Str. Carantina, nr. 4
+40.239619205
csm_braila@yahoo.com
f
Clubul Sportiv Municipal Braila
"Activitatea sportiva si de performanta sunt gratuite pentru orice nivel"
Sambo
Antrenori
Program
STIRI
2022-09-29 Aur si argint la nationalele de sambo, seniori, pentru CSM Braila
IN Categoria Sambo
Sectia de sambo de la CSM Braila si-a mai trecut ţn palmares doua medalii, una de aur si una de argint la Campionatul National care a avut loc, de curÔnd, la Bucuresti.
2022-07-07 Maria Naidin, campioana nationala la sambo pe plaja
IN Categoria Sambo
Timp de dou─â zile, pe plaja de la Ghioroc, din jude┼úul Arad, a avut loc edi┼úia a doua a Campionatului Na┼úional de Sambo pe plaj─â pentru seniori. Cu acest prilej reprezentanta clubului CSM Br─âila, Maria Naidin, a avut o evolu┼úie foarte bun─â ┼či a cucerit titlul na┼úional la categoria 50 kg.
2022-04-08 Maria Naidin, locul al doilea la Cupa României la sambo
IN Categoria Sambo
Start de an foarte bun pentru reprezentanta Clubului Sportiv Municipal Br─âila, Maria Naidin
2022-03-10 Maria Naidin, campioan─â na╚Ťional─â la sambo, junioare
IN Categoria Sambo
La competi╚Ťia de la Izvorani, Maria Naidin, care se preg─âte╚Öte sub ├«ndrumarea antrenorului lotului na╚Ťional de sambo, Viorel G├ósc─â, a cucerit medalia de aur la juniori, iar la tineret a devenit vicecampioan─â na╚Ťional─â.
2022-01-19 Sambo, din nou în frunte și în 2021
IN Categoria Sambo
Sambo a fost din nou lider ├«n top-ul sporturilor la CSM Br─âila ├«n 2021. Sportivii preg─âti╚Ťi de antrenoarea Carmen Constantin au devenit campioni na╚Ťionali, au urcat pe podiumul de premiere ╚Öi ╚Öi-au trecut ├«n cont dou─â medalii de bronz, una la europenele de juniori ╚Öi una la mondialele de tineret.
2021-11-01 CSM Br─âila a cucerit opt medalii la na╚Ťionalele de sambo
IN Categoria Sambo
Sportivii de la CSM Br─âila care au participat la Campionatul Na╚Ťional de sambo pentru cade╚Ťi ╚Öi seniori au cucerit opt medalii.
2021-11-01 Maria Naidin și Paul Scurtu participă la mondialele de sambo
IN Categoria Sambo
Cei doi sportivi de la CSM Brăila, Maria Naidin și Paul Scurtu au plecat spre Thessaloniki, Grecia, pentru a reprezenta clubul brăilean și România, la Campionatul Mondial de sambo pentru juniori și tineret.
2021-11-01 Paul Scurtu, medaliat cu bronz la mondialele de sambo
IN Categoria Sambo
România a participat cu 7 sportivi la Campionatul Mondial de sambo pentru juniori și tineret care a avut loc la Thessaloniki, Grecia, și a cucerit două medalii
2021-09-15 Maria Naidin ╚Öi Paul Scurtu sunt dubli campioni na╚Ťionali la Sambo
IN Categoria Sambo
Reprezentan╚Ťii sec╚Ťiei de Sambo de la CSM Br─âila au avut evolu╚Ťii foarte bune la Campionatul Na╚Ťional pentru juniori ╚Öi tineret ╚Öi au ob╚Ťinut 4 medalii de aur ╚Öi una de bronz la juniori iar la cea de a doua categorie de v├órst─â br─âilenii au bifat 2 medalii de aur ╚Öi 4 de bronz.
2019-10-01 Salbă de medalii pentru CSM Brăila la naţionalele de sambo
IN Categoria Sambo
Reprezentan┼úii sec┼úiei de sambo de la CSM Br─âila au ob┼úinut rezultate remarcabile la Campionatele Na┼úionale de sambo care au avut loc ├«n weekend-ul trecut la Izvorani. ├Äns─â nu doar cei ┼čase sportivi br─âileni au urcat de mai multe ori pe podiumul de premiere, ci ┼či antrenoarea Carmen Constantin a devenit campioan─â na┼úional─â de senioare la edi┼úia din acest an.
