Str. Carantina, nr. 4 +40.239619205 csm_braila@yahoo.com
Club Sportiv Municipal Braila
"Activitatea sportiva si de performanta sunt gratuite pentru orice nivel"
Despre Stiri Sectii Baze Sportive Administratie Contact
Rezultate promiţătoare pentru atleţii copii brăileni la etapa de zonă
2019-03-07 Rezultate promiţătoare pentru atleţii copii brăileni la etapa de zonă
IN Categoria Atletism
Atleţii copii de la cele două cluburi din Brăila, LPS şi CSM au avut prestaţii promiţătoare la etapa de zonă a Campionatului Naţional de atletism care a avut loc sâmbăta trecută la Bucureşti. Andreea Mocanu de la LPS Brăila, atletă pregătită de profesorul Florinel Ilie, a câştigat proba de 60 m garduri a copiilor 1, iar la 60 m plat s-a clasat pe locul al treilea, iar Cosmin Pitulice de la grupa profesoarei Sica Lazăr a ocupat poziţia a doua la garduri. David Gheosu s-a clasat pe locul al patrulea la garduri, iar Georgian Lazăr şi Rareş Serafim au ocupat poziţia a cincea, respectiv a şasea, în finala aceleeaşi probe. Locul al optulea i-a revenit lui Alin Simion. La fete, Ana Anton s-a clasat pe locul al cincilea la garduri, iar ştafeta 4X1 tur, formată din David Gheosu, Alin Simion, Georgian Lazăr, Cosmin Pitulice a ocupat poziţia a treia. “Am participat cu o delegaţie formată din 15 atleţi şi rezultatele au fost promiţătoare, în perspectiva finalelor care vor avea loc pe 23 martie. A fost un bun prilej pentru a vedea unde mai trebuie să lucrăm în următoarea perioadă”, a explicat profesoara Luiza Gorciac. Robert Bălin, de la grupa profesoarei Anamaria Codreanu, de la CSM Brăila, a câştigat proba de garduri. Adelina Dumitrache de la grupa profesoarei Irina Roată a ocupat locul al doilea la 60 m garduri şi a încheiat pe poziţia a cincea proba de 200 m plat. Un alt sportiv de la aceeaşi grupă, Andrei Rădulescu, a trecut al doilea linia de sosire în finala probei de 60 m plat, iar la săritura în lungime a ocupat poziţia a cincea. “Rezultate mulţumitoare. Am văzut timpii pe care i-au realizat sportivii din ţară la această etapă de zonă şi consider că putem spera la medalii la naţionalele copiilor”, ne-a declarat profesoara Irina Roată.
2019-03-19
Andreea Marinescu şi Paul Scurtu participă la naţionalele de judo U23
IN Categoria Judo
Joi, 14 martie, doi sportivi de la CSM Brăila, Andreea Marinescu, categoria 48 kg şi Paul Scurtu, categoria 60 kg, însoţiţi de antrenoare Carmen Constantin, pleacă la Turnu Severin pentru a participa la finalele Campionatului Naţional de judo pentru tineret, mai precis pentru sportivii U23.
2019-03-11
Medalie de argint obtinuta de CSM Braila la naţionalelor de sală rezervate juniorilor II
IN Categoria Atletism
Finala probei de 60 m garduri a naţionalelor de sală rezervate juniorilor II, masculin, este a una în care brăilenii au monopolizat podiumul de premiere.
2019-03-07
Generaţie performantă de înotători la CSM Brăila
IN Categoria Natatie
O delegaţie de înotători pregătiţi de profesorii Cătălin Nistor, Diana Mocanu şi Valeriu Clinciu Stoicescu la CSM Brăila a participat la cea de a 3-a ediţie a competiţiei de nataţie “Cupa Contratimp Chindia” de la Târgovişte, iar rezultatele au fost foarte bune. Palmaresul sportivilor brăileni a fost de 39 de medalii. Lucru îmbucurător pentru antrenorii de la CSM Brăila, în perspectiva Campionatului Naţional de înot de la Bacău şi a Campionatelor Internaţionale de înot ale României care vor avea loc la Bucureşti.
Categorii
Atletism (71)
Box (124)
Ciclism (14)
Dirt-track (42)
Judo (30)
Kaiac Canoe (38)
Natatie (19)
Sambo (15)
Tenis de camp (5)
Triatlon (4)
Volei (12)