Str. Carantina, nr. 4 +40.239619205 csm_braila@yahoo.com
Club Sportiv Municipal Braila
"Activitatea sportiva si de performanta sunt gratuite pentru orice nivel"
Despre Stiri Sectii Baze Sportive Administratie Contact
Categoria: Box
2019-07-31 Boxerul Eduard Muşat medaliat cu argint la Cupa României
IN Categoria Box
La ediţia 2019 a Cupei României la box, competiţie rezervată cadeţilor care a avut loc săptămâna trecută în sala Sporturilor din Târgu Jiu, pugilistul Eduard Muşat de la CSM Brăila a cucerit medalia de argint la categoria 56 kg.
2019-05-13 CSM Brăila are deja 2 medalii de bronz la naţionalele de box ale cadeţilor
IN Categoria Box
În perioada 6-11 mai, la Sala Sporturilor din Târgu Jiu se desfăşoară finalele Campionatului Naţional de box pentru cadeţi, competiţie la care deja, doi pugilişti de la CSM Brăila au asigurate medaliile de bronz.
2019-03-07 Pugilistul Costică Dafinoiu, cetăţean de onoare al municipiului Brăila
IN Categoria Box
Consilierii municipali brăileni au decis să acorde distincţia de Cetăţean de Onoare al Municipiului Brăila unui sportiv care a reuşit să ducă faima oraşului nostru peste hotare. Este vorba despre singurul pugilist legitimat la un club brăilean care a cucerit o medalie la Jocurile Olimpice la box, Costică Dafinoiu.
2019-02-08 Pugiliştii de la CSM Brăila şi-au testat forţele cu omologii de la Axiopolis Cernavodă
IN Categoria Box
Boxerii de la CSM Brăila au avut prestaţii bune în prima gală amicală din acest an, una cu 13 meciuri, desfăşurată la Cernavodă, în compania sportivilor de la Axiopolis. O gală în care nu s-au acordat decizii, dar în care s-a văzut clar că brăilenii pregătiţi de antrenorii Costică Dafinoiu, Niţă Robu şi Cristian Bălan, prezenţi şi ei la acţiunea de la Cernavodă, au avut evoluţii superioare adversarilor.
2019-02-01 Gală amicală de box între Axiopolis Cernavodă şi CSM Brăila
IN Categoria Box
După aproape o lună de zile de antrenamente, boxerii de la CSM Brăila vor susţine, sâmbătă, la Cernavodă, primele examene din acest an. Cele două cluburi au căzut de acord să organizeze o gală amicală, fiecare dintre cele două grupări sportive având în lot pentru această competiţie câte 13 pugilişti.
2019-01-11 Pugiliştii de la CSM Brăila şi-au realizat obiectivele în 2018
IN Categoria Box
Anul competiţional recent încheiat a fost unul bun pentru secţiunea de box de la CSM Brăila. S-au cucerit multe medalii la nivelul cadeţilor ceea ce înseamnă că gruparea sportivă brăileană la care activează antrenorii Costică Dafinoiu, George Perţea, Niţă Robu şi Cristian Bălan, are viitor în competiţiile naţionale şi internaţionale.
2018-11-19 Cinci medalii pentru cadeţii brăileni de la CSM, la naţionalele de box
IN Categoria Box
În aprilie, şase pugilişti de la CSM Brăila au urcat pe podium la Cupa României, competiţie rezervată cadeţilor. Atunci, Marian Fălcaru a cucerit aurul la categoria 50 kg, Georgian Aelenei, Darius Spirea şi George Dan au obţinut medaliile de argint, iar Matei Dan şi Valentin Avram au urcat pe treapta a treia a podiumului de premiere.
2018-09-06 Pugilista Alina Turtoi, vicecampioană naţională
IN Categoria Box
La ediţia 2018 a Campionatului Naţional de box feminin, competiţie care a avut loc la Eforie Nord, CSM Brăila a participat cu două sportive senioare, Alina Turtoi şi Andreea Bordea, şi a obţiut două medalii, una de argint şi una de bronz.