2019-08-21 C─ât─âlina Varvaruc se preg─âte┼čte la Buftea cu lotul na┼úional de sambo
IN Categoria Sambo
Sportiva legitimat─â la CSM Br─âila C─ât─âlina Varvaruc se afl─â de pe 12 august ├«ntr-un cantonament de preg─âtire la Buftea cu lotul na┼úional de sambo al Rom├óniei. Acest stagiu se va ├«ncheia pe data de 22 august, ├«ns─â ├«ntre 19 ┼či 21 lotul de sambo al ┼ú─ârii noastre va efectua o preg─âtire comun─â la Khotovo, cu lotul na┼úional al Rusiei. Cantonament de preg─âtire ├«n vederea prticip─ârii la Campionatele Mondiale care vor avea loc ├«ntre 11 ┼či 13 octombrie 2019, ├«n Uzbekistan.
2019-02-08 Trei sportivi de la CSM Brăila la loturile naţionale
IN Categoria Sambo

Componente ale lotului na┼úional de sambo al României, Teodora Naidin ┼či C─ât─âlina Varvaruc, sportive preg─âtite la CSM Br─âila de antrenoarea Carmen Constantin, sunt, începând de luni, 4 februarie, la Buftea, unde se preg─âtesc timp de o s─âpt─âmân─â apoi de pe 10 pân─â pe 21 februarie urmeaz─â s─â plece într-un stagiu de preg─âtire în Belarus. Acest─â perioad─â de preg─âtire se va finaliza cu un turneu A, interna┼úional, de sambo pentru sportive senioare, la care va participa numai C─ât─âlina Varvaruc, deoarece aceasta a împlinit deja 18 ani.

2019-01-08 Sambo - sportul numărul unu în 2018 la CSM Brăila
IN Categoria Sambo
Sec┼úiile de judo ┼či sambo de la CSM B─âila au avut ┼či ├«n acest an rezultate notabile ├«n competi┼úiile na┼úionale ┼či interna┼úionale. Iar sec┼úia de sambo, un sport care a devenit disciplin─â sportiv─â olimpic─â de la 30 noiembrie 2018, este num─ârul unu la CSM Br─âila.
2018-08-28 Teodora Naidin, vicecampioan─â mondial─â ┼čcolar─â la Sambo
IN Categoria Sambo
S─âpt─âm├ón─â trecut─â, Teodora Naidin, de la Clubul Sportiv Municipal Braila, a bifat un nou succes interna┼úional, sportiva preg─âtit─â de antrenoarea Carmen Constantin devenind vicecampioan─â mondial─â ┼čcolar─â la Sambo. La competi┼úia care s-a desf─â┼čurat ├«n Rusia, br─âileanca a avut o presta┼úie foarte bun─â la categoria 52 kg ┼či a cucerit medalia de argint. Iar acest succes vine dup─â o alt─â premier─â realizat─â ├«n luna aprilie de Teodora Naidin, la europenele de juniori la Sambo de la Praga, unde sportiva de la CSM Br─âila a cucerit medalia de bronz la categoria 56 kg.
2018-05-02 Teodora Naidin ┼či C─ât─âlina Varvaruc, ├«n lotul Rom├óniei pentru mondialele de sambo
IN Categoria Sambo
La cinci ani de la ├«nfiin┼úare, sec┼úia de sambo a ob┼úinut primele rezultate notabile la o competi┼úie interna┼úional─â, Teodora Naidin a cucerit medalia de bronz, la categoria 52 kg, la Campionatul European rezervat junioarelor care a avut loc ├«n urm─â cu pu┼úin timp la Praga, iar colega ei, C─ât─âlina Varvaruc s-a clasat pe locul al cincilea la categoria 56 kg, la aceea┼či competi┼úie.
