Str. Carantina, nr. 4 +40.239619205 csm_braila@yahoo.com
Club Sportiv Municipal Braila
"Activitatea sportiva si de performanta sunt gratuite pentru orice nivel"
Despre Stiri Sectii Baze Sportive Administratie Contact
A doua Centură de aur pentru Marian Piţa
2017-05-17 A doua Centură de aur pentru Marian Piţa
IN Categoria Box
Cei doi pugilişti brăileni legitimaţi la Steaua Bucureşti, Marian Piţa şi Robert Jitaru, au avut evoluţii foarte bune la ediţia a  42-a a Centurii de aur, competiţie care a avut loc în Sala Polivalentă din Iaşi. Piţa a cucerit Centura de aur, iar Robert Jitaru pe cea de argint. Cu menţiunea că, fiind uşor accidentat la degetul mijlociu de la mîna dreaptă, Jitaru nu a boxat în finala categoriei 56 kg cu Quiles Burtons din Spania. În semifinale, ambii pugilişti brăileni au obţinut victorii clare: Marian Piţa l-a învins cu o decizie de 5-0 pe bulgarul Petar Draganov, iar Robert Jitaru a câştigat prin abandon în faţa lui Sebastian Arbuz de la SCM Bacău. În finala categoriei 69 kg, Marian Piţa a câştigat, tot în urma unei decizii, cu 5-0 meciul cu Alberto Calotă şi a obţinut pentru a doua oară Centura de aur, prima realizare a lui fiind cea din 2014. În schimb, colegul său de club, Robert Jitaru nu a fost lăsat să boxeze în ultimul act al competiţiei din cauza unei uşoare accidentări. “Ambii pugilişti brăileni au boxat foarte bine la Iaşi, şi-au trimis adversarii la podea şi au obţinut victorii clare. Jitaru s-a accidentat uşor şi nu am vrut să riscăm pentru că peste o lună participă la Campionatul European de box pentru seniori din Ucraina. Şi Mihai Nistor a avut o evoluţie foarte bună. Acum, Piţa şi Jitaru merg în pregătire la Forban, pe 1 iunie plecăm într-un stagiu în Germania, pe 10 iunie revenim în ţară ,iar după numai patru zile decolăm spre Ucraina” a declarat antrenorul federal, Valentin Vrânceanu, cel care îi pregăteşte pe pugiliştii brăileni la clubul Steaua.
2019-05-13
CSM Brăila are deja 2 medalii de bronz la naţionalele de box ale cadeţilor
IN Categoria Box
În perioada 6-11 mai, la Sala Sporturilor din Târgu Jiu se desfăşoară finalele Campionatului Naţional de box pentru cadeţi, competiţie la care deja, doi pugilişti de la CSM Brăila au asigurate medaliile de bronz.
2019-05-02
CSM Brăila a cucerit 5 medalii la naţionalele de kaiac canoe de primăvară
IN Categoria Kaiac Canoe
La ediţia 2019 a Campionatului Naţional de primăvară la kaiac canoe, care a avut loc la Bascov, CSM Băila a avut reprezentanţi pe podium la toate categoriile de vârstă. Secţia de kaiac canoe a clubului brăilean, coordonată de antrenorii Florentina Ion şi Gheorghe Constantinov, a participat cu 16 sportivi şi a cucerit cinci medalii.
2019-05-02
Andreea Ciolacu a bifat al patrulea titlu naţional consecutiv la duatlon
IN Categoria Triatlon
Reprezentanta secţiei de triatlon a Clubului Sportiv Municipal Brăila, Andreea Ciolacu, sportivă pregătită de antrenorul Eugen Simion, a cucerit de curând cel de-al patrulea titlu naţional consecutiv la duatlon, primul la juniori, celelalte trei la tineret, la categoriile de vârstă U20, U21 şi U23.
Categorii
Atletism (73)
Box (125)
Ciclism (15)
Dirt-track (42)
Judo (30)
Kaiac Canoe (39)
Natatie (19)
Sambo (15)
Tenis de camp (5)
Triatlon (5)
Volei (13)