2018-08-22 România a avut doi finalişti la Cupa Naţiunilor la box
IN Categoria Box
România s-a regăsit printre protagonistele Cupei Naţiunilor la box, competiţie rezervată juniorilor care s-a desfăşurat, săptămâna trecută, în Serbia, şi care a reunit la start 180 de pugilişti din 26 de ţări. Echipa României, coordonată de antrenorii George Perţea şi Georgia Traian, a fost formată din 10 sportivi şi a cucerit patru medalii, una de aur, una de argint şi două de bronz.
2018-05-22 Boxerul Marian Fălcaru, în faţa primului examen internaţional
IN Categoria Box
Pugilistul Marian Fălcaru de la CSM Brăila va participa, în această săptămână, la Campionatul European de box care se desfăşoară la Albena, în Bulgaria, în perioada 21 – 30 mai. Sportivul brăilean şi-a asigurat biletul pentru confruntarea continentală după ce a câştigat medalia de aur la categoria 50 kg, la Cupa României la box rezervată cadeţilor. Elev la şcoala “Nikos Kazantzakis” din Brăila, boxerul pregătit de Niţă Robu se află pentru prima dată în faţa unei competiţii de o asemenea anvergură, însă este decis să se lupte pentru un loc pe podium. Ca să poată participa la această competiţie brăileanul a avut nevoie de 3.100 lei, bani pe care clubul în mod oficial nu putea să-i acorde acestuia din bugetul pe care l-a primit de la MTS, însă i-a putut obţine din sponsorizări.
2018-05-10 Marian Fălcaru, în lotul României pentru europenele de box cadeţi
IN Categoria Box
Pugilistul pregătit la CSM Brăila de antrenorul Niţă Robu, Marian Fălcaru este titular în lotul naţional al României care va participa în perioada 21 – 30 mai, la Campionatul European de box rezervat cadeţilor şi care va avea loc în Bulgaria.
2018-04-20 CSM Brăila a obţinut şase medalii la Cupa României la box cadeţi
IN Categoria Box
Pugiliştii de la CSM Brăila au avut prestaţii foarte bune la Cupa României la box cadeţi, competiţie care a avut loc săptămâna trecută, la Brezoi, în judeţul Vâlcea, unde au cucerit o medalie de aur, trei de argint şi două de bronz. Clubul brăilean a fost reprezentat de opt boxeri, iar şase dintre ei au urcat pe podiumul de premiere.
2018-01-16 Andreea Bordea, sportiva numărul 1 a secţiei de box de la CSM Brăila în 2017
IN Categoria Box
În anul recent încheiat, cele mai bune rezultate de la secţia de box a Clubului Sportiv Municipal Brăila au fost realizate de pugilistele de la grupa antrenorului Cristian Bălan, iar sportiva anului poate fi considerată Andreea Bordea.
2017-11-14 Adrian Bărbieru de la CSM Brăila a cucerit medalia de bronz
IN Categoria Box
Conform aşteptărilor, cei doi pugilişti brăileni legitimaţi la Steaua Bucureşti, Robert Jitaru şi Marian Piţa, sportivi pregătiţi de Valentin Vrânceanu şi George Perţea, şi-au apărat cu succes titlurile de campioni naţionali.
2017-11-09 Trei brăileni la naţionalele de box pentru seniori
IN Categoria Box
Începând de ieri şi până duminică la Circul Globus din Bucureşti au loc întrecerile din cadrul Campionatului Naţional de box pentru seniori, competiţie la care participă şi trei boxeri brăileni, Adrian Bărbieru de la CSM Brăila, care va concura la categoria 69 kg, Marian Piţa şi Robert Jitaru, sportivi legitimaţi la Steaua Bucureşti, ei urmând să participe la această competiţie la categoriile de greutate, 69 kg şi respectiv, 56 kg.
