Str. Carantina, nr. 4 +40.239619205 csm_braila@yahoo.com
Club Sportiv Municipal Braila
"Activitatea sportiva si de performanta sunt gratuite pentru orice nivel"
Despre Stiri Sectii Baze Sportive Administratie Contact
George Ene a concurat la Campionatul Mondial de kaiac canoe de la Bascov
2019-08-12 George Ene a concurat la Campionatul Mondial de kaiac canoe de la Bascov
IN Categoria Kaiac Canoe
Reprezentantul secţiei de kaiac canoe de la CSM Brăila, George Ene, a fost titular în lotul României la Campionatul Mondial de kaiac canoe care a avut loc în perioada 1-4 august la Bascov. Brăileanul a concurat în proba de kaiac 4-500 m şi s-a clasat pe locul al patrulea în finala B, echipajul ţării noastre din care a făcut parte şi sportivul de la CSM Brăila fiind cotat cu al 13-lea timp, din 27 de echipaje prezente la startul acestei probe. La ediţia din acest an a mondialelor au participat în jur de 1000 de sportivi din 64 de ţări. Vă reamintim că George Ene a făcut parte din lotul României şi la Campionatul European de kaiac canoe din 2018 din Italia. Anul trecut, el a concurat în proba de kaiac 2 - 1000 m şi s-a clasat pe locul al şaptelea în finala B. După încheierea competiţiei internaţionale, George Ene continuă pregătirile la Bascov în vederea competiţiilor naţionale la care clubul său va participa începând cu data de 8 august. Lotul de la CSM Brăila este coordonat de antrenoarea emerită Florentina Ion şi cuprinde următorii sportivi: George Ene, Robert Calaver, Vlad Olteanu, Ştefan Dimofte, Ion Paţa, Andrei Buzatu, Matei Ion, Dragoş Ioan, Flavius Urse, Alexandru Andrianof, Alexandru Necula, Ionuţ Lungu, Ionuţ Ghenov, Andy Buja, Andrei Diţă, Alexandru Diţă, Maria Mocanu, Georgian Costache. Sportivii care vor participa la naţionalele masters vor ajunge la Bascov pe data de 14 august. Aceştia sunt Gheorghe Constantinov, Marius Pârvu, Laurenţiu Rusu, Adrian Ruşcuţă, Georgian Ivan, George Aramă, Daniel Nistor.
2019-08-12
George Ene a concurat la Campionatul Mondial de kaiac canoe de la Bascov
IN Categoria Kaiac Canoe
Reprezentantul secţiei de kaiac canoe de la CSM Brăila, George Ene, a fost titular în lotul României la Campionatul Mondial de kaiac canoe care a avut loc în perioada 1-4 august la Bascov.
2019-07-31
Un brăilean reprezintă România la Campionatul Mondial de kaiac canoe
IN Categoria Kaiac Canoe
Reprezentantul secţiei de kaiac canoe de la CSM Brăila, George Ene, a fost convocat la lotul naţional al României, care în perioada 1-4 august va participa la Campionatul Mondial de kaiac canoe pentru juniori şi tineret U23.
2019-07-31
CSM Brăila a organizat Cupa Dunării - Memorialul Dumitru Constantin
IN Categoria Judo
La ediţia din acest an a Cupei Dunării - Memorialul Dumitru Constantin, competiţie organizată de secţia de judo de la CSM Brăila şi finanţată de DJST Brăila, în afară de sportivii brăileni au mai participat judoka de la CS Metalul Beta Buzău şi CSS Galaţi.
Categorii
Atletism (73)
Box (126)
Ciclism (15)
Dirt-track (48)
Judo (31)
Kaiac Canoe (42)
Natatie (19)
Sambo (15)
Tenis de camp (6)
Triatlon (6)
Volei (13)