Str. Carantina, nr. 4 +40.239619205 csm_braila@yahoo.com
Club Sportiv Municipal Braila
"Activitatea sportiva si de performanta sunt gratuite pentru orice nivel"
Despre Stiri Sectii Baze Sportive Administratie Contact
Atleţii copii de la CSM Brăila s-au remarcat la etapa regională de la Focşani
2019-04-17 Atleţii copii de la CSM Brăila s-au remarcat la etapa regională de la Focşani
IN Categoria Atletism
Atleţii copii 2 şi 3 de la CSM Brăila au obţinut rezultate foarte bune la etapa regională a Campionatului Naţional care a avut loc la Focşani, care, din acest an, la aceste categorii de vârstă a fost şi fază finală. Gruparea sportivă brăileană a participat cu 12 sportivi şi toţi au cucerit medalii. “Este pentru prima dată când, la copii 2 şi 3, etapa regională este şi etapă finală. Au fost 8 regiuni şi fiecare dintre ele şi-au desemnat câştigătorii. Noi am participat la Focşani, unde au fost sportivi din cinci judeţe şi ca număr de participanţi şi de locuri pe podium, CSM Brăila s-a clasat pe locul al doilea pe cluburi”, ne-a declarat profesoara Irina Roată. La competiţia atletică a copiilor de la Focşani, Marcel Colţa de la grupa profesoarei Irina Roată s-a clasat pe locul al doilea la biatlon şi pe al treilea în proba de ştafetă, în competiţia rezervată copiilor 2, iar colega lui de grupă, Rebeca Băjănică, a obţinut locul al treilea la biatlon şi a câştigat proba de ştafetă la aceeaşi categorie de vârstă. Roxana Paiul, de la grupa antrenoarei Anamaria Codreanu, a câştigat proba de biatlon a copiilor 2, Eveline Chiojdoiu a ocupat poziţia a doua la biatlon şi a câştigat prioba de ştafetă a copiilor 2, iar Amy Neacşu s-a situat pe primul loc la biatlon şi pe al doilea la ştafetă în concursul copiilor 3. Tot la această categorie de vârstă, Bianca Ichim a bifat două locuri doi, la biatlon şi la ştafetă. Mario Grozea, de la grupa antrenoarei Anamaria Necoară, a câştigat proba de biatlon a copiilor 2 şi s-a clasat pe poziţia a doua la ştafetă şi tot la această categorie de vârstă Nicuşor Pârlog a bifat un loc trei la biatlon şi un loc întâi la ştafetă, Cristina Florea a încheiat biatlonul pe locul al treilea şi la ştafetă a ocupat poziţia a 2 şi tot pe doi s-a clasat Alexandru Sandu la ştafetă. La copii 3, Cristian Zainea a câştigat biatlonul şi a ocupat locul secund la ştafetă, iar Andrei Buruiană a bifat două locuri doi, la biatlon şi la ştafetă.
2019-07-12
Municipalul găzduiește primele etape ale Campionatului Național de dirt track
IN Categoria Dirt-track
În acest weekend pe pista stadionului Municipal vor avea loc primele două etape ale Campionatului Național individual de dirt track, competiție rezervată doar sportivilor seniori în acest an.
2019-07-12
Cupa CSM Brăila la kaiac canoe o reușită
IN Categoria Kaiac Canoe
La fel ca în fiecare an și în 2019, în jur de 70 de sportivi de la cinci cluburi, CSM Brăila, CSM Dunărea Galați, CSS Galați, CSS Tulcea și CSM Danubiu Tulcea au participat la cea de a opta ediție a Cupei CSM Brăila de primăvară la kaiac canoe și, ca de fiecare dată, gruparea sportivă brăileană, pregătită de antrenoarea emerită Florentina Ion, s-a clasat pe primul loc într-un clasament neoficial pe cluburi.
2019-06-25
Tudor Ciolacu, învingător la Pegas Duatlon Buftea
IN Categoria Triatlon
La ediţia 2019 a concursului de duatlon Pegas Duatlon Buftea care a avut loc în weekend-ul trecut la Buftea şi la care au luat startul 98 de sportivi, Tudor Ciolacu, legitimat CSM Brăila, a urcat de două ori pe podiumul de premiere.
Categorii
Atletism (73)
Box (125)
Ciclism (15)
Dirt-track (43)
Judo (30)
Kaiac Canoe (40)
Natatie (19)
Sambo (15)
Tenis de camp (6)
Triatlon (6)
Volei (13)