Str. Carantina, nr. 4 +40.239619205 csm_braila@yahoo.com
Club Sportiv Municipal Braila
"Activitatea sportiva si de performanta sunt gratuite pentru orice nivel"
Despre Stiri Sectii Baze Sportive Administratie Contact
Start foarte bun pentru Anamaria Ioniţă în 2017
2017-02-13 Start foarte bun pentru Anamaria Ioniţă în 2017
IN Categoria Atletism
Brăileanca Anamaria Ioniţă a cucerit medalia de argint la pentatlon, probă din Capionatul Naţional de probe combinate care a avut loc sâmbăta trecută la Bucureşti. Atleta cu dublă legitimare, CSM Brăila – CSU Piteşti a avut evoluţii constante în toate cele cinci probe la care a concurat, însă cea care a fost practic decisivă în obţinerea argintului a fost proba de arucare a greutăţii, unde a reuşit o performanţă de 10,70 m. La garduri Ioniţă a scos timpul de 8:64 secunde, a sărit peste ştacheta ridicată la 1,65 m, a sărit 5,76 m la lungime, iar la 800 m plat a scos un timp bun, 2:31:20 minute. Cu aceste rezultate Anamaria Ioniţă a devenit vicecampioană naţională, titlul fiind cucerit de Andreea Panţuroiu. “Obiectiv îndeplinit. Mi-am dorit o clasare pe podium, iar concurenţa a fost foarte mare, 12 atlete s-au luptat pentru primele trei poziţii, de aceea eu consider că am păşit cu dreptul în noul sezon competiţional”, ne-a declarat Anamaria Ioniţă. Tot sâmbăta trecută atleta a participat şi la proba de 60 m plat, din cadrul Grand Prix-ului atletic, desfăşurat la scurt timp după încheierea Campionatului Naţional de probe combinate la feminin. Ioniţă s-a clasat pe locul al doilea la sprint, timul realizat fiind unul bun pentru această perioadă de pregătire, 7:77 secunde. Duminică sportiva a concurat şi la 60 m garduri.
2019-05-13
CSM Brăila are deja 2 medalii de bronz la naţionalele de box ale cadeţilor
IN Categoria Box
În perioada 6-11 mai, la Sala Sporturilor din Târgu Jiu se desfăşoară finalele Campionatului Naţional de box pentru cadeţi, competiţie la care deja, doi pugilişti de la CSM Brăila au asigurate medaliile de bronz.
2019-05-02
CSM Brăila a cucerit 5 medalii la naţionalele de kaiac canoe de primăvară
IN Categoria Kaiac Canoe
La ediţia 2019 a Campionatului Naţional de primăvară la kaiac canoe, care a avut loc la Bascov, CSM Băila a avut reprezentanţi pe podium la toate categoriile de vârstă. Secţia de kaiac canoe a clubului brăilean, coordonată de antrenorii Florentina Ion şi Gheorghe Constantinov, a participat cu 16 sportivi şi a cucerit cinci medalii.
2019-05-02
Andreea Ciolacu a bifat al patrulea titlu naţional consecutiv la duatlon
IN Categoria Triatlon
Reprezentanta secţiei de triatlon a Clubului Sportiv Municipal Brăila, Andreea Ciolacu, sportivă pregătită de antrenorul Eugen Simion, a cucerit de curând cel de-al patrulea titlu naţional consecutiv la duatlon, primul la juniori, celelalte trei la tineret, la categoriile de vârstă U20, U21 şi U23.
Categorii
Atletism (73)
Box (125)
Ciclism (15)
Dirt-track (42)
Judo (30)
Kaiac Canoe (39)
Natatie (19)
Sambo (15)
Tenis de camp (5)
Triatlon (5)
Volei (13)