Str. Carantina, nr. 4 +40.239619205 csm_braila@yahoo.com
Club Sportiv Municipal Braila
"Activitatea sportiva si de performanta sunt gratuite pentru orice nivel"
Despre Stiri Sectii Baze Sportive Administratie Contact
A doua Centură de aur pentru Marian Piţa
2017-05-17 A doua Centură de aur pentru Marian Piţa
IN Categoria Box
Cei doi pugilişti brăileni legitimaţi la Steaua Bucureşti, Marian Piţa şi Robert Jitaru, au avut evoluţii foarte bune la ediţia a  42-a a Centurii de aur, competiţie care a avut loc în Sala Polivalentă din Iaşi. Piţa a cucerit Centura de aur, iar Robert Jitaru pe cea de argint. Cu menţiunea că, fiind uşor accidentat la degetul mijlociu de la mîna dreaptă, Jitaru nu a boxat în finala categoriei 56 kg cu Quiles Burtons din Spania. În semifinale, ambii pugilişti brăileni au obţinut victorii clare: Marian Piţa l-a învins cu o decizie de 5-0 pe bulgarul Petar Draganov, iar Robert Jitaru a câştigat prin abandon în faţa lui Sebastian Arbuz de la SCM Bacău. În finala categoriei 69 kg, Marian Piţa a câştigat, tot în urma unei decizii, cu 5-0 meciul cu Alberto Calotă şi a obţinut pentru a doua oară Centura de aur, prima realizare a lui fiind cea din 2014. În schimb, colegul său de club, Robert Jitaru nu a fost lăsat să boxeze în ultimul act al competiţiei din cauza unei uşoare accidentări. “Ambii pugilişti brăileni au boxat foarte bine la Iaşi, şi-au trimis adversarii la podea şi au obţinut victorii clare. Jitaru s-a accidentat uşor şi nu am vrut să riscăm pentru că peste o lună participă la Campionatul European de box pentru seniori din Ucraina. Şi Mihai Nistor a avut o evoluţie foarte bună. Acum, Piţa şi Jitaru merg în pregătire la Forban, pe 1 iunie plecăm într-un stagiu în Germania, pe 10 iunie revenim în ţară ,iar după numai patru zile decolăm spre Ucraina” a declarat antrenorul federal, Valentin Vrânceanu, cel care îi pregăteşte pe pugiliştii brăileni la clubul Steaua.
2019-07-12
Municipalul găzduiește primele etape ale Campionatului Național de dirt track
IN Categoria Dirt-track
În acest weekend pe pista stadionului Municipal vor avea loc primele două etape ale Campionatului Național individual de dirt track, competiție rezervată doar sportivilor seniori în acest an.
2019-07-12
Cupa CSM Brăila la kaiac canoe o reușită
IN Categoria Kaiac Canoe
La fel ca în fiecare an și în 2019, în jur de 70 de sportivi de la cinci cluburi, CSM Brăila, CSM Dunărea Galați, CSS Galați, CSS Tulcea și CSM Danubiu Tulcea au participat la cea de a opta ediție a Cupei CSM Brăila de primăvară la kaiac canoe și, ca de fiecare dată, gruparea sportivă brăileană, pregătită de antrenoarea emerită Florentina Ion, s-a clasat pe primul loc într-un clasament neoficial pe cluburi.
2019-06-25
Tudor Ciolacu, învingător la Pegas Duatlon Buftea
IN Categoria Triatlon
La ediţia 2019 a concursului de duatlon Pegas Duatlon Buftea care a avut loc în weekend-ul trecut la Buftea şi la care au luat startul 98 de sportivi, Tudor Ciolacu, legitimat CSM Brăila, a urcat de două ori pe podiumul de premiere.
Categorii
Atletism (73)
Box (125)
Ciclism (15)
Dirt-track (43)
Judo (30)
Kaiac Canoe (40)
Natatie (19)
Sambo (15)
Tenis de camp (6)
Triatlon (6)
Volei (13)