2017-09-25 Daniel Valentin Velicu are asigurat bonzul la naţionalele de box pentru tineret
IN Categoria Box
La ediţia din acest an a Campionatului Naţional de box pentru tineret CSM Brăila a participat cu trei pugilişti, însă doar unul dintre ei a ajuns în semifinalele competiţiei şi, în felul acesta, şi-a asigurat o medalie, pe cea de bronz.
2017-09-21 Soare şi Velicu luptă astăzi pentru medalii la naţionalele de box pentru tineret
IN Categoria Box
În prima zi a naţionalelor de box pentru tineret, care au loc în această săptămână în Sala Sporturilor din Bacău, pe ring au urcat doi pugilişti brăileni însă doar unul, Iulian Soare s-a calificat în faza sferturilor de finală.
2017-09-20 Trei pugilişti brăileni participă la naţionalele de box pentru tineret
IN Categoria Box
La ediţia 2017 a Campionatului Naţional de Box pentru Tineret, CSM Brăila participă cu trei pugilişti, doi de la grupa antrenorului George Perţea, Iulian Soare la categoria 60 kg şi Valentin Velicu la categoria 56 kg şi unul de la grupa antrenorului Cristian Bălan, Fernando Anton, sportiv care va concura în cadrul categoriei 69 kg.
2017-09-07 Andreea Bordea, vicecampioană naţională la box
IN Categoria Box
La ediţia din acest an a Campionatului Naţional de box pentru tineret care a avut loc la Mangalia brăileanca Andreea Bordea a devenit vicecampioană naţională la categoria 54 kg.
2017-08-22 Cinci boxeri juniori de la CSM Brăila participă la naţionalele de la Târgu Jiu
IN Categoria Box
În această săptămână, în sala de sport a şcolii gimnaziale “Voievod Litovoi”, din Târgu Jiu, se desfăşoară întrecerile din cadrul Campionatului Naţional de box pentru juniori, competiţie la care sunt prezenţi şi cinci pugilişti de la CSM Brăila.
2017-07-03 Cosmin Sitaru, medaliat cu bronz la Cupa României - juniori
IN Categoria Box
Sala de sport liceului Constantin Brâncoveanu din Horezu a găzduit săptămâna trecută Cupa României la box, competiţie rezervată juniorilor născuţi în 2001 şi 2002, la care au participat 124 de sportivi de la toate cluburile de profil din ţară, printre acestea figurând şi reprezentanţii CSM Brăila.
2017-06-19 Jitaru şi Piţa, în faţa unor noi examene internaţionale oficiale
IN Categoria Box
Începând de astăzi şi până pe 24 iunie, la Harkov se desfăşoară Campionatul European de box pentru seniori, competiţie la care România participă cu opt sportivi, doi dintre ei fiind brăileni - Robert Jitaru şi Marian Piţa.
2017-06-12 Andreea Bordea este în lotul României pentru europenele de box tineret
IN Categoria Box
Pentru al doilea an consecutiv, pugilista de la CSM Brăila, Andreea Bordea a obţinut în ring dreptul de a participa la Campionatul European feminin de box.
2017-05-17 Robert Jitaru şi Marian Piţa boxează în semifinalele Centurii de aur
IN Categoria Box
Începând de miercuri, 10 mai, şi până duminică, 14 mai, aproximativ 100 de pugilişti din 14 ţări participă la Iaşi, la cea de a 42-a ediţie a Centurii de aur. Pe ringul din Sala Polivalentă vor urca astăzi şi doi pugilişti brăileni, Robert Jitaru, campionul european U22 en titre la categoria 56 kg, şi Marian Piţa,
2017-05-17 A doua Centură de aur pentru Marian Piţa
IN Categoria Box
Cei doi pugilişti brăileni legitimaţi la Steaua Bucureşti, Marian Piţa şi Robert Jitaru, au avut evoluţii foarte bune la ediţia a  42-a a Centurii de aur, competiţie care a avut loc în Sala Polivalentă din Iaşi.
