Str. Carantina, nr. 4 +40.239619205 csm_braila@yahoo.com
Club Sportiv Municipal Braila
"Activitatea sportiva si de performanta sunt gratuite pentru orice nivel"
Despre Stiri Sectii Baze Sportive Administratie Contact
Cupa CSM Brăila la kaiac canoe o reușită
2019-07-12 Cupa CSM Brăila la kaiac canoe o reușită
IN Categoria Kaiac Canoe
La fel ca în fiecare an și în 2019, în jur de 70 de sportivi de la cinci cluburi, CSM Brăila, CSM Dunărea Galați, CSS Galați, CSS Tulcea și CSM Danubiu Tulcea au participat la cea de a opta ediție a Cupei CSM Brăila de primăvară la kaiac canoe și, ca de fiecare dată, gruparea sportivă brăileană, pregătită de antrenoarea emerită Florentina Ion, s-a clasat pe primul loc într-un clasament neoficial pe cluburi. La ediția din acest an au fost 11 probe, băieții au concurat pe distanța de 1000 m, fetele pe distanța de 500 m. Clubul brăilean a participat cu o delegație formată din 20 de sportivi, majoritatea din noua generație pe care antrenoarea brăileană se va baza la competițiile oficiale din această vară. La kaiac 1 – 1000 m, juniori II, podiumul a fost ocupat de sportivii de la CSM Brăila. Cursa a fost câștigată de Vlad Olteanu, pe locul al doilea s-a clasat Andrei Buzatu, iar pe al treilea Ștefan Dimofte. La aceeași categorie de vârstă, dar la canoe 1 – 500 m, Maria Mocanu a ocupat poziția a treia. La canoe 1 – 1000 m, juniori I, George Costache a trecut al doilea linia de sosire. Fiul antrenoarei emerite Florentina Ion, Matei Ion, a câștigat proba de kaiac 1 – 1000 m în concursul cadeților și tot primul a trecut linia de sosire, la această categorie de vârstă, la canoe 1 – 1000 m, Alexandru Necula. La kaiac 1 -1000 m masters, primele două locuri au fost ocupate în ordine de George Aramă, respectiv, Daniel Nistor. La canoe 2 - 1000 m, cadeți, Ionuț Lungu și Alexandru Necula s-au clasat pe locul al doilea, iar la kaiac 2 -1000 m s-a impus echipajul format din Dragoș Ivan și Matei Ion, locul al doilea fiind ocupat de colegii lor de club, Flavius Urse și Alexandru Andranof. Brăilenii au monopolizat podiumul la canoe 1 – 1000 m masters, ordinea trecerii liniei de sosire fiind următoarea; Gheorghe Constatinov, Marius Pârvu, Valentin Rusu. “A fost un concurs bun de pregătire care ne-a arătat ce trebuie să îmbunătățim ca să ne batem la medalii la naționale. Avem o nouă generație de sportivi care poate duce mai departe tradiția acestei discipline sportive de la CSM Brăila”, ne-a declarat antrenoarea emerită Florentina Ion.
2019-08-12
George Ene a concurat la Campionatul Mondial de kaiac canoe de la Bascov
IN Categoria Kaiac Canoe
Reprezentantul secţiei de kaiac canoe de la CSM Brăila, George Ene, a fost titular în lotul României la Campionatul Mondial de kaiac canoe care a avut loc în perioada 1-4 august la Bascov.
2019-07-31
Un brăilean reprezintă România la Campionatul Mondial de kaiac canoe
IN Categoria Kaiac Canoe
Reprezentantul secţiei de kaiac canoe de la CSM Brăila, George Ene, a fost convocat la lotul naţional al României, care în perioada 1-4 august va participa la Campionatul Mondial de kaiac canoe pentru juniori şi tineret U23.
2019-07-31
CSM Brăila a organizat Cupa Dunării - Memorialul Dumitru Constantin
IN Categoria Judo
La ediţia din acest an a Cupei Dunării - Memorialul Dumitru Constantin, competiţie organizată de secţia de judo de la CSM Brăila şi finanţată de DJST Brăila, în afară de sportivii brăileni au mai participat judoka de la CS Metalul Beta Buzău şi CSS Galaţi.
Categorii
Atletism (73)
Box (126)
Ciclism (15)
Dirt-track (48)
Judo (31)
Kaiac Canoe (42)
Natatie (19)
Sambo (15)
Tenis de camp (6)
Triatlon (6)
Volei (13)