Str. Carantina, nr. 4 +40.239619205 csm_braila@yahoo.com
Club Sportiv Municipal Braila
"Activitatea sportiva si de performanta sunt gratuite pentru orice nivel"
Despre Stiri Sectii Baze Sportive Administratie Contact
Canotorii de la CSM Brăila au cucerit aurul la Dragon-Boat
2016-10-29 Canotorii de la CSM Brăila au cucerit aurul la Dragon-Boat
IN Categoria Kaiac Canoe
Secţia de kaiac canoe de la CSM Brăila a încheiat anul competiţional cu o medalie de aur la Campionatul Naţional de Dragon Boat. De fapt, juniorii brăileni şi-au păstrat titlul naţional cucerit anul trecut la prima ediţie a acestei competiţii. Componenţii ambarcaţiunii brăilene care au urcat pe prima treaptă a podiumului de premiere au fost Marin Blându - toboşarul echipajului, Mihai Pârvu, Gheorghe Viliman, Victor Săraru, Paul Musceleanu, George Ene, Ciprian Sârbu, George Niculescu, Ionel Bordianu, Alexandru Bătrânu, Victor Văsii şi cârmaciul Gheorghe Costantinov. Cu o zi înaintea naţionalelor de Dragon Boat s-a desfăşurat Campionatul Naţional de kaiac canoe master, competiţie la care CSM Brăila şi-a trecut în cont două medalii de argint la categoria de vârstă 35-44 ani, una la canoe 1 - 200 m, prin Marius Pârvu, cealată la canoe 2 - 200 m, prin Marius Pârvu şi Gheorghe Constatinov. "Am încheiat cu un rezultat foarte bun anul competiţional 2016, o medalie de aur la juniori, iar în total, pe plan naţional avem 20 de medalii, dar mai sunt şi cele obţinute de Stoian la europenele şi mondialele de juniori. Pot spune că secţia de kaiac canoe şi-a depăşit obiectivele propuse", a declarat antrenoarea emerită Florentina Ion. Imediat după ce au obţinut medalia de aur la naţionalele de Dragon Boat, sportivii brăileni au plecat la Tulcea pentru a participa la tradiţionalul concurs al canotcilor pe care îl organizează Ivan Patzaichin. Echipajul de la CSM Brăila a avut neşansa de a concura în seria cea mai bună şi nu s-a calificat în finală, însă potrivit timpilor obţinuţi de echipajele prezente la Tulcea, Brăila a obţinut poziţia a patra. "La Tulcea au fost trei serii, nu ne-am calificat în finală, însă am avut al patrulea timp. Eu consider că am făcut o impresie frumoasă şi în acest an cu toate că nu am urcat pe podium", a mai spus Florentina Ion. La competiţia de la Tulcea, din echipajul clubului a făcut parte şi directorul Dumitru Blănaru, care l-a înlocuit în ultimul moment pe Paul Musceleanu care s-a accidentat. Componenţa canotcii brăilene a fost următoarea: Victor Săraru, Gheorghe Viliman, George Ene, Ciprian Sârbu, Dumitru Blănaru, Victor Văsii, George Niculescu, Ionel Bordianu, Gheorghe Constatinov, Marian Ionescu, George Belioglu.
2019-08-12
George Ene a concurat la Campionatul Mondial de kaiac canoe de la Bascov
IN Categoria Kaiac Canoe
Reprezentantul secţiei de kaiac canoe de la CSM Brăila, George Ene, a fost titular în lotul României la Campionatul Mondial de kaiac canoe care a avut loc în perioada 1-4 august la Bascov.
2019-07-31
Un brăilean reprezintă România la Campionatul Mondial de kaiac canoe
IN Categoria Kaiac Canoe
Reprezentantul secţiei de kaiac canoe de la CSM Brăila, George Ene, a fost convocat la lotul naţional al României, care în perioada 1-4 august va participa la Campionatul Mondial de kaiac canoe pentru juniori şi tineret U23.
2019-07-31
CSM Brăila a organizat Cupa Dunării - Memorialul Dumitru Constantin
IN Categoria Judo
La ediţia din acest an a Cupei Dunării - Memorialul Dumitru Constantin, competiţie organizată de secţia de judo de la CSM Brăila şi finanţată de DJST Brăila, în afară de sportivii brăileni au mai participat judoka de la CS Metalul Beta Buzău şi CSS Galaţi.
Categorii
Atletism (73)
Box (126)
Ciclism (15)
Dirt-track (48)
Judo (31)
Kaiac Canoe (42)
Natatie (19)
Sambo (15)
Tenis de camp (6)
Triatlon (6)
Volei (13)