiu Tulcea, CSS Tulcea, CSM Dun─ârea Gala┼úi, CSS Gala┼úi ┼či CSM Br─âila.
ULTIMILE STIRI
Antrenoare de la CSM Braila, campioana nationala
IN Categoria Judo 2023-12-05
Pe 24 si 25 noiembrie, la Golesti, langa Focsani, s-a desfasurat Campionatul National de judo pentru veterani, o competitie la care antrenoarea sectiei de judo de la CSM Braila, Carmen Constantin, a urcat pe prima treapta a podiumului de premiere.
Un sportiv din Ucraina a castigat etapa a 2-a a Cupei MACEC
IN Categoria Dirt-track 2023-10-24
CSM Braila a organizat etapa a 2-a a Cupei MACEC la dirt track.
Sambata avem dirt track international la Braila
IN Categoria Dirt-track 2023-10-20
Sambata iubitorii dirt track-ului vor putea urmari pe viu una dintre competitiile internationale, Cupa MACEC, una cu multi alergatori valorosi din Europa la start.
FACEBOOK