Str. Carantina, nr. 4 +40.239619205 csm_braila@yahoo.com
Club Sportiv Municipal Braila
"Activitatea sportiva si de performanta sunt gratuite pentru orice nivel"
Despre Stiri Sectii Baze Sportive Administratie Contact
Un brăilean reprezintă România la Campionatul Mondial de kaiac canoe
2019-07-31 Un brăilean reprezintă România la Campionatul Mondial de kaiac canoe
IN Categoria Kaiac Canoe
Reprezentantul secţiei de kaiac canoe de la CSM Brăila, George Ene, a fost convocat la lotul naţional al României, care în perioada 1-4 august va participa la Campionatul Mondial de kaiac canoe pentru juniori şi tineret U23. Sportivul de la CSM Brăila pregătit de antrenoarea emerită Florentina Ion va concura în proba de kaiac 4 - 500 m rezervată juniorilor. George Ene nu este la prima participare internaţională oficială, brăileanul a făcut parte din lotul României şi la Campionatul European de kaiac canoe din 2018 din Italia. Anul trecut el a concurat în proba de kaiac 2 - 1000 m şi s-a clasat pe locul al şaptelea în finala B. “Mă aşteptam să fie cooptat în lot pentru mondialele de la Bascov pentru că el a fost şi anul trecut, iar prestaţia de la europene a fost una bună. Va fi însă o competiţie foarte grea pentru Ene pentru că la mondiale participă în jur de 1300 de sportivi din 64 de ţări, iar la această probă va fi concurenţă mare. Ene este foarte bine pregătit şi sunt convinsă că va fi la înălţimea cerinţelor acestei competiţii”, ne-a declarat antrenoarea Florentin Ion. În altă ordine de idei, de ieri o delegaţie de 18 sportivi de la CSM Brăila se pregăteşte timp de şapte zile, tot la Bascov, în vederea competiţiilor naţionale oficiale programate în perioada 7-18 august. Acestea sunt următoarele: Campionatul Naţional de kaiac canoe rezervat juniorilor II şi cadeţilor, Campionatului Naţional pentru juniori I, Criteriul Speranţelor Olimpice pentru juniori II, Criteriul Olimpic pentru juniori I, acesta fiind două competiţii de selecţie pentru loturile naţionale, Campionatul Naţional de kaiac canoe masters şi Campionatul Naţional de Dragon Boat. Lotul clubului brăilean cuprinde următorii sportivi: George Ene, Robert Calaver, Vlad Olteanu, Ştefan Dimofte, Ion Paţa, Andrei Buzatu, Matei Ion, Dragoş Ioan, Flavius Urse, Alexandru Andrianof, Alexandru Necula, Ionuţ Lungu, Ionuţ Ghenov, Andy Buja, Andrei Diţă, Alexandru Diţă, Maria Mocanu, Georgian Costache. Lotul care va participa la naţionalele masters va ajunge la Bascov pe data de 14 august, în următoarea componenţă: Gheorghe Constantinov, Marius Pârvu, Laurenţiu Rusu, Adrian Ruşcuţă, Georgian Ivan, George Aramă, Daniel Nistor.
2019-08-12
George Ene a concurat la Campionatul Mondial de kaiac canoe de la Bascov
IN Categoria Kaiac Canoe
Reprezentantul secţiei de kaiac canoe de la CSM Brăila, George Ene, a fost titular în lotul României la Campionatul Mondial de kaiac canoe care a avut loc în perioada 1-4 august la Bascov.
2019-07-31
Un brăilean reprezintă România la Campionatul Mondial de kaiac canoe
IN Categoria Kaiac Canoe
Reprezentantul secţiei de kaiac canoe de la CSM Brăila, George Ene, a fost convocat la lotul naţional al României, care în perioada 1-4 august va participa la Campionatul Mondial de kaiac canoe pentru juniori şi tineret U23.
2019-07-31
CSM Brăila a organizat Cupa Dunării - Memorialul Dumitru Constantin
IN Categoria Judo
La ediţia din acest an a Cupei Dunării - Memorialul Dumitru Constantin, competiţie organizată de secţia de judo de la CSM Brăila şi finanţată de DJST Brăila, în afară de sportivii brăileni au mai participat judoka de la CS Metalul Beta Buzău şi CSS Galaţi.
Categorii
Atletism (73)
Box (126)
Ciclism (15)
Dirt-track (48)
Judo (31)
Kaiac Canoe (42)
Natatie (19)
Sambo (15)
Tenis de camp (6)
Triatlon (6)
Volei (13)