Str. Carantina, nr. 4 +40.239619205 csm_braila@yahoo.com
Club Sportiv Municipal Braila
"Activitatea sportiva si de performanta sunt gratuite pentru orice nivel"
Despre Stiri Sectii Baze Sportive Administratie Contact
Andreea Marinescu şi Paul Scurtu participă la naţionalele de judo U23
2019-03-19 Andreea Marinescu şi Paul Scurtu participă la naţionalele de judo U23
IN Categoria Judo
Joi, 14 martie, doi sportivi de la CSM Brăila, Andreea Marinescu, categoria 48 kg şi Paul Scurtu, categoria 60 kg, însoţiţi de antrenoare Carmen Constantin, pleacă la Turnu Severin pentru a participa la finalele Campionatului Naţional de judo pentru tineret, mai precis pentru sportivii U23. Cei doi reprezentanţi ai CSM-ului brăilean sunt mai mici ca vârstă, dar merg la această competiţie pentru a-şi testa potenţialul în compania unor adversari mai experimentaţi, şansele la medalii fiind mici. “Neavând posibilitatea de a participa la competiţii amicale, ne prezentăm la o finală cu sportivi mai mari ca vârstă şi evident şi ca experienţă competiţională însă vor fi meciuri foarte bune pentru noi. Chiar dacă şansele la medalii sunt mici, faptul că putem concura reprezintă un plus pentru cei doi sportivi brăileni. La această finală puteau participa Cătălina Varvruc şi Teodora Naidin, însă ele vin după o perioadă încărcată de pregătire la lotul naţional de sambo şi au şi ceva probleme medicale. Le las acasă să se odihnească, pentru că mai importantă mi se pare participarea lor la europenele de sambo juniori din aprilie, care vor avea loc la Limasol”, ne-a declarat antrenoarea Carmen Constantin. În altă ordine de idei, patru reprezentanţi ai secţiei de judo de la CSM Brăila au participat la etapa regională a Campionatului Naţional rezervat categoriilor de vârstă U14 şi U16 şi toţi s-au calificat pentru finalele de la Satu Mare, care vor avea loc în perioada 29-31 martie. La Focşani, la etapa regională, Bianca Chirac s-a clasat pe primul loc la categoria 32 kg, aceeaşi performanţă a realizat-o Alexandru Poetaşu la categoria 42 kg, iar Dănuţ Tănase a ocupat poziţia a doua la categoria 34 kg. Toţi trei au participat la U14. La U16, Maria Naidin a obţinut primul loc la categoria 40 kg.
2019-07-12
Municipalul găzduiește primele etape ale Campionatului Național de dirt track
IN Categoria Dirt-track
În acest weekend pe pista stadionului Municipal vor avea loc primele două etape ale Campionatului Național individual de dirt track, competiție rezervată doar sportivilor seniori în acest an.
2019-07-12
Cupa CSM Brăila la kaiac canoe o reușită
IN Categoria Kaiac Canoe
La fel ca în fiecare an și în 2019, în jur de 70 de sportivi de la cinci cluburi, CSM Brăila, CSM Dunărea Galați, CSS Galați, CSS Tulcea și CSM Danubiu Tulcea au participat la cea de a opta ediție a Cupei CSM Brăila de primăvară la kaiac canoe și, ca de fiecare dată, gruparea sportivă brăileană, pregătită de antrenoarea emerită Florentina Ion, s-a clasat pe primul loc într-un clasament neoficial pe cluburi.
2019-06-25
Tudor Ciolacu, învingător la Pegas Duatlon Buftea
IN Categoria Triatlon
La ediţia 2019 a concursului de duatlon Pegas Duatlon Buftea care a avut loc în weekend-ul trecut la Buftea şi la care au luat startul 98 de sportivi, Tudor Ciolacu, legitimat CSM Brăila, a urcat de două ori pe podiumul de premiere.
Categorii
Atletism (73)
Box (125)
Ciclism (15)
Dirt-track (43)
Judo (30)
Kaiac Canoe (40)
Natatie (19)
Sambo (15)
Tenis de camp (6)
Triatlon (6)
Volei (13)