2018-05-02 Un nou succes notabil al secţiei de sambo de la CSM Brăila
IN Categoria Sambo
La pu┼úin timp de la Campionatul European de sambo pentru junioare, unde au avut evolu┼úii foarte bune, Teodora Naidin ┼či C─ât─âlina Varvaruc au participat ├«n weekend-ul trecut, la Bucure┼čti, la na┼úionalele de sambo rezervate senioarelor, unde au cucerit medaliile de argint.
2018-04-18 O nou─â premier─â la CSM Br─âila
IN Categoria Sambo
Secţia se sambo a Clubului Sportiv Municipal Brăila a bifat în weekend-ul trecut primul succes internaţional, după ce Teodora Naidin a urcat pe treapta a treia a podiumului de premiere, la categoria 56 kg, la Campionatul European de Sambo care a avut loc săptămâna trecută la Praga.
2018-03-19 Trei medalii de aur ┼či una de argint pentru CSM Br─âila la na┼úionalele de sambo
IN Categoria Sambo
La edi┼úia 2018 a Campionatului Na┼úional de sambo pentru juniori ┼či tineret, care a avut loc ├«n weekend-ul trecut, la Bucure┼čti, CSM Br─âila a participat cu dou─â sportive, C─ât─âlina Varvaruc ┼či Teodora Naidin ┼či a ob┼úinut trei medalii de aur ┼či una de argint. Mai mult, ambele sportive ┼či-au asigurat biletele pentru Campionatul European de sambo, de luna viitoare, de la Praga.
2017-11-03 CSM Brăila a cucerit patru medalii de aur la naţionalele de sambo pentru cadeţi
IN Categoria Sambo
La edi┼úia din acest an a Campionatului Na┼úional de sambo rezervat cade┼úilor, CSM Br─âila a participat cu patru sportivi de la grupa antrenoarei Carmen Constantin ┼či to┼úi au cucerit titlurile de campioni na┼úionali.
2017-09-19 Andreea Marinescu, dublă campioană naţională la sambo
IN Categoria Sambo
La edi┼úia 2017 a Campionatelor Na┼úionale de sambo pentru juniori ┼či tineret, care au avut loc ├«n weekend-ul trecut la Bucure┼čti, CSM Br─âila a participat cu patru sportivi ┼či a ob┼úinut 8 medalii: 3 de aur ┼či 5 de argint.
2017-05-09 Argint pentru Cătălina Varvaruc la naţionalele de sambo pentru senioare
IN Categoria Sambo
La edi┼úia din acest an a Campionatului Na┼úional de sambo, CSM Br─âila a participat cu dou─â sportive cadete ┼či a ob┼úinut o medalie de argint ┼či un loc cinci.
2016-11-23 Brăilenii au cucerit 3 medalii la naţionale si 3 medalii la concursul national de sambo
IN Categoria Sambo
Reprezentan┼úii sec┼úiei de sambo de la CSM Br─âila, preg─âti┼úi de antrenoarea Carmen Constantin, au cucerit 6 medalii, 3 de aur la concursul National Juniori mici ┼či 3 de bronz la campionatul National de sambo, care a avut loc in perioada 18-19 noiembrie 2016 la Ploiesti.
ULTIMILE STIRI
Robert Jitaru, locul al 5-lea la Campionatul European de box seniori
IN Categoria Box 2024-04-29
Clubul Sportiv Municipal Braila a avut un pugilist in lotul national de box seniori la Campionatul European care a avut loc la Belgrad, este vorba despre Robert Jitaru.
CSM Braila a organizat ireprosabil Cupa Romaniei la box pentru cadeti
IN Categoria Box 2024-04-16
Prima competitie oficiala de box din 2024 organizata la Braila, Cupa Romaniei la cadeti, a fost o reusita din toate punctele de vedere, atat din punct de vedere al organizarii, care a fost ireprosabila, cat si din punct de vedere al "tolbei" cu premii, 5 la numar, mai precis 3 medalii de aur si 2 de bronz.
Cupa Romaniei la box cadeti. Victorii inainte de limita obtinute de sportivii de la CSM Braila
IN Categoria Box 2024-04-15
In cea de-a doua zi a Cupei Romaniei la box si a Concursului national de box au urcat in ring si trei pugilisti braileni.
