Str. Carantina, nr. 4 +40.239619205 csm_braila@yahoo.com
Club Sportiv Municipal Braila
"Activitatea sportiva si de performanta sunt gratuite pentru orice nivel"
Despre Stiri Sectii Baze Sportive Administratie Contact
Generaţie performantă de înotători la CSM Brăila
2019-03-07 Generaţie performantă de înotători la CSM Brăila
IN Categoria Natatie
O delegaţie de înotători pregătiţi de profesorii Cătălin Nistor, Diana Mocanu şi Valeriu Clinciu Stoicescu la CSM Brăila a participat la cea de a 3-a ediţie a competiţiei de nataţie “Cupa Contratimp Chindia” de la Târgovişte, iar rezultatele au fost foarte bune. Palmaresul sportivilor brăileni a fost de 39 de medalii. Lucru îmbucurător pentru antrenorii de la CSM Brăila, în perspectiva Campionatului Naţional de înot de la Bacău şi a Campionatelor Internaţionale de înot ale României care vor avea loc la Bucureşti. La competiţia care s-a desfăşurat în perioada 21-24 februarie au participat 307 sportivi de la 19 cluburi din ţară. Au fost cinci reuniuni care au adunat în total 34 de probe. Organizatorii au acordat cupe, medalii, diplome şi vouchere. Cele mai multe medalii au fost obţinute la juniori de Mădălin Gavrilă. Înotătorul de la CSM Brăila şi-a trecut în cont 11 medalii, 2 de aur, 7 de argint şi 2 de bronz. Tot la juniori, Cristian Ganea a câştigat două probe, de patru ori s-a clasat pe locul al doilea şi de două ori a ocupat poziţia a treia, iar Ioana Harabagiu s-a clasat de două ori pe locul al doilea şi o dată pe al treilea. La cadeţi, în competiţia fetelor de 13 ani Daria Bulancea a bifat 4 medalii, una de aur şi 3 de argint şi, tot la cadeţi, dar la băieţi, Alexandru Ariton a cucerit 3 medalii de aur şi 2 de bronz. Denis Ghionu a obţinut un loc întâi şi două locuri trei, iar Sebastian Lungu a câştigat o probă, o dată s-a clasat pe poziţia a doua şi tot o dată a ocupat locul al treilea. David Papuc şi Eduard Popoacă şi-au adăugat în palmares câte o medalie de bronz fiecare. În afară de cele 39 de medalii, înotătorii de la CSM Brăila au primit şi premii speciale. Astfel, Mădălin Gavrilă a cucerit două cupe şi anume trofeul Diana Mocanu şi trofeul Anca Pătrăşcoiu pentru cea mai bună tehnică la juniori în procedeul spate. Iar Alexandru Ariton a cucerit trofeul Anca Pătrăşcoiu pentru cea mai bună tehnică la cadeţi în procedeul spate. Cristian Ganea a obţinut cea mai bună performanţă, potrivit tabelei internaţionale de punctaj la juniori. Din lotul CSM Brăila au mai făcut parte şi următorii sportivi care, deşi nu au urcat pe podium, prin locurile ocupate au adus puncte echipei brăilene şi anume Denis Leopa, Robert Ciutacu, Andrei Neagu, Alexandru Mazilu, Robert Miloş, Bianca Negrău, Anca Catrina, Matei Ionescu, David Manolescu, Lucia Girip, Răzvan Pleşu, Mario Ciobănescu. “Mi-am dorit un concurs de verificare a pregătirii şi îmi doream rezultate bune dar nu mă aşteptam la atâtea medalii, suntem pe drumul cel bun. Aş dori să mulţumesc Dianei Mocanu şi domnului profesor Stoicescu pentru tot ce au făcut pentrut această echipă, părinţilor şi nu în ultimul rând sportivilor pentru aceste rezultate. Rezultate foarte bune în condiţiile în care această competiţie a devenit atractivă pentru cluburile importante cu secţii de înot din România”, ne-a declarat antrenorul Cătălin Nistor.
2019-05-13
CSM Brăila are deja 2 medalii de bronz la naţionalele de box ale cadeţilor
IN Categoria Box
În perioada 6-11 mai, la Sala Sporturilor din Târgu Jiu se desfăşoară finalele Campionatului Naţional de box pentru cadeţi, competiţie la care deja, doi pugilişti de la CSM Brăila au asigurate medaliile de bronz.
2019-05-02
CSM Brăila a cucerit 5 medalii la naţionalele de kaiac canoe de primăvară
IN Categoria Kaiac Canoe
La ediţia 2019 a Campionatului Naţional de primăvară la kaiac canoe, care a avut loc la Bascov, CSM Băila a avut reprezentanţi pe podium la toate categoriile de vârstă. Secţia de kaiac canoe a clubului brăilean, coordonată de antrenorii Florentina Ion şi Gheorghe Constantinov, a participat cu 16 sportivi şi a cucerit cinci medalii.
2019-05-02
Andreea Ciolacu a bifat al patrulea titlu naţional consecutiv la duatlon
IN Categoria Triatlon
Reprezentanta secţiei de triatlon a Clubului Sportiv Municipal Brăila, Andreea Ciolacu, sportivă pregătită de antrenorul Eugen Simion, a cucerit de curând cel de-al patrulea titlu naţional consecutiv la duatlon, primul la juniori, celelalte trei la tineret, la categoriile de vârstă U20, U21 şi U23.
Categorii
Atletism (73)
Box (125)
Ciclism (15)
Dirt-track (42)
Judo (30)
Kaiac Canoe (39)
Natatie (19)
Sambo (15)
Tenis de camp (5)
Triatlon (5)
Volei (13)