Str. Carantina, nr. 4 +40.239619205 csm_braila@yahoo.com
Club Sportiv Municipal Braila
"Activitatea sportiva si de performanta sunt gratuite pentru orice nivel"
Despre Stiri Sectii Baze Sportive Administratie Contact
Două medalii de bronz pentru sportivii de la CSM Brăila la naţionalele de kaiac canoe
2017-08-22 Două medalii de bronz pentru sportivii de la CSM Brăila la naţionalele de kaiac canoe
IN Categoria Kaiac Canoe
Reprezentanţii Clubului Sportiv Municipal (CSM) Brăila au obţinut două medalii de bronz şi de cinci ori s-au clasat pe poziţia a patra la Campionatul Naţional de viteză pentru juniori II şi cadeţi. Bianca Tenia a urcat pe treapta a treia a podiumului de premiere la finalul probei de kaiac 1 – 200 m, junioare II, aceeaşi performanţă fiind realizată de Adelin Nedelcu, Vlad Olteanu, Andrei Buzatu şi Valentin Ivan în proba de kaiac 4 – 2000 m, juniori II. La un pas de medalii au fost Paul Musceleanu la canoe 1 – 200 m, George Ene şi Victor Văsii la kaiac 2 – 1000 m, Bianca Tenia la kaiac 1 – 500 m, George Ene, Ciprian Sârbu, Victor Văsii, Valentin Ghenov la kaiac 4 – 1000 m, Andrei Dragu şi Fabio Iosif la canoe 2 – 1000 m. Ciprian Sârbu şi Robert Calaver s-au clasat pe locul al şaselea la kaiac 2 – 200 m, iar Rareş Dragu a ocupat locul al noulea la kaiac 1 – 2000 m juniori III. După naţionale, s-a desfăşurat Concursul Naţional Criteriul Speranţelor Olimpice, o competiţie de selecţie pentru lotul naţional de kaiac canoe juniori II. CSM Brăila a avut patru sportivi care au participat la acest concurs şi doi au reuşit să intre în rândul tricolorilor, Bianca Tenia, care s-a clasat pe locul al doilea în finala A a probei de kaiac 1 – 500 m, şi Robert Calaver, care a obţinut locul al zecelea la kaiac 1 – 1000. “Ca timpi sportivii noştri au mers bine, însă, de data aceasta, la Campionatul Naţional au venit sportivi mult mai bine pregătiţi. Am avut şi ghinion în aproape toate probele în care ne-am clasat pe locul al patrulea, sportivii noştri au fost foarte aproape de podium diferenţele dintre ei şi cei care au luat bronzul au fost de o palmă două la sosire. Trebuie să muncim mai mult şi vor veni şi rezultatele”, ne-a declarat antrenoarea Florentina Ion.
2019-08-12
George Ene a concurat la Campionatul Mondial de kaiac canoe de la Bascov
IN Categoria Kaiac Canoe
Reprezentantul secţiei de kaiac canoe de la CSM Brăila, George Ene, a fost titular în lotul României la Campionatul Mondial de kaiac canoe care a avut loc în perioada 1-4 august la Bascov.
2019-07-31
Un brăilean reprezintă România la Campionatul Mondial de kaiac canoe
IN Categoria Kaiac Canoe
Reprezentantul secţiei de kaiac canoe de la CSM Brăila, George Ene, a fost convocat la lotul naţional al României, care în perioada 1-4 august va participa la Campionatul Mondial de kaiac canoe pentru juniori şi tineret U23.
2019-07-31
CSM Brăila a organizat Cupa Dunării - Memorialul Dumitru Constantin
IN Categoria Judo
La ediţia din acest an a Cupei Dunării - Memorialul Dumitru Constantin, competiţie organizată de secţia de judo de la CSM Brăila şi finanţată de DJST Brăila, în afară de sportivii brăileni au mai participat judoka de la CS Metalul Beta Buzău şi CSS Galaţi.
Categorii
Atletism (73)
Box (126)
Ciclism (15)
Dirt-track (48)
Judo (31)
Kaiac Canoe (42)
Natatie (19)
Sambo (15)
Tenis de camp (6)
Triatlon (6)
Volei (13)