Str. Carantina, nr. 4 +40.239619205 csm_braila@yahoo.com
Club Sportiv Municipal Braila
"Activitatea sportiva si de performanta sunt gratuite pentru orice nivel"
Despre Stiri Sectii Baze Sportive Administratie Contact
Atleţii copii de la CSM Brăila s-au remarcat la etapa regională de la Focşani
2019-04-17 Atleţii copii de la CSM Brăila s-au remarcat la etapa regională de la Focşani
IN Categoria Atletism
Atleţii copii 2 şi 3 de la CSM Brăila au obţinut rezultate foarte bune la etapa regională a Campionatului Naţional care a avut loc la Focşani, care, din acest an, la aceste categorii de vârstă a fost şi fază finală. Gruparea sportivă brăileană a participat cu 12 sportivi şi toţi au cucerit medalii. “Este pentru prima dată când, la copii 2 şi 3, etapa regională este şi etapă finală. Au fost 8 regiuni şi fiecare dintre ele şi-au desemnat câştigătorii. Noi am participat la Focşani, unde au fost sportivi din cinci judeţe şi ca număr de participanţi şi de locuri pe podium, CSM Brăila s-a clasat pe locul al doilea pe cluburi”, ne-a declarat profesoara Irina Roată. La competiţia atletică a copiilor de la Focşani, Marcel Colţa de la grupa profesoarei Irina Roată s-a clasat pe locul al doilea la biatlon şi pe al treilea în proba de ştafetă, în competiţia rezervată copiilor 2, iar colega lui de grupă, Rebeca Băjănică, a obţinut locul al treilea la biatlon şi a câştigat proba de ştafetă la aceeaşi categorie de vârstă. Roxana Paiul, de la grupa antrenoarei Anamaria Codreanu, a câştigat proba de biatlon a copiilor 2, Eveline Chiojdoiu a ocupat poziţia a doua la biatlon şi a câştigat prioba de ştafetă a copiilor 2, iar Amy Neacşu s-a situat pe primul loc la biatlon şi pe al doilea la ştafetă în concursul copiilor 3. Tot la această categorie de vârstă, Bianca Ichim a bifat două locuri doi, la biatlon şi la ştafetă. Mario Grozea, de la grupa antrenoarei Anamaria Necoară, a câştigat proba de biatlon a copiilor 2 şi s-a clasat pe poziţia a doua la ştafetă şi tot la această categorie de vârstă Nicuşor Pârlog a bifat un loc trei la biatlon şi un loc întâi la ştafetă, Cristina Florea a încheiat biatlonul pe locul al treilea şi la ştafetă a ocupat poziţia a 2 şi tot pe doi s-a clasat Alexandru Sandu la ştafetă. La copii 3, Cristian Zainea a câştigat biatlonul şi a ocupat locul secund la ştafetă, iar Andrei Buruiană a bifat două locuri doi, la biatlon şi la ştafetă.
2019-05-13
CSM Brăila are deja 2 medalii de bronz la naţionalele de box ale cadeţilor
IN Categoria Box
În perioada 6-11 mai, la Sala Sporturilor din Târgu Jiu se desfăşoară finalele Campionatului Naţional de box pentru cadeţi, competiţie la care deja, doi pugilişti de la CSM Brăila au asigurate medaliile de bronz.
2019-05-02
CSM Brăila a cucerit 5 medalii la naţionalele de kaiac canoe de primăvară
IN Categoria Kaiac Canoe
La ediţia 2019 a Campionatului Naţional de primăvară la kaiac canoe, care a avut loc la Bascov, CSM Băila a avut reprezentanţi pe podium la toate categoriile de vârstă. Secţia de kaiac canoe a clubului brăilean, coordonată de antrenorii Florentina Ion şi Gheorghe Constantinov, a participat cu 16 sportivi şi a cucerit cinci medalii.
2019-05-02
Andreea Ciolacu a bifat al patrulea titlu naţional consecutiv la duatlon
IN Categoria Triatlon
Reprezentanta secţiei de triatlon a Clubului Sportiv Municipal Brăila, Andreea Ciolacu, sportivă pregătită de antrenorul Eugen Simion, a cucerit de curând cel de-al patrulea titlu naţional consecutiv la duatlon, primul la juniori, celelalte trei la tineret, la categoriile de vârstă U20, U21 şi U23.
Categorii
Atletism (73)
Box (125)
Ciclism (15)
Dirt-track (42)
Judo (30)
Kaiac Canoe (39)
Natatie (19)
Sambo (15)
Tenis de camp (5)
Triatlon (5)
Volei (13)