Str. Carantina, nr. 4 +40.239619205 csm_braila@yahoo.com
Club Sportiv Municipal Braila
"Activitatea sportiva si de performanta sunt gratuite pentru orice nivel"
Despre Stiri Sectii Baze Sportive Administratie Contact
Rezultate promiţătoare pentru atleţii copii brăileni la etapa de zonă
2019-03-07 Rezultate promiţătoare pentru atleţii copii brăileni la etapa de zonă
IN Categoria Atletism
Atleţii copii de la cele două cluburi din Brăila, LPS şi CSM au avut prestaţii promiţătoare la etapa de zonă a Campionatului Naţional de atletism care a avut loc sâmbăta trecută la Bucureşti. Andreea Mocanu de la LPS Brăila, atletă pregătită de profesorul Florinel Ilie, a câştigat proba de 60 m garduri a copiilor 1, iar la 60 m plat s-a clasat pe locul al treilea, iar Cosmin Pitulice de la grupa profesoarei Sica Lazăr a ocupat poziţia a doua la garduri. David Gheosu s-a clasat pe locul al patrulea la garduri, iar Georgian Lazăr şi Rareş Serafim au ocupat poziţia a cincea, respectiv a şasea, în finala aceleeaşi probe. Locul al optulea i-a revenit lui Alin Simion. La fete, Ana Anton s-a clasat pe locul al cincilea la garduri, iar ştafeta 4X1 tur, formată din David Gheosu, Alin Simion, Georgian Lazăr, Cosmin Pitulice a ocupat poziţia a treia. “Am participat cu o delegaţie formată din 15 atleţi şi rezultatele au fost promiţătoare, în perspectiva finalelor care vor avea loc pe 23 martie. A fost un bun prilej pentru a vedea unde mai trebuie să lucrăm în următoarea perioadă”, a explicat profesoara Luiza Gorciac. Robert Bălin, de la grupa profesoarei Anamaria Codreanu, de la CSM Brăila, a câştigat proba de garduri. Adelina Dumitrache de la grupa profesoarei Irina Roată a ocupat locul al doilea la 60 m garduri şi a încheiat pe poziţia a cincea proba de 200 m plat. Un alt sportiv de la aceeaşi grupă, Andrei Rădulescu, a trecut al doilea linia de sosire în finala probei de 60 m plat, iar la săritura în lungime a ocupat poziţia a cincea. “Rezultate mulţumitoare. Am văzut timpii pe care i-au realizat sportivii din ţară la această etapă de zonă şi consider că putem spera la medalii la naţionalele copiilor”, ne-a declarat profesoara Irina Roată.
2019-05-13
CSM Brăila are deja 2 medalii de bronz la naţionalele de box ale cadeţilor
IN Categoria Box
În perioada 6-11 mai, la Sala Sporturilor din Târgu Jiu se desfăşoară finalele Campionatului Naţional de box pentru cadeţi, competiţie la care deja, doi pugilişti de la CSM Brăila au asigurate medaliile de bronz.
2019-05-02
CSM Brăila a cucerit 5 medalii la naţionalele de kaiac canoe de primăvară
IN Categoria Kaiac Canoe
La ediţia 2019 a Campionatului Naţional de primăvară la kaiac canoe, care a avut loc la Bascov, CSM Băila a avut reprezentanţi pe podium la toate categoriile de vârstă. Secţia de kaiac canoe a clubului brăilean, coordonată de antrenorii Florentina Ion şi Gheorghe Constantinov, a participat cu 16 sportivi şi a cucerit cinci medalii.
2019-05-02
Andreea Ciolacu a bifat al patrulea titlu naţional consecutiv la duatlon
IN Categoria Triatlon
Reprezentanta secţiei de triatlon a Clubului Sportiv Municipal Brăila, Andreea Ciolacu, sportivă pregătită de antrenorul Eugen Simion, a cucerit de curând cel de-al patrulea titlu naţional consecutiv la duatlon, primul la juniori, celelalte trei la tineret, la categoriile de vârstă U20, U21 şi U23.
Categorii
Atletism (73)
Box (125)
Ciclism (15)
Dirt-track (42)
Judo (30)
Kaiac Canoe (39)
Natatie (19)
Sambo (15)
Tenis de camp (5)
Triatlon (5)
Volei (13)