2017-05-09 Trei boxeri de la CSM Brăila participă la naţionalele de cadeţi
IN Categoria Box
Astăzi, la Brezoi, în judeţul Vâlcea începe Campionatul Naţional de box rezervat cadeţilor, competiţie la care vor participa şi trei pugilişti de la CSM Brăila, de la grupa antrenorului Cristian Bălan
2017-03-28 Robert Jitaru, MVP-ul Campionatului European de box U22
IN Categoria Box
Pugilistul brăilean Robert Jitaru este campionul continental la categoria 56 kg, dar a fost desemnat şi cel mai tehnic pugilist al Campionatului European de box U22 care a avut loc la Brăila.
2017-03-21 Marian Piţa a trecut cu brio de primul examen la europeanul de box U22
IN Categoria Box
În urmă cu câteva minute, în cadrul categoriei 69 kg, brăileanul Marian Piţa l-a învins cu o decizie de 5-0 pe Andrei Sanjura, din Republica Moldova. Cu această victorie pugilistul, legitimat în urmă cu puţin timp la Steaua Bucureşti, a început cu dreptul cursa spre podium şi, implicit, spre o medalie.
2017-03-21 Doar Piţa a trecut de primul tur la Campionatul European de box U22
IN Categoria Box
Marţi, în prima zi a Campionatului European de box U22 s-au desfăşurat două gale, iar în prima dintre ele publicul spectator a aplaudat victroria clară şi categorică a brăileanului Marian Piţa în faţa Andrei Sanjura din Republica Moldova.
2017-03-21 Piţa, eliminat din cursa pentru medalii de georgianul Eskerkhan Madiev
IN Categoria Box
Joi, în cea de a treia zi a Campionatului European de box U22, în ring, în cel de-al şaselea meci al galei a doua, a urcat Marian Piţa şi toţi spectatorii aflaţi în Sala Polivalentă aşteptau o replică bună din partea brăileanului legitimat la Steaua.
2017-03-21 Robert Jitaru s-a calificat în semifinalele Campionatului European de box
IN Categoria Box
Cotat ca favorit la o medalie la Campionatul European de box U22, brăileanul legitimat la Steaua Bucureşti, Robert Jitaru, a demonstrat în ring că îşi merită locul între protagoniştii competiţiei. Ieri, la ora 14.00, în prima gală a sferturilor de finală Robert Jitaru, asistat la colţ de antrenorul lotului naţional de box al României, Valentin Vrânceanu, şi de antrenorul George Perţea a câştigat într-o manieră clară meciul de la categoria 56 kg cu albanezul Krenar Zaneli şi şi-a asigurat medalia de bronz.
2017-03-21 Robert Jitaru a schimbat bronzul în argint
IN Categoria Box
Luni, în cel de-al treilea meci din cadrul primei gale semifinale a Campionatului European de box U22, Robert Jitaru Robert Jitaru l-a învins cu o decizie de 4-1, pe slovacul Viliam Tancko şi s-a calificat în finala categoriei 56 kg. Pugilistul brăilean pregătit de antrenorii Valentin Vrânceanu şi George Perţea, a schimbat bronzul în argint, iar marţi va boxa cu englezul Peter Mc Grail, pugilist care, la rândul lui, în semifinale s-a impus în faţa turcului Ali Insan Alagas.
2017-03-14 Brăila, capitala boxului european
IN Categoria Box
În cursul zilei de luni, la Brăila au sosit toate naţionalele participante la Campionatul European de box U22, iar în această dimineaţă, între 7.00 şi 9.00, la Hotelul Traian va avea loc cântarul oficial.
2017-03-13 Polivalenta se transformă pentru evenimentul sportiv al anului în Brăila
IN Categoria Box
Au mai rămas câteva zile până la primul gong al Campionatului European de box U22, prima competiţie pugilistică europeană de acest gen care se desfăşoară România, iar organizatorii sunt în febra pregătirilor.
