Str. Carantina, nr. 4 +40.239619205 csm_braila@yahoo.com
Club Sportiv Municipal Braila
"Activitatea sportiva si de performanta sunt gratuite pentru orice nivel"
Despre Stiri Sectii Baze Sportive Administratie Contact
Andreea Marinescu şi Paul Scurtu participă la naţionalele de judo U23
2019-03-19 Andreea Marinescu şi Paul Scurtu participă la naţionalele de judo U23
IN Categoria Judo
Joi, 14 martie, doi sportivi de la CSM Brăila, Andreea Marinescu, categoria 48 kg şi Paul Scurtu, categoria 60 kg, însoţiţi de antrenoare Carmen Constantin, pleacă la Turnu Severin pentru a participa la finalele Campionatului Naţional de judo pentru tineret, mai precis pentru sportivii U23. Cei doi reprezentanţi ai CSM-ului brăilean sunt mai mici ca vârstă, dar merg la această competiţie pentru a-şi testa potenţialul în compania unor adversari mai experimentaţi, şansele la medalii fiind mici. “Neavând posibilitatea de a participa la competiţii amicale, ne prezentăm la o finală cu sportivi mai mari ca vârstă şi evident şi ca experienţă competiţională însă vor fi meciuri foarte bune pentru noi. Chiar dacă şansele la medalii sunt mici, faptul că putem concura reprezintă un plus pentru cei doi sportivi brăileni. La această finală puteau participa Cătălina Varvruc şi Teodora Naidin, însă ele vin după o perioadă încărcată de pregătire la lotul naţional de sambo şi au şi ceva probleme medicale. Le las acasă să se odihnească, pentru că mai importantă mi se pare participarea lor la europenele de sambo juniori din aprilie, care vor avea loc la Limasol”, ne-a declarat antrenoarea Carmen Constantin. În altă ordine de idei, patru reprezentanţi ai secţiei de judo de la CSM Brăila au participat la etapa regională a Campionatului Naţional rezervat categoriilor de vârstă U14 şi U16 şi toţi s-au calificat pentru finalele de la Satu Mare, care vor avea loc în perioada 29-31 martie. La Focşani, la etapa regională, Bianca Chirac s-a clasat pe primul loc la categoria 32 kg, aceeaşi performanţă a realizat-o Alexandru Poetaşu la categoria 42 kg, iar Dănuţ Tănase a ocupat poziţia a doua la categoria 34 kg. Toţi trei au participat la U14. La U16, Maria Naidin a obţinut primul loc la categoria 40 kg.
2019-04-17
Atleţii copii de la CSM Brăila s-au remarcat la etapa regională de la Focşani
IN Categoria Atletism
Atleţii copii 2 şi 3 de la CSM Brăila au obţinut rezultate foarte bune la etapa regională a Campionatului Naţional care a avut loc la Focşani, care, din acest an, la aceste categorii de vârstă a fost şi fază finală. Gruparea sportivă brăileană a participat cu 12 sportivi şi toţi au cucerit medalii.
2019-04-17
Cicliştii Tudor Ciolacu şi Andreea Ciolacu şi-au verificat potenţialul la Bucureşti
IN Categoria Ciclism
Doi ciclişti de la CSM Brăila, Tudor Ciolacu şi Andreea Ciolacu, ambii pregătiţi de antrenorul Eugen Simion, au participat pe 6 şi 7 aprilie la două competiţii care au avut loc la Bucureşti, ambele pregătitoare pentru Campionatul Naţional de duatlon care va avea loc peste o săptămână, la Cheile Grădiştei.
2019-03-27
Nouă medalii câștigate de atleții brăileni la naționalele de sală pentru copii 1
IN Categoria Atletism
La 60 metri plat, Andreea Mocanu de la LPS Brăila a câștigat medalia de aur ”la fotografie” cu timpul de 8.25 secunde. În finala băieților de 60 metri plat, Andrei Radian Rădulescu de la CSM Brăila s-a clasat pe locul 3. Sportivul de la CSM Brăila, pregătit de Irina Roată, s-a clasat pe locul 2 în proba de 200 metri plat, cu timpul de 27.35 secunde, la 4 sutimi de secundă de medalia de aur.
Categorii
Atletism (73)
Box (124)
Ciclism (15)
Dirt-track (42)
Judo (30)
Kaiac Canoe (38)
Natatie (19)
Sambo (15)
Tenis de camp (5)
Triatlon (4)
Volei (13)