Str. Carantina, nr. 4 +40.239619205 csm_braila@yahoo.com
Club Sportiv Municipal Braila
"Activitatea sportiva si de performanta sunt gratuite pentru orice nivel"
Despre Stiri Sectii Baze Sportive Administratie Contact
Voleibalistele junioare de la CSM Brăila, testate la Izvorani
2019-03-27 Voleibalistele junioare de la CSM Brăila, testate la Izvorani
IN Categoria Volei
Echipa de volei fete de la CSM Brăila se pregăteşte pentru turneul semifinal al Campionatului Naţional rezervat junioarelor care va avea loc la Bucureşti, în perioada 22-24 martie. Însă, cu toate că s-au calificat în penultima fază a competiţiei, ca să poată participa la ea voleibalistele brăilene au trebuit să se prezinte la Izvorani pentru a da testele care să le permită să meargă la turneul de la Bucureşti. Toate jucătoarele de la CSM Brăila au trecut foarte bine acest examen, iar acum îşi continuă pregătirile în vederea turneului semifinal, unde sunt repartizate în Seria I cu CSS Mihai Bucureşti, LPS Piatra Neamţ şi LPS Mircea Eliade Bucureşti. “Este o serie grea, cu adversare puternice din Bucureşti, dar mergem să ne jucăm şansele, iar eu sunt convinsă că o să facem o impresie frumoasă”, ne-a declarat profesoara Roxana Oancea. Lotul echipei CSM Brăila: Mădălina Durbacă, Andreea Simion, Andreea Stănescu, Laura Radu, Mioara Turiac, Gabriela Stroe, Livia Popa, Georgiana Duru, Teodora Trifan, Andra Popa, Sabina Lupaşcu, Iris Iorga.
2019-04-17
Atleţii copii de la CSM Brăila s-au remarcat la etapa regională de la Focşani
IN Categoria Atletism
Atleţii copii 2 şi 3 de la CSM Brăila au obţinut rezultate foarte bune la etapa regională a Campionatului Naţional care a avut loc la Focşani, care, din acest an, la aceste categorii de vârstă a fost şi fază finală. Gruparea sportivă brăileană a participat cu 12 sportivi şi toţi au cucerit medalii.
2019-04-17
Cicliştii Tudor Ciolacu şi Andreea Ciolacu şi-au verificat potenţialul la Bucureşti
IN Categoria Ciclism
Doi ciclişti de la CSM Brăila, Tudor Ciolacu şi Andreea Ciolacu, ambii pregătiţi de antrenorul Eugen Simion, au participat pe 6 şi 7 aprilie la două competiţii care au avut loc la Bucureşti, ambele pregătitoare pentru Campionatul Naţional de duatlon care va avea loc peste o săptămână, la Cheile Grădiştei.
2019-03-27
Nouă medalii câștigate de atleții brăileni la naționalele de sală pentru copii 1
IN Categoria Atletism
La 60 metri plat, Andreea Mocanu de la LPS Brăila a câștigat medalia de aur ”la fotografie” cu timpul de 8.25 secunde. În finala băieților de 60 metri plat, Andrei Radian Rădulescu de la CSM Brăila s-a clasat pe locul 3. Sportivul de la CSM Brăila, pregătit de Irina Roată, s-a clasat pe locul 2 în proba de 200 metri plat, cu timpul de 27.35 secunde, la 4 sutimi de secundă de medalia de aur.
Categorii
Atletism (73)
Box (124)
Ciclism (15)
Dirt-track (42)
Judo (30)
Kaiac Canoe (38)
Natatie (19)
Sambo (15)
Tenis de camp (5)
Triatlon (4)
Volei (13)