Str. Carantina, nr. 4 +40.239619205 csm_braila@yahoo.com
Club Sportiv Municipal Braila
"Activitatea sportiva si de performanta sunt gratuite pentru orice nivel"
Despre Stiri Sectii Baze Sportive Administratie Contact
Start foarte bun pentru Anamaria Ioniţă în 2017
2017-02-13 Start foarte bun pentru Anamaria Ioniţă în 2017
IN Categoria Atletism
Brăileanca Anamaria Ioniţă a cucerit medalia de argint la pentatlon, probă din Capionatul Naţional de probe combinate care a avut loc sâmbăta trecută la Bucureşti. Atleta cu dublă legitimare, CSM Brăila – CSU Piteşti a avut evoluţii constante în toate cele cinci probe la care a concurat, însă cea care a fost practic decisivă în obţinerea argintului a fost proba de arucare a greutăţii, unde a reuşit o performanţă de 10,70 m. La garduri Ioniţă a scos timpul de 8:64 secunde, a sărit peste ştacheta ridicată la 1,65 m, a sărit 5,76 m la lungime, iar la 800 m plat a scos un timp bun, 2:31:20 minute. Cu aceste rezultate Anamaria Ioniţă a devenit vicecampioană naţională, titlul fiind cucerit de Andreea Panţuroiu. “Obiectiv îndeplinit. Mi-am dorit o clasare pe podium, iar concurenţa a fost foarte mare, 12 atlete s-au luptat pentru primele trei poziţii, de aceea eu consider că am păşit cu dreptul în noul sezon competiţional”, ne-a declarat Anamaria Ioniţă. Tot sâmbăta trecută atleta a participat şi la proba de 60 m plat, din cadrul Grand Prix-ului atletic, desfăşurat la scurt timp după încheierea Campionatului Naţional de probe combinate la feminin. Ioniţă s-a clasat pe locul al doilea la sprint, timul realizat fiind unul bun pentru această perioadă de pregătire, 7:77 secunde. Duminică sportiva a concurat şi la 60 m garduri.
2019-07-12
Municipalul găzduiește primele etape ale Campionatului Național de dirt track
IN Categoria Dirt-track
În acest weekend pe pista stadionului Municipal vor avea loc primele două etape ale Campionatului Național individual de dirt track, competiție rezervată doar sportivilor seniori în acest an.
2019-07-12
Cupa CSM Brăila la kaiac canoe o reușită
IN Categoria Kaiac Canoe
La fel ca în fiecare an și în 2019, în jur de 70 de sportivi de la cinci cluburi, CSM Brăila, CSM Dunărea Galați, CSS Galați, CSS Tulcea și CSM Danubiu Tulcea au participat la cea de a opta ediție a Cupei CSM Brăila de primăvară la kaiac canoe și, ca de fiecare dată, gruparea sportivă brăileană, pregătită de antrenoarea emerită Florentina Ion, s-a clasat pe primul loc într-un clasament neoficial pe cluburi.
2019-06-25
Tudor Ciolacu, învingător la Pegas Duatlon Buftea
IN Categoria Triatlon
La ediţia 2019 a concursului de duatlon Pegas Duatlon Buftea care a avut loc în weekend-ul trecut la Buftea şi la care au luat startul 98 de sportivi, Tudor Ciolacu, legitimat CSM Brăila, a urcat de două ori pe podiumul de premiere.
Categorii
Atletism (73)
Box (125)
Ciclism (15)
Dirt-track (43)
Judo (30)
Kaiac Canoe (40)
Natatie (19)
Sambo (15)
Tenis de camp (6)
Triatlon (6)
Volei (13)