Str. Carantina, nr. 4 +40.239619205 csm_braila@yahoo.com
Club Sportiv Municipal Braila
"Activitatea sportiva si de performanta sunt gratuite pentru orice nivel"
Despre Stiri Sectii Baze Sportive Administratie Contact
Sportivii de la CSM Brăila, specialişti ai probelor de Dragon Boat
2017-09-11 Sportivii de la CSM Brăila, specialişti ai probelor de Dragon Boat
IN Categoria Kaiac Canoe
La ediţia din acest an a Campionatului Naţional de Dragon Boat, sportivii de la CSM Brăila au obţinut două medalii de aur, una la juniori cealaltă la seniori. La juniori este al treilea an consecutiv în care brăilenii cuceresc medalia de aur, echipajul fiind format din Bianca Tenia, George Ene, Mihai Pârvu, Ciprian Sîrbu, Valentin Ghenov, Andrei Dragu, Mircea Văleanu, Adrian Ruşcuţă, Vlad Olteanu, Fabio Iosif, Robert Calaver şi cârmaciul Gheorghe Constantinov. La seniori, echipajul brăilean format din Bianca Tenia, Gheorghe Constantinov, George Ene, Mihai Pârvu, Ciprian Sîrbu, Valentin Ghenov, Andrei Dragu, Mircea Văleanu, Adrian Ruşcuţă, Robert Calaver, Fabio Iosif Fabio, Marius Pârvu a cucerit pentru a doua oară titlul de campioni naţionali. Tot în aceeaşi perioadă, la Bascov au avut loc naţionalele de kaiac canoe pentru veterani, competiţie la care CSM Brăila a mai bifat două medalii de argint, prin Marius Pârvu la canoe 1 – 200 m, categoria 35-44 ani, şi prin Gheorghe Constatinov tot la canoe 1 – 200 m, dar la categoria 55-60 ani. În proba de canoe 2 – 200 m Pârvu şi Constantinov s-au clasat pe locul al treilea. La finalul acestor competiţii au avut loc acţiuni de selecţie pentru completarea loturilor de juniori I şi II. CSM Brăila a participat cu trei sportivi, iar doi dintre ei, Bianca Tenia şi George Ene, au şanse reale să fie incluşi în lotul de juniori I de la Bascov. Pe 6 septembrie, sportivii secţiei de kaiac canoe de la CSM Brăila au reluat pregătirile pe Dunăre în vederea participării la prima ediţia a Campionatului Naţional de maraton. “La Dragon boat ne menţinem supremaţia la juniori, după un an, şi seniorii au revenit în fruntea ierarhiei naţionale. Rezultatele au fost foarte bune şi la naţionalele veteranilor acolo unde am cucerit două medalii de argint şi una de bronz. Satisfacţii am avut şi după selecţia de la loturi pentru că avem doi sportivi care vor fi cooptaţi, Bianca Tenia şi George Ene. Acum ne pregătimm să facem o figură frumoasă şi la prima ediţie a Campionatului Naţional de maraton, o competiţie interesantă în opinia mea”, ne-a declarat antrenoarea Florentina Ion.
2019-08-12
George Ene a concurat la Campionatul Mondial de kaiac canoe de la Bascov
IN Categoria Kaiac Canoe
Reprezentantul secţiei de kaiac canoe de la CSM Brăila, George Ene, a fost titular în lotul României la Campionatul Mondial de kaiac canoe care a avut loc în perioada 1-4 august la Bascov.
2019-07-31
Un brăilean reprezintă România la Campionatul Mondial de kaiac canoe
IN Categoria Kaiac Canoe
Reprezentantul secţiei de kaiac canoe de la CSM Brăila, George Ene, a fost convocat la lotul naţional al României, care în perioada 1-4 august va participa la Campionatul Mondial de kaiac canoe pentru juniori şi tineret U23.
2019-07-31
CSM Brăila a organizat Cupa Dunării - Memorialul Dumitru Constantin
IN Categoria Judo
La ediţia din acest an a Cupei Dunării - Memorialul Dumitru Constantin, competiţie organizată de secţia de judo de la CSM Brăila şi finanţată de DJST Brăila, în afară de sportivii brăileni au mai participat judoka de la CS Metalul Beta Buzău şi CSS Galaţi.
Categorii
Atletism (73)
Box (126)
Ciclism (15)
Dirt-track (48)
Judo (31)
Kaiac Canoe (42)
Natatie (19)
Sambo (15)
Tenis de camp (6)
Triatlon (6)
Volei (13)