2017-03-13 Sala Polivalentă, gata pentru Campionatul European de Box
IN Categoria Box
Ieri dimineaţă supervizorul Terry Smith şi Sasha Egorov, directorul Federaţiei Europene de Box (EUBC), împreună cu membrii Comitetului de organizare al campionatului European de box U22 au vizitat sala Polivalentă, unde este amplasat ringul pe care se vor lupta cei 196 de boxeri care s-au înscris la această competiţie.
2017-03-10 Pugilista Andreea Bordea a cucerit aurul la Cupa României
IN Categoria Box
La ediţia 2017 a Cupei României la box feminin, care a avut loc la Râmnicu Sărat şi a reunit la start 117 participante, la categoriile de vârstă junioare, tineret şi senioare, Clubul Sportiv Municipal Brăila a fost reprezentat de două pugiliste, Andreea Bordea, la tineret şi Petruţa Necula, la senioare, ambele de la grupa antrenorului Cristian Bălan.
2017-02-17 Jitaru, Piţa şi Bărbieru au făcut spectacol în prima gală a naţionalelor de box
IN Categoria Box
Prima gală a Campionatului Naţional de box U22 a programat 11 meciuri, 4 s-au încheiat înainte de limită, iar unul nu s-a disputat, beneficiarul victoriei la “masa verde” fiind Daniel Costea de la CSM Călăraşi. Vedeta serii a fost de departe Rober Jitaru care, la categoria 56 kg, ar fi putut încheia rapid conturile cu Bogdan Marinaşi de la CSM Craiova
2016-12-12 BRONZ PENTRU MARIAN DĂNILĂ ŞI MARIAN RADU LA NAŢIONALELE DE BOX PENTRU CADEŢI
IN Categoria Box
La ultima competiţie oficială din 2016, Campionatul Naţional de box rezervat cadeţilor, CSM Brăila a participat cu cinci pugilişti şi a obţinut două medalii de bronz, prin Marian Dănilă şi Marian Robert Radu.
2016-11-10 Fernando Anton, campion naţional de box la categoria 70 kg
IN Categoria Box
Anul acesta, pugilistul de la CSM Brăila pregătit de antrenorul Cristian Bălan, Fernando Anton, a câştigat tot ce se putea în plan intern, iar în cel internaţional şi-a trecut în cont, în această vară, o medalie de bronz la Campionatul European de box rezervat juniorilor.
2016-10-29 Astăzi, la Brăila se va auzi primul gong al naţionalelor de box seniori
IN Categoria Box
Începând de astăzi şi până sâmbătă Brăila va fi capitala boxului românesc, deoarece timp de trei zile cei mai valoroşi pugilişti seniori îşi vor disputa titlurile naţionale din acest an.
2016-10-29 Meciuri interesante în prima zi a naţionalelor de box de la Brăila
IN Categoria Box
În prima gală a naţionalelor de box pentru seniori s-au disputat 22 de meciuri, iar 9 dintre ele s-au încheiat înainte de limită. Singurul boxer brăilean care a urcat pe ring, Vlad Sava, a câştigat într-o manieră categorică disputa cu arădeanul Cătălin Roşu.
2016-10-29 Titlurile naţionale la box ale seniorilor, puse în joc la Brăila
IN Categoria Box
Începând de joi, 13 octombrie şi până sâmbătă, în Sala Polivalentă din Brăila se va defăşura Campionatul Naţional de box pentru seniori, competiţie la care vor participa în jur de 70 de pugilişti, printre ei regăsindu-se nume deja consacrate precum Mihai Nistor, Bogdan Juratori, Andrei Arădoaie, Răzvan Andreiana.
2016-10-29 După o pauză de 18 ani, Brăila găzduieşte finala Campionatului Naţional de box pentru seniori
IN Categoria Box
În urma demersurilor oficiale făcute de Asociaţia Judeţeană de Box Brăila, Federaţia Română de Box a decis ca finala Campionatului Naţional de box pentru seniori să se defăşoare în oraşul nostru în perioada 10 - 15 octombrie.
