Str. Carantina, nr. 4 +40.239619205 csm_braila@yahoo.com
Club Sportiv Municipal Braila
"Activitatea sportiva si de performanta sunt gratuite pentru orice nivel"
Despre Stiri Sectii Baze Sportive Administratie Contact
CSM Brăila a organizat Cupa Dunării - Memorialul Dumitru Constantin
2019-07-31 CSM Brăila a organizat Cupa Dunării - Memorialul Dumitru Constantin
IN Categoria Judo
La ediţia din acest an a Cupei Dunării - Memorialul Dumitru Constantin, competiţie organizată de secţia de judo de la CSM Brăila şi finanţată de DJST Brăila, în afară de sportivii brăileni au mai participat judoka de la CS Metalul Beta Buzău şi CSS Galaţi. Competiţia s-a desfăşurat pe durata a trei ore, iar antrenorii au decis ca în acest concurs să se defăşoare numai lupte la sol. A fost o repetiţie utilă a sportivilor în perspectiva Campionatului Naţional de Ne-Waza care va avea loc la începutul acestei toamne. Din lotul clubului brăilean au făcut parte şi patru sportivi începători care au demonstrat că au aptitudini pentru această disciplină sportivă. Aceştia au fost Claudiu Ciupercă, Denis Lapşa, Darius Cosma şi Cătălin Popescu. Copii au primit din partea organizatorilor diplome şi cupe. “A fost o competiţie reuşită la care au participat 45 de sportivi, ne-am atins scopul, acela de a ne verifica stadiul de pregătire în vederea naţionalelor de Ne-Waza. A fost prima competiţie la care au concurat şi patru sportivi începători de la secţia noastră de judo şi toţi au lăsat o impresie foarte frumoasă. Cupa Dunării - Memorialul Dumitru Constantin s-a desfăşurat în condiţii foarte bune, la fel ca acelea din concursurile oficiale pentru că atât clubul nostru cât şi DJST Brăila au fost alături de secţia de judo, cea care practic a organizat concursul acesta”, ne-a declarat antrenoarea Carmen Constantin.
2019-08-12
George Ene a concurat la Campionatul Mondial de kaiac canoe de la Bascov
IN Categoria Kaiac Canoe
Reprezentantul secţiei de kaiac canoe de la CSM Brăila, George Ene, a fost titular în lotul României la Campionatul Mondial de kaiac canoe care a avut loc în perioada 1-4 august la Bascov.
2019-07-31
Un brăilean reprezintă România la Campionatul Mondial de kaiac canoe
IN Categoria Kaiac Canoe
Reprezentantul secţiei de kaiac canoe de la CSM Brăila, George Ene, a fost convocat la lotul naţional al României, care în perioada 1-4 august va participa la Campionatul Mondial de kaiac canoe pentru juniori şi tineret U23.
2019-07-31
CSM Brăila a organizat Cupa Dunării - Memorialul Dumitru Constantin
IN Categoria Judo
La ediţia din acest an a Cupei Dunării - Memorialul Dumitru Constantin, competiţie organizată de secţia de judo de la CSM Brăila şi finanţată de DJST Brăila, în afară de sportivii brăileni au mai participat judoka de la CS Metalul Beta Buzău şi CSS Galaţi.
Categorii
Atletism (73)
Box (126)
Ciclism (15)
Dirt-track (48)
Judo (31)
Kaiac Canoe (42)
Natatie (19)
Sambo (15)
Tenis de camp (6)
Triatlon (6)
Volei (13)