FACEBOOK


Str. Carantina, nr. 4
+40.239619205
csm_braila@yahoo.com
f
Clubul Sportiv Municipal Braila
"Activitatea sportiva si de performanta sunt gratuite pentru orice nivel"
Sambo
Antrenori Program
STIRI
2022-09-29 Aur si argint la nationalele de sambo, seniori, pentru CSM Braila
IN Categoria Sambo
Sectia de sambo de la CSM Braila si-a mai trecut ţn palmares doua medalii, una de aur si una de argint la Campionatul National care a avut loc, de curÔnd, la Bucuresti.
2022-07-07 Maria Naidin, campioana nationala la sambo pe plaja
IN Categoria Sambo
Timp de dou─â zile, pe plaja de la Ghioroc, din jude┼úul Arad, a avut loc edi┼úia a doua a Campionatului Na┼úional de Sambo pe plaj─â pentru seniori. Cu acest prilej reprezentanta clubului CSM Br─âila, Maria Naidin, a avut o evolu┼úie foarte bun─â ┼či a cucerit titlul na┼úional la categoria 50 kg.
2022-04-08 Maria Naidin, locul al doilea la Cupa României la sambo
IN Categoria Sambo
Start de an foarte bun pentru reprezentanta Clubului Sportiv Municipal Br─âila, Maria Naidin
2022-03-10 Maria Naidin, campioan─â na╚Ťional─â la sambo, junioare
IN Categoria Sambo
La competi╚Ťia de la Izvorani, Maria Naidin, care se preg─âte╚Öte sub ├«ndrumarea antrenorului lotului na╚Ťional de sambo, Viorel G├ósc─â, a cucerit medalia de aur la juniori, iar la tineret a devenit vicecampioan─â na╚Ťional─â.
2022-01-19 Sambo, din nou în frunte și în 2021
IN Categoria Sambo
Sambo a fost din nou lider ├«n top-ul sporturilor la CSM Br─âila ├«n 2021. Sportivii preg─âti╚Ťi de antrenoarea Carmen Constantin au devenit campioni na╚Ťionali, au urcat pe podiumul de premiere ╚Öi ╚Öi-au trecut ├«n cont dou─â medalii de bronz, una la europenele de juniori ╚Öi una la mondialele de tineret.
2021-11-01 CSM Br─âila a cucerit opt medalii la na╚Ťionalele de sambo
IN Categoria Sambo
Sportivii de la CSM Br─âila care au participat la Campionatul Na╚Ťional de sambo pentru cade╚Ťi ╚Öi seniori au cucerit opt medalii.
2021-11-01 Maria Naidin și Paul Scurtu participă la mondialele de sambo
IN Categoria Sambo
Cei doi sportivi de la CSM Brăila, Maria Naidin și Paul Scurtu au plecat spre Thessaloniki, Grecia, pentru a reprezenta clubul brăilean și România, la Campionatul Mondial de sambo pentru juniori și tineret.
2021-11-01 Paul Scurtu, medaliat cu bronz la mondialele de sambo
IN Categoria Sambo
România a participat cu 7 sportivi la Campionatul Mondial de sambo pentru juniori și tineret care a avut loc la Thessaloniki, Grecia, și a cucerit două medalii
2021-09-15 Maria Naidin ╚Öi Paul Scurtu sunt dubli campioni na╚Ťionali la Sambo
IN Categoria Sambo
Reprezentan╚Ťii sec╚Ťiei de Sambo de la CSM Br─âila au avut evolu╚Ťii foarte bune la Campionatul Na╚Ťional pentru juniori ╚Öi tineret ╚Öi au ob╚Ťinut 4 medalii de aur ╚Öi una de bronz la juniori iar la cea de a doua categorie de v├órst─â br─âilenii au bifat 2 medalii de aur ╚Öi 4 de bronz.
2019-10-01 Salbă de medalii pentru CSM Brăila la naţionalele de sambo
IN Categoria Sambo
Reprezentan┼úii sec┼úiei de sambo de la CSM Br─âila au ob┼úinut rezultate remarcabile la Campionatele Na┼úionale de sambo care au avut loc ├«n weekend-ul trecut la Izvorani. ├Äns─â nu doar cei ┼čase sportivi br─âileni au urcat de mai multe ori pe podiumul de premiere, ci ┼či antrenoarea Carmen Constantin a devenit campioan─â na┼úional─â de senioare la edi┼úia din acest an.
