Str. Carantina, nr. 4 +40.239619205 csm_braila@yahoo.com
Club Sportiv Municipal Braila
"Activitatea sportiva si de performanta sunt gratuite pentru orice nivel"
Despre Stiri Sectii Baze Sportive Administratie Contact
Trei medalii pentru CSM Brăila, la naţionalele de kaiac canoe
2017-05-09 Trei medalii pentru CSM Brăila, la naţionalele de kaiac canoe
IN Categoria Kaiac Canoe
La ediţia din acest an a Campionatului Naţional de primăvară la kaiac canoe, competiţie rezervată juniorilor II şi cadeţilor, CSM Brăila a obţinut trei medalii, una de argint şi două de bronz. Vicecampioni naţionali au devenit Victor Văsii şi George Ene, în proba de kaiac 2 – 1000 m, juniori II, iar în posesia medaliilor de bronz au intrat Paul Musceleanu, la canoe 1 – 200 m, precum şi echipajul format din Victor Văsii şi George Ene, în proba de kaiac 2 – 200 m, tot la aceeaşi categorie de vârstă. Văsii şi Ene s-au clasat pe locul al patrulea în proba de kaiac 2 – 3000 m. “Rezultatele sunt normale pe undeva, pentru că, din cauza timpului nefavorabil am ieşit foarte târziu pe Dunăre, iar competiţia de la Bascov a fost programată mai devreme în acest an. Mă aşteptam să ne fie greu, dar şi aşa, cu puţin noroc, am fi putut obţine medalia de bronz la kaiac 2 - 3000 m şi poate aur în loc de argint pe distanţa de 1000 m. Următorul concurs pentru aceste categorii de vârstă va avea loc în august şi până atunci avem destul timp să ne pregătim”, a declarat antrenoarea emerită Florentina Ion. La sfârşitul acestei luni, sportivii secţiei de kaiac canoe de la CSM Brăila vor participa la Cupa CSM, concurs pe care clubul brăilean îl organizează de câţiva ani pe apele lacului Cătuşa din Galaţi, având ca invitate cluburile din judeţul vecin şi din Tulcea. De asemenea, este posibil ca brăilenii care fac parte din lotul naţional de kaiac canoe, juniori II, de la Brăila să participe, la începutul lunii iulie, la Campionatul European de Dragon Boat. “Cupa CSM va fi o competiţie la care îi vom testa în vederea următoarelor competiţii oficiale pe majoritatea sportivilor de la secţia de kaiac canoe şi apoi sper, cu puţin noroc, să participăm şi la europenele de Dragon Boat, unde avem şanse reale la medalii”, a mai spus Florentina Ion.
2019-08-12
George Ene a concurat la Campionatul Mondial de kaiac canoe de la Bascov
IN Categoria Kaiac Canoe
Reprezentantul secţiei de kaiac canoe de la CSM Brăila, George Ene, a fost titular în lotul României la Campionatul Mondial de kaiac canoe care a avut loc în perioada 1-4 august la Bascov.
2019-07-31
Un brăilean reprezintă România la Campionatul Mondial de kaiac canoe
IN Categoria Kaiac Canoe
Reprezentantul secţiei de kaiac canoe de la CSM Brăila, George Ene, a fost convocat la lotul naţional al României, care în perioada 1-4 august va participa la Campionatul Mondial de kaiac canoe pentru juniori şi tineret U23.
2019-07-31
CSM Brăila a organizat Cupa Dunării - Memorialul Dumitru Constantin
IN Categoria Judo
La ediţia din acest an a Cupei Dunării - Memorialul Dumitru Constantin, competiţie organizată de secţia de judo de la CSM Brăila şi finanţată de DJST Brăila, în afară de sportivii brăileni au mai participat judoka de la CS Metalul Beta Buzău şi CSS Galaţi.
Categorii
Atletism (73)
Box (126)
Ciclism (15)
Dirt-track (48)
Judo (31)
Kaiac Canoe (42)
Natatie (19)
Sambo (15)
Tenis de camp (6)
Triatlon (6)
Volei (13)