Str. Carantina, nr. 4 +40.239619205 csm_braila@yahoo.com
Club Sportiv Municipal Braila
"Activitatea sportiva si de performanta sunt gratuite pentru orice nivel"
Despre Stiri Sectii Baze Sportive Administratie Contact
Trei medalii la naţionalele de kaiac canoe - juniori
2016-10-29 Trei medalii la naţionalele de kaiac canoe - juniori
IN Categoria Kaiac Canoe
Sâmbăta trecută, brăilenii s-au calificat în două finalele ale Campionatului Naţional de kaiac canoe - probe de viteză şi în ambele au urcat pe podium. Alexandru Gheorghe Stian, Victor Săraru, Mihai Ivanov şi Mihai Pârvu au devenit vicecampioni naţionali la canoe 4 - 1000 m iar George Niculescu şi Alexandru Bătrânu au obţinut bronzul la kaiac 2 - 1000 m. Duminică, Alexandru Gheorghe Stian a cucerit medalia de argint la canoe 1 - 200 m. Brăilenii au fost foarte aproape de podium şi în proba de kaiac 4 - 1000 m, unde echipajul format din George Niculescu, George Belioglu, Elvis Baltă şi Alexandru Bătrânu s-au clasat pe locul al patrulea."Am obţinut trei medalii, două de argint şi una de bronz, rezultate foarte bune în condiţiile în care sportivul nostru numărul unu, Stoian, a fost răcit destul de serios, iar acest lucru i-a afectat evoluţia. Este un copil sufletist şi a tras de el cât a putut în probele la care a concurat. Pe ansamblu, ţinând cont şi de condiţiile în care ne pregătim noi la Brăila pe Dunăre, rezultatele sunt foarte bune", a declarat antrenoarea Florentina Ion. Duminică, la prânz, pe apele lacului Bascov s-a desfăşurat Concursul Naţional Criteriul Olimpic, la care au participat şi sportivii brăileni.
2019-08-12
George Ene a concurat la Campionatul Mondial de kaiac canoe de la Bascov
IN Categoria Kaiac Canoe
Reprezentantul secţiei de kaiac canoe de la CSM Brăila, George Ene, a fost titular în lotul României la Campionatul Mondial de kaiac canoe care a avut loc în perioada 1-4 august la Bascov.
2019-07-31
Un brăilean reprezintă România la Campionatul Mondial de kaiac canoe
IN Categoria Kaiac Canoe
Reprezentantul secţiei de kaiac canoe de la CSM Brăila, George Ene, a fost convocat la lotul naţional al României, care în perioada 1-4 august va participa la Campionatul Mondial de kaiac canoe pentru juniori şi tineret U23.
2019-07-31
CSM Brăila a organizat Cupa Dunării - Memorialul Dumitru Constantin
IN Categoria Judo
La ediţia din acest an a Cupei Dunării - Memorialul Dumitru Constantin, competiţie organizată de secţia de judo de la CSM Brăila şi finanţată de DJST Brăila, în afară de sportivii brăileni au mai participat judoka de la CS Metalul Beta Buzău şi CSS Galaţi.
Categorii
Atletism (73)
Box (126)
Ciclism (15)
Dirt-track (48)
Judo (31)
Kaiac Canoe (42)
Natatie (19)
Sambo (15)
Tenis de camp (6)
Triatlon (6)
Volei (13)