2019-08-21 C─ât─âlina Varvaruc se preg─âte┼čte la Buftea cu lotul na┼úional de sambo
IN Categoria Sambo
Sportiva legitimat─â la CSM Br─âila C─ât─âlina Varvaruc se afl─â de pe 12 august ├«ntr-un cantonament de preg─âtire la Buftea cu lotul na┼úional de sambo al Rom├óniei. Acest stagiu se va ├«ncheia pe data de 22 august, ├«ns─â ├«ntre 19 ┼či 21 lotul de sambo al ┼ú─ârii noastre va efectua o preg─âtire comun─â la Khotovo, cu lotul na┼úional al Rusiei. Cantonament de preg─âtire ├«n vederea prticip─ârii la Campionatele Mondiale care vor avea loc ├«ntre 11 ┼či 13 octombrie 2019, ├«n Uzbekistan.
2019-02-08 Trei sportivi de la CSM Brăila la loturile naţionale
IN Categoria Sambo

Componente ale lotului na┼úional de sambo al României, Teodora Naidin ┼či C─ât─âlina Varvaruc, sportive preg─âtite la CSM Br─âila de antrenoarea Carmen Constantin, sunt, începând de luni, 4 februarie, la Buftea, unde se preg─âtesc timp de o s─âpt─âmân─â apoi de pe 10 pân─â pe 21 februarie urmeaz─â s─â plece într-un stagiu de preg─âtire în Belarus. Acest─â perioad─â de preg─âtire se va finaliza cu un turneu A, interna┼úional, de sambo pentru sportive senioare, la care va participa numai C─ât─âlina Varvaruc, deoarece aceasta a împlinit deja 18 ani.

2019-01-08 Sambo - sportul numărul unu în 2018 la CSM Brăila
IN Categoria Sambo
Sec┼úiile de judo ┼či sambo de la CSM B─âila au avut ┼či ├«n acest an rezultate notabile ├«n competi┼úiile na┼úionale ┼či interna┼úionale. Iar sec┼úia de sambo, un sport care a devenit disciplin─â sportiv─â olimpic─â de la 30 noiembrie 2018, este num─ârul unu la CSM Br─âila.
2018-08-28 Teodora Naidin, vicecampioan─â mondial─â ┼čcolar─â la Sambo
IN Categoria Sambo
S─âpt─âm├ón─â trecut─â, Teodora Naidin, de la Clubul Sportiv Municipal Braila, a bifat un nou succes interna┼úional, sportiva preg─âtit─â de antrenoarea Carmen Constantin devenind vicecampioan─â mondial─â ┼čcolar─â la Sambo. La competi┼úia care s-a desf─â┼čurat ├«n Rusia, br─âileanca a avut o presta┼úie foarte bun─â la categoria 52 kg ┼či a cucerit medalia de argint. Iar acest succes vine dup─â o alt─â premier─â realizat─â ├«n luna aprilie de Teodora Naidin, la europenele de juniori la Sambo de la Praga, unde sportiva de la CSM Br─âila a cucerit medalia de bronz la categoria 56 kg.
2018-05-02 Teodora Naidin ┼či C─ât─âlina Varvaruc, ├«n lotul Rom├óniei pentru mondialele de sambo
IN Categoria Sambo
La cinci ani de la ├«nfiin┼úare, sec┼úia de sambo a ob┼úinut primele rezultate notabile la o competi┼úie interna┼úional─â, Teodora Naidin a cucerit medalia de bronz, la categoria 52 kg, la Campionatul European rezervat junioarelor care a avut loc ├«n urm─â cu pu┼úin timp la Praga, iar colega ei, C─ât─âlina Varvaruc s-a clasat pe locul al cincilea la categoria 56 kg, la aceea┼či competi┼úie.
