Str. Carantina, nr. 4 +40.239619205 csm_braila@yahoo.com
Club Sportiv Municipal Braila
"Activitatea sportiva si de performanta sunt gratuite pentru orice nivel"
Despre Stiri Sectii Baze Sportive Administratie Contact
Voleibalistele junioare de la CSM Brăila, testate la Izvorani
2019-03-27 Voleibalistele junioare de la CSM Brăila, testate la Izvorani
IN Categoria Volei
Echipa de volei fete de la CSM Brăila se pregăteşte pentru turneul semifinal al Campionatului Naţional rezervat junioarelor care va avea loc la Bucureşti, în perioada 22-24 martie. Însă, cu toate că s-au calificat în penultima fază a competiţiei, ca să poată participa la ea voleibalistele brăilene au trebuit să se prezinte la Izvorani pentru a da testele care să le permită să meargă la turneul de la Bucureşti. Toate jucătoarele de la CSM Brăila au trecut foarte bine acest examen, iar acum îşi continuă pregătirile în vederea turneului semifinal, unde sunt repartizate în Seria I cu CSS Mihai Bucureşti, LPS Piatra Neamţ şi LPS Mircea Eliade Bucureşti. “Este o serie grea, cu adversare puternice din Bucureşti, dar mergem să ne jucăm şansele, iar eu sunt convinsă că o să facem o impresie frumoasă”, ne-a declarat profesoara Roxana Oancea. Lotul echipei CSM Brăila: Mădălina Durbacă, Andreea Simion, Andreea Stănescu, Laura Radu, Mioara Turiac, Gabriela Stroe, Livia Popa, Georgiana Duru, Teodora Trifan, Andra Popa, Sabina Lupaşcu, Iris Iorga.
2019-07-12
Municipalul găzduiește primele etape ale Campionatului Național de dirt track
IN Categoria Dirt-track
În acest weekend pe pista stadionului Municipal vor avea loc primele două etape ale Campionatului Național individual de dirt track, competiție rezervată doar sportivilor seniori în acest an.
2019-07-12
Cupa CSM Brăila la kaiac canoe o reușită
IN Categoria Kaiac Canoe
La fel ca în fiecare an și în 2019, în jur de 70 de sportivi de la cinci cluburi, CSM Brăila, CSM Dunărea Galați, CSS Galați, CSS Tulcea și CSM Danubiu Tulcea au participat la cea de a opta ediție a Cupei CSM Brăila de primăvară la kaiac canoe și, ca de fiecare dată, gruparea sportivă brăileană, pregătită de antrenoarea emerită Florentina Ion, s-a clasat pe primul loc într-un clasament neoficial pe cluburi.
2019-06-25
Tudor Ciolacu, învingător la Pegas Duatlon Buftea
IN Categoria Triatlon
La ediţia 2019 a concursului de duatlon Pegas Duatlon Buftea care a avut loc în weekend-ul trecut la Buftea şi la care au luat startul 98 de sportivi, Tudor Ciolacu, legitimat CSM Brăila, a urcat de două ori pe podiumul de premiere.
Categorii
Atletism (73)
Box (125)
Ciclism (15)
Dirt-track (43)
Judo (30)
Kaiac Canoe (40)
Natatie (19)
Sambo (15)
Tenis de camp (6)
Triatlon (6)
Volei (13)