Str. Carantina, nr. 4 +40.239619205 csm_braila@yahoo.com
Club Sportiv Municipal Braila
"Activitatea sportiva si de performanta sunt gratuite pentru orice nivel"
Despre Stiri Sectii Baze Sportive Administratie Contact
Adrian Gheorghe şi-a păstrat titlul naţional la dirt track
2019-07-31 Adrian Gheorghe şi-a păstrat titlul naţional la dirt track
IN Categoria Dirt-track
Ultimele două etape ale Campionatului Naţional individual de dirt track au atras, sâmbătă şi duminică, în tribuna stadionului Municipal în jur de 1000 de spectatori pe zi, iar brăilenii au avut satisfacţia că favoriţii din concurs au încheiat competiţia pe podium. Brăileanul Andrei Popa, legitimat la CSTA Bucureşti a devenit vicecampion naţional la seniori, iar Gabriel Comănescu de la CSM Băila, de asemenea un sportiv tânăr, de 24 de ani, care este multiplu campion naţional de juniori şi tineret dar şi medaliat cu aur la un campionat desfăşurat în 2014 în stil Open, a cucerit medalia de bronz. Comănescu putea obţine o poziţie mult mai bună în clasamentul general dacă nu era urmărit de ghinion în etapa inaugurală a acestul campionat. Pe ansamblu, a fost un spectacol agreabil pe pistă, unul urmărit din tribună de foste glorii ale dirt track-ului românesc precum Nicolae Rîureanu, Ion Bobâlneanu, Marian Dobre şi Marius Şoaită. De asemenea, trebuie menţionat faptul că la aceste două etape a participat şi un sportiv român stabilit în Germania, care de curând a înfiinţat o secţie de dirt track în Bucureşti la clubul MRM. Spectacolul de pe pistă şi afluenţa de foste vedete ale acestei discipline sportive l-au determinat pe antrenorul de la CSM Brăila să exclame: “Multi cântau prohodul acestei discipline sportive, dar vă asigur că dirt track-ul nu moare. Dovadă fiind faptul că foste glorii au fost prezente duminică la Brăila, că s-a înfiinţat şi cea de a treia secţie. Pe pistă, în cele două zile, a fost spectacol, iar la final doi brăileni, ambii foarte tineri, au terminat competiţia pe podium. Mai avem copii talentaţi, de la anul competiţia va creşte valoric”. Sâmbătă, etapa a 3-a a Campionatului Naţional individual de dirt track a fost câştigată campionul naţional en titre, Adrian Gheorghe de la CSTA Bucureşti care a acumulat 10 puncte, tot 10 puncte a strâns şi Andrei Popa dar a ocupat locul al doilea pentru că a pierdut manşele directe cu colegul lui de club, iar pe locul al treilea s-a clasat Gabriel Comănescu, de la CSM Brăila cu 8 puncte. Cu 7 puncte, Fănel Popa care a concurat pentru CSTA Bucureşti, s-a clasat pe poziţia a patra, brăilenii Florin Barabaşu şi Ştefan Popa au acumulat câte 2 puncte, iar Aurelian Oaneş de la MRM Bucureşti şi Mircea Agrişan au obţinut câte un singur punct. Clasamentul general provizoriu înaintea ultimei etape avea următoarea configuraţie: 1 Adrian Gheorghe 28 de puncte, 2 Andrei Popa 23 puncte, 3 Gabriel Comănescu 15 puncte, 4 Mircea Agrişan 12 puncte. Duminică dimineaţă, în ultima etapă, câştigător a fost tot Adrian Gheorghe, iar sportivul de la CSTA Bucureşti şi-a păstrat titlul naţional. La general, pe locul secund s-a clasat Andrei Popa, iar bronzul acestei ediţii de campionat i-a revenit lui Gabriel Comănescu. După ultima manşă din campionat primii patru clasaţi au participat la Memorialul Gică Voiculescu, pe care l-a câştigat tot Adrian Gheorghe.
2019-08-12
George Ene a concurat la Campionatul Mondial de kaiac canoe de la Bascov
IN Categoria Kaiac Canoe
Reprezentantul secţiei de kaiac canoe de la CSM Brăila, George Ene, a fost titular în lotul României la Campionatul Mondial de kaiac canoe care a avut loc în perioada 1-4 august la Bascov.
2019-07-31
Un brăilean reprezintă România la Campionatul Mondial de kaiac canoe
IN Categoria Kaiac Canoe
Reprezentantul secţiei de kaiac canoe de la CSM Brăila, George Ene, a fost convocat la lotul naţional al României, care în perioada 1-4 august va participa la Campionatul Mondial de kaiac canoe pentru juniori şi tineret U23.
2019-07-31
CSM Brăila a organizat Cupa Dunării - Memorialul Dumitru Constantin
IN Categoria Judo
La ediţia din acest an a Cupei Dunării - Memorialul Dumitru Constantin, competiţie organizată de secţia de judo de la CSM Brăila şi finanţată de DJST Brăila, în afară de sportivii brăileni au mai participat judoka de la CS Metalul Beta Buzău şi CSS Galaţi.
Categorii
Atletism (73)
Box (126)
Ciclism (15)
Dirt-track (48)
Judo (31)
Kaiac Canoe (42)
Natatie (19)
Sambo (15)
Tenis de camp (6)
Triatlon (6)
Volei (13)