2018-05-02 Un nou succes notabil al secţiei de sambo de la CSM Brăila
IN Categoria Sambo
La pu┼úin timp de la Campionatul European de sambo pentru junioare, unde au avut evolu┼úii foarte bune, Teodora Naidin ┼či C─ât─âlina Varvaruc au participat ├«n weekend-ul trecut, la Bucure┼čti, la na┼úionalele de sambo rezervate senioarelor, unde au cucerit medaliile de argint.
2018-04-18 O nou─â premier─â la CSM Br─âila
IN Categoria Sambo
Secţia se sambo a Clubului Sportiv Municipal Brăila a bifat în weekend-ul trecut primul succes internaţional, după ce Teodora Naidin a urcat pe treapta a treia a podiumului de premiere, la categoria 56 kg, la Campionatul European de Sambo care a avut loc săptămâna trecută la Praga.
2018-03-19 Trei medalii de aur ┼či una de argint pentru CSM Br─âila la na┼úionalele de sambo
IN Categoria Sambo
La edi┼úia 2018 a Campionatului Na┼úional de sambo pentru juniori ┼či tineret, care a avut loc ├«n weekend-ul trecut, la Bucure┼čti, CSM Br─âila a participat cu dou─â sportive, C─ât─âlina Varvaruc ┼či Teodora Naidin ┼či a ob┼úinut trei medalii de aur ┼či una de argint. Mai mult, ambele sportive ┼či-au asigurat biletele pentru Campionatul European de sambo, de luna viitoare, de la Praga.
2017-11-03 CSM Brăila a cucerit patru medalii de aur la naţionalele de sambo pentru cadeţi
IN Categoria Sambo
La edi┼úia din acest an a Campionatului Na┼úional de sambo rezervat cade┼úilor, CSM Br─âila a participat cu patru sportivi de la grupa antrenoarei Carmen Constantin ┼či to┼úi au cucerit titlurile de campioni na┼úionali.
2017-09-19 Andreea Marinescu, dublă campioană naţională la sambo
IN Categoria Sambo
La edi┼úia 2017 a Campionatelor Na┼úionale de sambo pentru juniori ┼či tineret, care au avut loc ├«n weekend-ul trecut la Bucure┼čti, CSM Br─âila a participat cu patru sportivi ┼či a ob┼úinut 8 medalii: 3 de aur ┼či 5 de argint.
2017-05-09 Argint pentru Cătălina Varvaruc la naţionalele de sambo pentru senioare
IN Categoria Sambo
La edi┼úia din acest an a Campionatului Na┼úional de sambo, CSM Br─âila a participat cu dou─â sportive cadete ┼či a ob┼úinut o medalie de argint ┼či un loc cinci.
2016-11-23 Brăilenii au cucerit 3 medalii la naţionale si 3 medalii la concursul national de sambo
IN Categoria Sambo
Reprezentan┼úii sec┼úiei de sambo de la CSM Br─âila, preg─âti┼úi de antrenoarea Carmen Constantin, au cucerit 6 medalii, 3 de aur la concursul National Juniori mici ┼či 3 de bronz la campionatul National de sambo, care a avut loc in perioada 18-19 noiembrie 2016 la Ploiesti.
ULTIMILE STIRI
Robert Jitaru, locul al 5-lea la Campionatul European de box seniori
IN Categoria Box 2024-04-29
Clubul Sportiv Municipal Braila a avut un pugilist in lotul national de box seniori la Campionatul European care a avut loc la Belgrad, este vorba despre Robert Jitaru.
CSM Braila a organizat ireprosabil Cupa Romaniei la box pentru cadeti
IN Categoria Box 2024-04-16
Prima competitie oficiala de box din 2024 organizata la Braila, Cupa Romaniei la cadeti, a fost o reusita din toate punctele de vedere, atat din punct de vedere al organizarii, care a fost ireprosabila, cat si din punct de vedere al "tolbei" cu premii, 5 la numar, mai precis 3 medalii de aur si 2 de bronz.
Cupa Romaniei la box cadeti. Victorii inainte de limita obtinute de sportivii de la CSM Braila
IN Categoria Box 2024-04-15
In cea de-a doua zi a Cupei Romaniei la box si a Concursului national de box au urcat in ring si trei pugilisti braileni.
FACEBOOK