2016-10-29 Andreea Bordea nu a trecut de primul tur la Campionatul European de box
IN Categoria Box
Pugilista de la CSM Brăila, Andreea Bordea, nu a reuşit să treacă de primul tur la Campionatul European de box pentru tineret, care se desfăşoară în această săptămână în Turcia.
2016-10-29 Andreea Bordea participă la europenele de box
IN Categoria Box
Conducerea Clubului Sportiv Municipal Brăila a reuşit să obţină banii necesari ca pugilista Andreea Bordea să poată participa la Campionatul European de box pentru tineret care se va desfăşura începând de săptămâna viitoare în Turcia.
2016-10-29 Andreea Bordea, prima pugilistă din Brăila calificată la europene, are nevoie urgent de 750 euro
IN Categoria Box
Pugilista de la CSM Brăila Andreea Bordea a câştigat titlul naţional şi este prima reprezentantă din istoria boxului brăilean calificată la Campionatul European.
2016-10-29 Pugilistul Adrian Bărbieru, învins de un scoţian la Centura Dunării
IN Categoria Box
Săptămâna trecută, pugilistul de la CSM Brăila Adrian Bărbieru s-a clasat pe locul al doilea la turneul internaţional Centura Dunării, competiţie care s-a desfăşurat la Tulcea şi la care au participat componenţi ai loturilor naţionale de tineret din România, Muntenegru, Serbia, Republica Moldova şi Scoţia.
2016-10-29 Încă un titlu naţional pentru pugilista Andreea Bordea
IN Categoria Box
Pugilista pregătită de Cristian Bălan la CSM Brăila, Andreea Bordea confirmă şi la tineret, astfel că după succesele din anii anteriori de la juniori, brăileanca a devenit în acest an campioană naţională, la categoria 54 kg.
2016-10-29 Bronz pentru Fernando Anton, cu mari emoţii
IN Categoria Box
Pugilistul Fernando Anton a cucerit medalia de bronz la Campionatul European de box pentru juniori cu banii oferiţi de Asociaţia Partida Romilor Pro-Europa.
2016-10-29 Mihai Nistor versus Filip Hrgovic: Confruntare de cinci stele la Centura de aur de la Iaşi
IN Categoria Box
La ediţia din acest an a Centurii de aur la box, competiţie care se desfăşoară în aceste zile în Sala Polivalentă din Iaşi va avea loc o confruntare de cinci stele între campionul mondial APB, românul Mihai Nistor, şi campionul mondial VSB, cel care este campion european en titre, Filip Hrgovic.
2019-08-12
George Ene a concurat la Campionatul Mondial de kaiac canoe de la Bascov
IN Categoria Kaiac Canoe
Reprezentantul secţiei de kaiac canoe de la CSM Brăila, George Ene, a fost titular în lotul României la Campionatul Mondial de kaiac canoe care a avut loc în perioada 1-4 august la Bascov.
2019-07-31
Un brăilean reprezintă România la Campionatul Mondial de kaiac canoe
IN Categoria Kaiac Canoe
Reprezentantul secţiei de kaiac canoe de la CSM Brăila, George Ene, a fost convocat la lotul naţional al României, care în perioada 1-4 august va participa la Campionatul Mondial de kaiac canoe pentru juniori şi tineret U23.
2019-07-31
CSM Brăila a organizat Cupa Dunării - Memorialul Dumitru Constantin
IN Categoria Judo
La ediţia din acest an a Cupei Dunării - Memorialul Dumitru Constantin, competiţie organizată de secţia de judo de la CSM Brăila şi finanţată de DJST Brăila, în afară de sportivii brăileni au mai participat judoka de la CS Metalul Beta Buzău şi CSS Galaţi.
Categorii
Atletism (58)
Box (50)
Ciclism (10)
Dirt-track (35)
Judo (23)
Kaiac Canoe (30)
Natatie (14)
Sambo (11)
Tenis de camp (6)
Triatlon (4)
Volei (2)